Günaydınnn bu sabah da ben açtım topiğiii... hadi bakalım nerelerdesinizzz... Uyanınnnnn
evet 2.aydan beri yağlanıp kremleniyorum ama gögüslerim catladı. annemin göbekinde var...selam kislar nasilsiniz bende gobusu ekledim diger tarafa bu arada cok merak ediyorum catlamaya basladinizmii
Günaydınnnnilknurcum günaydın kadınlar kulubuuuuuuuuuu.. nasılsın ılknurcum ? Merisn bugüne de yağışlı başladı havada kapkaranlıkk. 1-0 başladık bugüneeeeeeeeeeee
günaydın...
burdada hava kapalı yağmurluyürüyüş yattı...
aslında yazın gec gelmesi benim için ii olur
bebemle güneşi doğurduk bu sabah... yatırmadı beni... sabahta babası azarladı ama dinleyen kimmm???
eşim daha doğmadan başladı dio
battaniyemizi de attık makinaya... az sonra ev yine misss kokularla dolar...
Keremoscum ne güzel her sabah yürüyüşe cıkabılıyosun sen. biz akşama kadar sandalye tepesinde..
ankaradan hava haberleri :
parçalı bulutlu suratsız doğuk soluk saçma bi hava var saygılar:76:
günaydın...
bebemle güneşi doğurduk bu sabah... yatırmadı beni... sabahta babası azarladı ama dinleyen kimmm???
evet 2.aydan beri yağlanıp kremleniyorum ama gögüslerim catladı. annemin göbekinde var...
günaydın...
Keremoscum ne güzel her sabah yürüyüşe cıkabılıyosun sen. biz akşama kadar sandalye tepesinde..
örtmenim ve öğlenciyim...
sabah yürüyom öğleden sonrada oturamıyorum zaten çocukların peşinde dolaşmaktan
karneleri bi dağıtsam rahatlıcam...
günaydın...
Bugün anlaşılan yurt geneli yağışlı ve karanlık bi gün geçircez..içimiz kararıcak yani.
yok yok artık oda çıkamıyo :90::90:
off hem karanlık ben doktolardan tırsıyom artık
sizi gdi çatlaklarrr
günaydın keramos sen hep nispet yapıodun yürüyom yürüyom die şimdi de ben sana yapıom yürüyemiyon yürüyemiyon
hahhahha sen deterjan temis kokuo die yakında tüm evi yıkarsın hatta duvar kağıdı alıp yıkayyıp takarsın yaw sakin ol herşeyi ıkama tek tek gel
Günaydınnnnilknurcum günaydın kadınlar kulubuuuuuuuuuu.. nasılsın ılknurcum ? Merisn bugüne de yağışlı başladı havada kapkaranlıkk. 1-0 başladık bugüneeeeeeeeeeee
benım basıma gelenlerde pısmıs tavugun basına gelmes
ama kurtlunun basına gelıo benzerlerı
dun gece dıs agrısından uyuyamadım sabah 9 da gıttım dıscıye su dısım agrıo sımdı dedım adam onu oyarken sok olduyanındakı yırmılık dısım delı gıbı curumus ıcı oyulmus dısetıne yakın kısmı ve ıltıhap olusmaya baslamıs sonuc olarak 20lık dısımı cektı
hıcbısı hıssetmedım ama sımdı zonkluo ...bu varan 1
aksam da dogum dr umuza gıttık ..yarına ertelıcektım ama olmadı cunku seyım acımaya devam edıodusankı sıstı gıbı geldı bana hatta ve vajınıt olmusum(enfeksıyon) gebelıkte sık gorulurmus..tedavi sart..gecer dıye beklemek yok...bı tane fıtıl ve sbah aksam surulcek bı krem ..buda varan 2
bunuda atlatırız Allahın ıznıyle
ve varan 3
çoçuuugum aynı babası yaa bukadarmı benzer dudakları fılan bırebır ..çoçuuma baktıkca aşık oldugum adamı gorucem
elı yuzu nekadar meydanda artık kocaman olmus masallah kuzum
ama o ellerı hep agzında ..bıde bı guldu annesıne çok tatlıydı sıpa
benım çoçuk ınatla sıska olcak.751 gr dı ..benım yedıklerım dırek bana yarıo kanımca..dr umuz haftasıyla uyumlu dıo ama :44:
bobrekte kuculmus sıkıntı yaratcak bı durum yok sımdılık cok sukur :97:
Doktorumuza gittik, oğluşumuz 1,275 gr olmuş..Sağlıklı bir problem yok dedi,yüzünü göstermedi elleri kapatmıştı doktor çene yapısı annesine benziyor dedi sevindik) Şimdi rahat zamanların 32.haftadan sonra başlar gece uykusuzlukları dedi tırstımm..Şeker sonucuda problemsiz çıktı..İyiyiz şimdilik...
selam kislar nasilsiniz bende gobusu ekledim diger tarafa bu arada cok merak ediyorum catlamaya basladinizmii
Ben daha çatlamadım, annem de çatlamamış.. İnş ona benzemişimdir
günaydın kızlar.....
benım basıma gelenlerde pısmıs tavugun basına gelmes
ama kurtlunun basına gelıo benzerlerı
dun gece dıs agrısından uyuyamadım sabah 9 da gıttım dıscıye su dısım agrıo sımdı dedım adam onu oyarken sok olduyanındakı yırmılık dısım delı gıbı curumus ıcı oyulmus dısetıne yakın kısmı ve ıltıhap olusmaya baslamıs sonuc olarak 20lık dısımı cektı
hıcbısı hıssetmedım ama sımdı zonkluo ...bu varan 1
aksam da dogum dr umuza gıttık ..yarına ertelıcektım ama olmadı cunku seyım acımaya devam edıodusankı sıstı gıbı geldı bana hatta ve vajınıt olmusum(enfeksıyon) gebelıkte sık gorulurmus..tedavi sart..gecer dıye beklemek yok...bı tane fıtıl ve sbah aksam surulcek bı krem ..buda varan 2
bunuda atlatırız Allahın ıznıyle
ve varan 3
çoçuuugum aynı babası yaa bukadarmı benzer dudakları fılan bırebır ..çoçuuma baktıkca aşık oldugum adamı gorucem
elı yuzu nekadar meydanda artık kocaman olmus masallah kuzum
ama o ellerı hep agzında ..bıde bı guldu annesıne çok tatlıydı sıpa
benım çoçuk ınatla sıska olcak.751 gr dı ..benım yedıklerım dırek bana yarıo kanımca..dr umuz haftasıyla uyumlu dıo ama :44:
bobrekte kuculmus sıkıntı yaratcak bı durum yok sımdılık cok sukur :97:
Doktorumuza gittik, oğluşumuz 1,275 gr olmuş..Sağlıklı bir problem yok dedi,yüzünü göstermedi elleri kapatmıştı doktor çene yapısı annesine benziyor dedi sevindik) Şimdi rahat zamanların 32.haftadan sonra başlar gece uykusuzlukları dedi tırstımm..Şeker sonucuda problemsiz çıktı..İyiyiz şimdilik...
Eki Görüntüle 186568
28.haftada göbükkkk
9 kilo alınmış...
ama son iki kilo içerden emildi... göbek büyümedi...
Saol canım, istanbulda aynı kapalı yağdım yağacağım diyor hava... Benim bu sabah biraz başım ağrıyor dün haberlerde tanıdığım bir insan çıktı çok üzüldüm sanırım o yüzden kafam bir milyon
günaydın kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?