-----2010 KASIM hamişleri----

bende uyus oldum hürreme biz doğurmadan doğurmasa bari şu çocuğu yine bağırıp durcak ama şehzade geliyo bu sefer

hayırlı günler herkese
nevin, gobus, gönül teşekkürler cevaplarınız için
dr u aradım 1 çay bardaı kadarsa tehlkeli dedi ama akıntı sanırım şükür oğlumun hareketini hissettim
bana antidepresan yazıldı içmeye cesaret edemiyorum ama gerginlikte bu dönemler erken doğum riski oluyomuş benle bebişime dua edin dualarınız kabul olur o küçük şimdiden antidepresanla tanışmasın ne olur Allahım çaresiz bırakma
gülçin geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
yine de şükür demeliyim yavrum olacak inşallah demi içimdeki hareketi çok hoş

günaydın günaydın günaydın
topiki açanlar nerdeee???
ayse doktoramı gittin? selina nerdesin canım???

bilgilerinizi bizimle de paylaşın...
aaa hemsehrım varmıs benım
ne guselmıs bu kurs ısı ama bana cok ter ertugrulkentte oturuyorum..
7 mayısta koruparkta semıner var haberın varmı

öğrendiklerinizi yazmayı unutmayın...imkanı olmayanları da düşünün
burası pırt pırt doğuryo seminer veren yok... yerel halktan bi anne bulup sohbet mi etsem???
bi de çevirmen bulmam lasım ama
Eki Görüntüle 185821

göbiş resmimi istenmişti bugün benden alın size emir paşa

maşallahhhh...
kasım anneleri göbükler devasaaaa değil... bence gayet normal gidiyoruz.
aferin bizeee

günaydın zeynep...

aklını dağıtacağın bişeler yap arkadasım...
benim yaptıklarım: yağlı boya tablo, yap-boz-örgü-netten oyun oynamak-bebek eşyaları bakmak- yürüyüş...
bebemin cicilerinin etiketlerini kesiom. yıkancak ütülencek... uğraş bişilerle...

inşallah son günlerini en güzel şekilde geçirirsin!!!

günaydın kızlARRRR pur teyse,gem teyse,gnl,zeynep teşekkürlerrr şimdi gidiyorum doktora dualarınız bnmle olsun

sağol keramos havalar hala kötü ankara da kapalı ve boğuk ama dediklerinii yapmaya çalışıcam inşallah
güle güle canım:79:

günaydın kızlae

ayy kırmadı bızı gnl teyse
cok ıyı gozukuyoun sekerım ıcındekıde saglıkla buyusun orda
teşekürler canım
Yaptık olacak :82:

Kesinlikle
yaptık olacak :90: ağaoğlunun lafı gibi olmuş:90::90:
Ayy maşallah kuzuna da sana da
Ne hoş görünüyorsunuz
sağol canım diyet yapmayaydım giderdi o göbiş

kafana bişey takmamaya çalış canım ya tokadan başka ne depresan hapları felan rahatlatıcı biitki çayları var onlardan iç ama onlarıda dikkatli iç
yürüyüşe gidiyorum kıslar... gelince görüşürüssss:79:
ayyyyyy ne güzel bende işten çıkmak istiyorum bende yürüyüş yapmak istiyorum offf offf
günaydın kızlARRRR pur teyse,gem teyse,gnl,zeynep teşekkürlerrr şimdi gidiyorum doktora dualarınız bnmle olsun
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Dualarımız seninle... İnşallah miniğine bişey olmayacak , hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

GÜNAYDIN HERKESE

günaydın güzel anneler eşim bugün iş görüşmesine gitti hayırlısını diliyorum Rabbimden dualarınızı bekliyorum. Kursa ilk hafta kendi imkanınla gidiyorsun daha sonraki haftalar servis getirip götürüyor. Hafta içi bir gün 13.30-16.00 arasında sınıflar 6-7 kişiliktir. Her hafta 1 saat konu anlatımı var sonra egzersiz var sonrada uyku . 4 haftada hamilelikte oluşanlar,doğum,sancılar ve baş etme yöntemleri ve son olarak bu hafta lohusalıktan bahsedildi. Önümüzdeki haftalarda emzirme, bebek beslenmesi, banyosu ve alt değiştirmeyi uygulamalı olarak gösterecekler. Kursun en güzel yanlarından biri de senin gibi herkes hamile aklına bir sürü şey geliyor paylaşıyorsun hemen diğer hamişlerle. Gidebilecek olanlara tavsiye ederim. Herkes kendi bulundukları sağlık il müdürlüklerine doğum öncesi eğitimlerin verilmesini istiyoruz diye dilekçe yazsınlar her şehirde açılsın bu kurslar anneler bilinçlensin artık iyice. Benim bildiğim İzmir de de var.

:119:herkese merhaba ben de kasım hamişiyim ağustosta doğumum inş. şuanda 24. haftadayım bebişimin hareketlerini bazen çok güçlü hissediyorum bazı günler de hissedemiyorum siz de aynı şeyleri yaşıyormusunuz?

evet canım zırt pırt oynacak değilya bu bebişler daha çok sağlam tekmeler yiyeceksin sana ayyy bile dedirtecek

öğrendiğin güzel bilgileri bizimle de paylaş canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…