bende catlamadım annemde catlamamıs 2 hamılelıgınıde 11 kıloyla bıtırmıs annem ben onu gecıcem
neden ayseye dustu noldu ki
oyle tabı hele normal dogurursak kılolar kalmıo ...
aslan brcu bebeklerıde pek hareketlı oluomus hemen verırııs bence
ama catlakkkkkk onlar sıkıntı dedıgın gıbı
ben 3 ayri urun kullaniyorum hergun bolbol suruyorum ama catliycaksam catlarim engellerlermi bilmiyorum
aaaaaaaaaaaa ee nolcakmis bii zarari varmiymis
Normal ya da sezeryandan çok kişinin yapısı belirliyor ne kadar kilo gideceğini..
Bi arkadaşım 13 kilo aldı toplam, normal doğum yaptı. Eve geldiğinde 5 kilosu gitmiş ki bunun 3,5 u bebişti.
Başka bir arkadaşım 8 kilo aldı toplam, sezeryan oldu eve geldiğinde 7si gitmişti
sezeryan olanlardan hep gobek kaldı benım cevremde .o benı korkutuyo :18:
sezeryan olanlardan hep gobek kaldı benım cevremde .o benı korkutuyo :18:
Evet ben de bi o kadında kalmadığını gördüm genelde kalıyor :18:
İnş sezercik olmayıs da olursak da pilates milates uydurcas bişiler napalım :18:
yok ya yapiya bagli benim en yakin zamanda 2 arkadasimda sezeryan oldu gobek falan kalmadi aldiklari kilolarida komple verdiler
Günaydınnn bu sabah da ben açtım topiğiii... hadi bakalım nerelerdesinizzz... Uyanınnnnn
benım basıma gelenlerde pısmıs tavugun basına gelmes
ama kurtlunun basına gelıo benzerlerı
dun gece dıs agrısından uyuyamadım sabah 9 da gıttım dıscıye su dısım agrıo sımdı dedım adam onu oyarken sok olduyanındakı yırmılık dısım delı gıbı curumus ıcı oyulmus dısetıne yakın kısmı ve ıltıhap olusmaya baslamıs sonuc olarak 20lık dısımı cektı
hıcbısı hıssetmedım ama sımdı zonkluo ...bu varan 1
aksam da dogum dr umuza gıttık ..yarına ertelıcektım ama olmadı cunku seyım acımaya devam edıodusankı sıstı gıbı geldı bana hatta ve vajınıt olmusum(enfeksıyon) gebelıkte sık gorulurmus..tedavi sart..gecer dıye beklemek yok...bı tane fıtıl ve sbah aksam surulcek bı krem ..buda varan 2
bunuda atlatırız Allahın ıznıyle
ve varan 3
çoçuuugum aynı babası yaa bukadarmı benzer dudakları fılan bırebır ..çoçuuma baktıkca aşık oldugum adamı gorucem
elı yuzu nekadar meydanda artık kocaman olmus masallah kuzum
ama o ellerı hep agzında ..bıde bı guldu annesıne çok tatlıydı sıpa
benım çoçuk ınatla sıska olcak.751 gr dı ..benım yedıklerım dırek bana yarıo kanımca..dr umuz haftasıyla uyumlu dıo ama :44:
bobrekte kuculmus sıkıntı yaratcak bı durum yok sımdılık cok sukur :97:
Eki Görüntüle 186568
28.haftada göbükkkk
9 kilo alınmış...
ama son iki kilo içerden emildi... göbek büyümedi...
kimse yok...
kendi kendime konusuyorum
gülçn sabah gelince görürsün:
kurtcuklar neden oluyormuş - gebelikte dikkat edilmesi gereken bi şey var mıymış???sordunmu???
ii gecelerrrr anneler:80:
kurt ayse ye dustu senın haberın yok
zayıf degıl bebıs benımde oleydı
Gülçinnnnnnnnnn Tenyayı saymazsak güzel haberlerle gelmişsin toktordannnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?