hyr cnmm daha yemedim
akşam drum aradı 4lü sonucum ii çıkmış szinle onu paylaşacaktım....
Gözün aydın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr cnmm daha yemedim
Kızlar mrbİyi haberlerinizi okumak çok güzel
benim kanamam devam ediyor malesef
2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?
kızıma ananemis battaniye siparişi vermiş battaniyemis gelmiş
kızım bunu duyduğuna çok sevindi sanırım sabahtan beri oynamayan kızım çoştu
ayy ben kızımı görmeden özlüyorum ağliycem yaa
nasıl bişii bu yaaa![]()
hyr cnmm daha yemedim
Akşamdan beri uzandım oğlumu dinliyorum tık yok ayyy kriz geldi yaaaa
tekmelemiyooo![]()
kızlaar ii geceler bi bakayım dedim ama ii hbrler okumadım
moralim bozuldu
sznle iii hbr paylaşıcktım ama tadım kaçtı
ayşegülçincim bncede başka bi dr a daha görün cnm ii düşün hep ii olsun dualarım seninlee![]()
canım çok geçmiş olsun....bebeklerimizle ilgili en ufak kötü bir haber bile bizi hayli üzmeye yetiyor ama sen içini ferah tut allahın izniyle bizimde dualarımızla meleğine hiçbir şey olmaz inş......
nazar edicez senin kızını yaaa bu ne böyle tekme manyağı yaptı seni bizimkinde tık yok yaw.....
hayırlı olsun canım çok sevindim adına Allah kötü haberlerle karşılaştırmasın bizleri Amin....
aynen bende öyle arada vuruyorum tembel diyorum bi iki tekme atsana yan geldin yatıyon orda bana mı ne çekti bu uşak acaba yaaa çıldırtıyor beni.....![]()
Kızlar mrbİyi haberlerinizi okumak çok güzel
benim kanamam devam ediyor malesef
2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?
günaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...
canım yaaa sakın ama sakın moralini bozma bunun gibi bi sürü örneklerini okuduk çoğuda sorunsuz doğum ve sağlıklı bebişleri oldu. ben bu tesltlerin gerçeklik payına bıle ınanmıyorum acıkcası hepsi sadece olasılık. direk bebekten almıyoalar anne kanından cıkan oranlara gore olasılık hesaplıyolar. moralın yuksek olsun cnaım
günaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...
gözün aydın canım...
topikimizde kaç erkek oldu yawww!!!![]()
herkese günaydınn
aysegulcin, Allah yardımcınız olsun güzelim. Rabbimin izniyle herşey yolunda gider inşallah.Gönlünü ferah tut canım.
naz, gözün aydın canım. Rabbim hepimizin, hayırlı,güzel sonuçlarla yüzümüzü güldürsün.
lalezar,oğluşun hayırlı,uğurlu olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Lalezar_84 canım erkekin hayırlı olsunnnnnnnnnnnerkeklerimiz çoğalıyor
![]()
sağol cnm bnm, seninki belli olmadı di mi? Bence seninde oğlun olacak gibi öle geldi bana:) Hayırlı sağlıklı olsunlarda.. Onları hissetmek bile çok güzel..Rabbimize binlerce şükür..