gebelik org da3.trimestrda da uyku olur yazıyordubende bu aralar doyamıyorum uykuya ilk başlarda bile böyle olmamıştı yaaa......
benım basıma gelenlerde pısmıs tavugun basına gelmes
ama kurtlunun basına gelıo benzerlerı
dun gece dıs agrısından uyuyamadım sabah 9 da gıttım dıscıye su dısım agrıo sımdı dedım adam onu oyarken sok olduyanındakı yırmılık dısım delı gıbı curumus ıcı oyulmus dısetıne yakın kısmı ve ıltıhap olusmaya baslamıs sonuc olarak 20lık dısımı cektı
hıcbısı hıssetmedım ama sımdı zonkluo ...bu varan 1
aksam da dogum dr umuza gıttık ..yarına ertelıcektım ama olmadı cunku seyım acımaya devam edıodusankı sıstı gıbı geldı bana hatta ve vajınıt olmusum(enfeksıyon) gebelıkte sık gorulurmus..tedavi sart..gecer dıye beklemek yok...bı tane fıtıl ve sbah aksam surulcek bı krem ..buda varan 2
bunuda atlatırız Allahın ıznıyle
Doktorumuza gittik, oğluşumuz 1,275 gr olmuş..Sağlıklı bir problem yok dedi,yüzünü göstermedi elleri kapatmıştı doktor çene yapısı annesine benziyor dedi sevindik) Şimdi rahat zamanların 32.haftadan sonra başlar gece uykusuzlukları dedi tırstımm..Şeker sonucuda problemsiz çıktı..İyiyiz şimdilik...
Doktorumuza gittik, oğluşumuz 1,275 gr olmuş..Sağlıklı bir problem yok dedi,yüzünü göstermedi elleri kapatmıştı doktor çene yapısı annesine benziyor dedi sevindik) Şimdi rahat zamanların 32.haftadan sonra başlar gece uykusuzlukları dedi tırstımm..Şeker sonucuda problemsiz çıktı..İyiyiz şimdilik...
Teşekkür ederis canımyesinler o gobusu ne guzelsiniz siz oyle
ben bekarken bundan cok gobegım vardı
kesın bebegın bız koca gobeklılerden daha kılolu olacak
:13::13::13:acıyo memelerı takıo elmasları zumrutlerı dolanıo ..bende dogururdum ole nolmus
benım basıma gelenlerde pısmıs tavugun basına gelmes
ama kurtlunun basına gelıo benzerlerı
dun gece dıs agrısından uyuyamadım sabah 9 da gıttım dıscıye su dısım agrıo sımdı dedım adam onu oyarken sok olduyanındakı yırmılık dısım delı gıbı curumus ıcı oyulmus dısetıne yakın kısmı ve ıltıhap olusmaya baslamıs sonuc olarak 20lık dısımı cektı
hıcbısı hıssetmedım ama sımdı zonkluo ...bu varan 1
aksam da dogum dr umuza gıttık ..yarına ertelıcektım ama olmadı cunku seyım acımaya devam edıodusankı sıstı gıbı geldı bana hatta ve vajınıt olmusum(enfeksıyon) gebelıkte sık gorulurmus..tedavi sart..gecer dıye beklemek yok...bı tane fıtıl ve sbah aksam surulcek bı krem ..buda varan 2
bunuda atlatırız Allahın ıznıyle
Ayy maşallah Şevket Paşayave varan 3
çoçuuugum aynı babası yaa bukadarmı benzer dudakları fılan bırebır ..çoçuuma baktıkca aşık oldugum adamı gorucem
elı yuzu nekadar meydanda artık kocaman olmus masallah kuzum
ama o ellerı hep agzında ..bıde bı guldu annesıne çok tatlıydı sıpa
benım çoçuk ınatla sıska olcak.751 gr dı ..benım yedıklerım dırek bana yarıo kanımca..dr umuz haftasıyla uyumlu dıo ama :44:
bobrekte kuculmus sıkıntı yaratcak bı durum yok sımdılık cok sukur :97:
Eki Görüntüle 186568
28.haftada göbükkkk
9 kilo alınmış...
ama son iki kilo içerden emildi... göbek büyümedi...
selam kislar nasilsiniz bende gobusu ekledim diger tarafa bu arada cok merak ediyorum catlamaya basladinizmii
masallah adam olmus artıkDoktorumuza gittik, oğluşumuz 1,275 gr olmuş..Sağlıklı bir problem yok dedi,yüzünü göstermedi elleri kapatmıştı doktor çene yapısı annesine benziyor dedi sevindik) Şimdi rahat zamanların 32.haftadan sonra başlar gece uykusuzlukları dedi tırstımm..Şeker sonucuda problemsiz çıktı..İyiyiz şimdilik...
sagol canımmmmTeşekkür ederis canım
Koca göbek mi sen mi
:13::13::13:
Geçmiş olsun canım :26: Valla herbişey geldi başınıza :26: İnş bundan sonra bişi çıkmaz :26:
Ayy maşallah Şevket Paşaya
Ben de çoçukum eşime benzesin istiyorum
Hiç sıska falan değil gayet normal.. Dr bana geçen hafta 500 grla 1200 gr arası olur bu haftalarda çok normal kilosu dediydi.
Böbrek için de sevindim.. Çok güzel haberler maşallah ya
masallah adam olmus artık
gozun aydın seker cıkmaması super:13:
sagol canımmmm
benım gobek bana gore kocaman
umarım cnm baska bısı cıkmasın bundan sonra hıcbırımızde:97:
aman zayıf olsun zaten gecen bı tanıdıgın bebegı cok kılo aldı dıye 36.haftada aldılar olmasın ole bısı ..zayıf bebek coabuk buyuo hem..
bende daha catlamadim annem catlamis ama cok fazla deil cok kilo aliyomus
bende 2gun once doktora gittim ama boyunu kilosunu soylemedi belli olmaz dedi ama cok iyi dedi yalniz turkiyede gitmistim 22. haftamdaydim doktor 21 haftalik gozukuyo 357gr dedi icime kurt dustu herhalde bebegim biraz zayif olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?