-----2010 KASIM hamişleri----

bende catlamadım annemde catlamamıs 2 hamılelıgınıde 11 kıloyla bıtırmıs annem ben onu gecıcem

ben turkiyeye gidene kadar 2 kilo falan aldim turkiyeye bi gittim 1 ayda 4 kilo aldim total 6 oldu orda hadi sunuda yiyim hadi bunuda yyiyim derken bu hale geldim simdide cok yemesemde kilo aliyorum ben aslinda kilodan fazla korkmuyorumda catlaklar korkutuyo geri donusu cok zor

oyle tabı hele normal dogurursak kılolar kalmıo ...
aslan brcu bebeklerıde pek hareketlı oluomus hemen verırııs bence

ama catlakkkkkk onlar sıkıntı dedıgın gıbı

oyle tabı hele normal dogurursak kılolar kalmıo ...
aslan brcu bebeklerıde pek hareketlı oluomus hemen verırııs bence

ama catlakkkkkk onlar sıkıntı dedıgın gıbı

ben 3 ayri urun kullaniyorum hergun bolbol suruyorum ama catliycaksam catlarim engellerlermi bilmiyorum

Normal ya da sezeryandan çok kişinin yapısı belirliyor ne kadar kilo gideceğini..
Bi arkadaşım 13 kilo aldı toplam, normal doğum yaptı. Eve geldiğinde 5 kilosu gitmiş ki bunun 3,5 u bebişti.
Başka bir arkadaşım 8 kilo aldı toplam, sezeryan oldu eve geldiğinde 7si gitmişti

sezeryan olanlardan hep gobek kaldı benım cevremde .o benı korkutuyo :18:

sezeryan olanlardan hep gobek kaldı benım cevremde .o benı korkutuyo :18:

Evet ben de bi o kadında kalmadığını gördüm genelde kalıyor :18:
İnş sezercik olmayıs da olursak da pilates milates uydurcas bişiler napalım :18:

Evet ben de bi o kadında kalmadığını gördüm genelde kalıyor :18:
İnş sezercik olmayıs da olursak da pilates milates uydurcas bişiler napalım :18:

yok ya yapiya bagli benim en yakin zamanda 2 arkadasimda sezeryan oldu gobek falan kalmadi aldiklari kilolarida komple verdiler

demekkı benım cevremdekıler hep aynı yapıda :76:

ben yatıyorum kızlar

dıkkat edın kendınıze..umarım sabaha dısım ve seyım:78: gecmıs olur

bebıslerınızı gorun ruyanızda

anaaaammmm nese kurtulmuşsun ya önemli olan o :86:

geçmiş olsun teyselerin teysesiiii

ohhhh :81: affern şevkete :81:

Eki Görüntüle 186568

28.haftada göbükkkk
9 kilo alınmış...
ama son iki kilo içerden emildi... göbek büyümedi...

tmm işte sen hamilesin

kimse yok...
kendi kendime konusuyorum

gülçn sabah gelince görürsün:
kurtcuklar neden oluyormuş - gebelikte dikkat edilmesi gereken bi şey var mıymış???sordunmu???

ii gecelerrrr anneler:80:

kimse olmayınca çok kötü oluyo :86:

kurtlarda bebeğe zarar vermiomuş ayrıca bugün yoklardı :86:
dikkat edilcek bişi de yokmuş ayrıca tenya değil kıl kurduymuş 2 ila 6 mm olurlarmış ötekiler makarna kadar olurmuş :89:

kurt ayse ye dustu senın haberın yok

zayıf degıl bebıs benımde oleydı

hahah evet kurtlar düştüüüü bugün yoklardı geceee :90::90::90:

ama bacakım ağriyi bugünde doktora gitcem :89:

KURTUN BEBEME ZARARA YOKMUŞŞŞŞ :81:

Gülçinnnnnnnnnn Tenyayı saymazsak güzel haberlerle gelmişsin toktordannnnnnnn...

ay şekercim günaydıınnnn

haberler şükür sevindirici :82:

kurtlarda bugün yoklardı saten çaresi de yokmuş ha bide kanama devam ediomuş malesef :26:

onun dışında bugünde bacak tutturdum diz kapağımın üstü çok ağrıyo gece uyuyamadım hergün yeni birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…