• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Cnm yalnız şuruplarda Levolac mı ne öyle bir şurup var ondan yazdırma, inanılmaz gaz ve sancı yapıyormuş, aklında olsun..

tamam cnm tşk ederim :54:

merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.

Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah.

Gem,naz tşk ederim evet kayısıya,kuru eriğe devam

bide kadin gecen gittigimizde demez mi ya 17inci haftanda yada ondan sonraki geldiginde anca ogrenebilirsin fitil oldum yaa ama bu sefer soylemesse baska doktorlar gitcem ogrenene kadar doktor doktor dolascam

Son düzenleme:
bide kadin gecen gittigimizde demez mi ya 17inci haftanda yada ondan sonraki geldiginde anca ogrenebilirsin fitil oldum yaa ama bu sefer soylemesse baska doktorlar gitcem ogrenene kadar doktor doktor dolascam
:41: gıcık oluyorum bole drlarada

benım kuzen belcıkada 20.haftada ogrendı garıbım
:41:

herkese günaydın
dün akşam ilk kez bebişin tekmelerini hissettim çokkkkkkkk güzel bi duyguuu. uzanmış tv seyredıyodum birden sıcradım korktum noluyo dıe elımı karnıma koydummm pıtır pıtır tekmeledi kerata.babasıda elıni karnıma koydu oda hiseeti :64: ama bi daha hissetmedim elim karnımda dolaşıom tekmelesin de kaçırmayayım die :66:

çok güzel dimiii cnm yaaaaa:))

ben hissetmediğim zaman moralim bozuluyo artık sanki

okadar alıştımki rabbim ayırmasın

tatil konusu konuşulmuşmuydu:26:neden kimse bişey demedi:84:

haziranda havalar iyi giderse belkii bir haftalığına gidebilirz ama belli değil tabiykii:/

uzağa gidemeyizz:19:

bilet 10 tlydi canım. ya bebek odaları satısı olsada acıkcası aklımın kaldıgı ay cok guzel dedıgım bebek odası cıkmadı gercı ben maskoyu madokkoyu hıc gezmedım daha oralardada ne var ne yok bılmıyorum bısey yoksa ne alıcam bılmıyom ama yanı sıradan bır fuardı guzel olan bır kac bebek kıyafetlerı satan standlar vardı ondada perakende satıs yoktu toptancılarmıs

hmm anladım cnm hiçmi satış yoktukii

bu arada davetiye fiyatı iyiymiş güzel sefdim bunu :1:

teyselerrrr buda bızım pıpımız :nazar::emir_bebek:
Eki Görüntüle 144950

ahahahaha

kızımın kız olduğuna bu resimden sonra şüphelerim vardı ama

kalmadı benim kızım kızz eminimmmmmmmmmmm:)))))))))))

ay çok tatlı maş.. yaa benim kızımda aynen böyle açtı bacakını edepsiz:D:D:D:9:

merhaba arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.sohbetiniz çok güzel.şuan 13+4 haftalık hamileyim.çok zor bir gebelik geçiriyorum.bulantılar kusmalar halsizlikler.kafamı kaldıramıyorum çoğu zaman ve kanamalarım oluyor.çok koruyorum o yüzden.düşük tehdidi dediler.ilaç kullanıyorum ve dinleniyorum.keşke hissedebilsem bebğimi nasıl olduğunu anlasam diyorum.allah hepimiin yardımcısı olsun arkadaşlar.

hşg. cnm allahın izniyle bişiy olmaz inş.. bazı anne adaylarında olabiliyo lekelenmeler geçniş olsu n:16:

cok gecmıs olsun canım ya serumluk oldun demek :5:

ıse gıtmıosun dımı dınlen ıyıce

sağolasın canım olduk ne yapalım ama bir bahane ilede oğluşumu gördüm...:52:
işteyim bugün malesef gelmem gerekti....

10 gun ıcın de tekrar gel dedı drumuz..

4.ay taramalarını yapıcaz dedı..bende su 4lu tarama denen seymı dedım.bız onu onermıyoruz dedı:45:

hıc yapmıcakmısız onu 3lu tarama denıyor dedı kafasını fılan olcucez dedı...4lu yaptıran oldumu hıc :44:

bende 1 martta gidicem 3 lü test yapacak ve idrar kültür testi dedi onu yapacakmışız bu gidişimde daha 1 hafta var.....
bu arada cuamrtesi doktor ölçerken kafasından ölçüm yaptı haftasını bu zamanlarda en doğru burdan ölçüm yapılır dedi....:52:

kızlar az önce kocişim aradı osg mom sonucunu göstermiş doktora doktor bir problem yok demiş çok sevinçliyiz.
banada doktor 2li yaptıdı 3lü ve 4lü yaptırmadı bide bunu yaptırdı işte osg-mom diye bir kan tahlili bebişimizin beyni ile ilgiliymiş bişilermiş öyle söyledi ama ben tam anlamadım:44:

bu arada size ücretsiz izin doğum izni vs. çok güzel bilgiler verdim 1 allahın kulu sağol demedi görürsünüz siz:32:

kızlar az önce kocişim aradı osg mom sonucunu göstermiş doktora doktor bir problem yok demiş çok sevinçliyiz.
banada doktor 2li yaptıdı 3lü ve 4lü yaptırmadı bide bunu yaptırdı işte osg-mom diye bir kan tahlili bebişimizin beyni ile ilgiliymiş bişilermiş öyle söyledi ama ben tam anlamadım:44:
hadi gözün aydın olsun cnmmm çok sewindiim darısı başıma işlhh bnm hala test sonucum çıkmadı yaa bgn 9 gün olduu:97:

bu arada size ücretsiz izin doğum izni vs. çok güzel bilgiler verdim 1 allahın kulu sağol demedi görürsünüz siz:32:

saol gnl.ben teşekkür edyim gerçi istifa ettim çalışmıyorum ama güsel bilgiler birilerinin işine mutlaka yarar:61:

bide bişe sorayım sana sanırım takip ediyosun bu torba yasa yürürlüğe girdi mi? doğumla ilgili söylediklerinin bazıları ordaki değişikliklerde de mevcuttu yürürlüğe girdiyse ben de gidip şu öğrenim kredimi taksitlendirip ödemeye başlıyım:43: kaçışım yok

saol gnl.ben teşekkür edyim gerçi istifa ettim çalışmıyorum ama güsel bilgiler birilerinin işine mutlaka yarar:61:

bide bişe sorayım sana sanırım takip ediyosun bu torba yasa yürürlüğe girdi mi? doğumla ilgili söylediklerinin bazıları ordaki değişikliklerde de mevcuttu yürürlüğe girdiyse ben de gidip şu öğrenim kredimi taksitlendirip ödemeye başlıyım:43: kaçışım yok

hayır canım yaa uzadıya uzadı girmedi yürürlüğü zaten tvler bağırır girince bizede müşteriler sürekli soruyo

sağolasın canım olduk ne yapalım ama bir bahane ilede oğluşumu gördüm...:52:
işteyim bugün malesef gelmem gerekti....

bende 1 martta gidicem 3 lü test yapacak ve idrar kültür testi dedi onu yapacakmışız bu gidişimde daha 1 hafta var.....
bu arada cuamrtesi doktor ölçerken kafasından ölçüm yaptı haftasını bu zamanlarda en doğru burdan ölçüm yapılır dedi....:52:
tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa :52:

boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu :9:

tuh bıraz daha dınlenebılseydın keske daha cabuk toparlanırdın ..
ay benımkıde poposu olculdu bacak kemıgı olculdu...cunku baska yerını gostermedı pasa :52:

boy fılan olcemedık usg otomatık hesapladı bacak boyundan 11.17 cm cıktı ..150gr daha 1 paket margarın bıle degıl oldu dr un yorumu :9:
yoruma bak:60::60::60::60:

kızlar az önce konuşuyordunuz o yüzden söylemek istedim ben muhasebeciyim ve şu doğum izni olayına bir açıklık getirmek istiyorum.
doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık doğum izniniz var. eğer isterseniz doğuma 3 hafta kalaya kadar doktordan alacağınız bir izinle çalışabilir ve bu 5 haftayı doğum sonrasına ekletebilirsiniz. ama böyle bişey yaparsanız kesinlikle çalışabilir kağıdını gidip ssk ya görütmeniz gerekiyor. yoksa 5 haftanız yanar ama yok 8 hafta kala çıkarsanız götürmenize gerek yok.

gelelim 2. meseleye ücretsiz izin hakkı doğumdan sonraki 8 haftalık izniniz sonrasında isterseniz 6 aya kadar ücretsiz doğum iznine çıkabilirsiniz bu yasal hakkınız eğer kullandırmazlarsa size tazminatınızı verip işten çıkarabilir sadece.

diğer bir konuda süt izni bebişiniz 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saat süt izniniz var isterseniz bunu toplu olarakta kullanabilirsiz mesela haftada bir gün işe gelmeyerek.

sağol canım bende aynen senin dediğin gibi araştırmıştım doğruymuş demek, ama süt saatini bilmiyordum oda iyi oldu çok sağol, ama sanırım patronumla zor olacak sanırım işten ayrılacağım

ılk defa duydum ama ıyı cıkmasına cok sevındım..

kotu haberler almayalım hıc ınsallaahhhhh:49:

ayy canım ben çok sağol dedim ama yazmakta geç kaldım yeni geldim dışardan , bisürü yazmış hatunlar oku oku anca bitti, hatta son 2 sayfasını yeni okuyorum,işim çıkarda yorum yazamam kalır diye yazmıştım az önce yorumumu, tekrar teşekkür ederiz:71:

Back
X