• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

iyi geceler güzel anne adaylarınaaa:77:

rabbim yavrunuzu ve sizleri korusun :54:

bebişleriniz misler gibi uyusun bu gecee :91:

sabahta inş. tekmelerle uyandırsın sizleriii :16:

Kızlar mrb :( İyi haberlerinizi okumak çok güzel :( benim kanamam devam ediyor malesef :( 2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?

canım çok geçmiş olsun....bebeklerimizle ilgili en ufak kötü bir haber bile bizi hayli üzmeye yetiyor ama sen içini ferah tut allahın izniyle bizimde dualarımızla meleğine hiçbir şey olmaz inş......

kızıma ananemis battaniye siparişi vermiş battaniyemis gelmiş

kızım bunu duyduğuna çok sevindi sanırım sabahtan beri oynamayan kızım çoştu :69:
ayy ben kızımı görmeden özlüyorum ağliycem yaa
nasıl bişii bu yaaa :59::45:

nazar edicez senin kızını yaaa bu ne böyle tekme manyağı yaptı seni bizimkinde tık yok yaw.....:nazar:

hyr cnmm daha yemedim
akşam drum aradı 4lü sonucum ii çıkmış szinle onu paylaşacaktım....

hayırlı olsun canım çok sevindim adına Allah kötü haberlerle karşılaştırmasın bizleri Amin....

Akşamdan beri uzandım oğlumu dinliyorum tık yok ayyy kriz geldi yaaaa
tekmelemiyooo:59::59::59:

aynen bende öyle arada vuruyorum tembel diyorum bi iki tekme atsana yan geldin yatıyon orda bana mı ne çekti bu uşak acaba yaaa çıldırtıyor beni.....:52::52::52:

kızlaar ii geceler bi bakayım dedim ama ii hbrler okumadım:(
moralim bozuldu
sznle iii hbr paylaşıcktım ama tadım kaçtı
ayşegülçincim bncede başka bi dr a daha görün cnm ii düşün hep ii olsun dualarım seninlee:43:

Tadımızı kaçırmayalım kızlarına dikkat et sen .. Güzel haberlerinizi duyunca bende ümitleniyorum... Allah ne yazdıysa onu yaşıcam.. tabi ki sağlıklısını diliyorum hepimiz için ... Kızlarımıza iyi bak :)

canım çok geçmiş olsun....bebeklerimizle ilgili en ufak kötü bir haber bile bizi hayli üzmeye yetiyor ama sen içini ferah tut allahın izniyle bizimde dualarımızla meleğine hiçbir şey olmaz inş......

nazar edicez senin kızını yaaa bu ne böyle tekme manyağı yaptı seni bizimkinde tık yok yaw.....:nazar:

hayırlı olsun canım çok sevindim adına Allah kötü haberlerle karşılaştırmasın bizleri Amin....

aynen bende öyle arada vuruyorum tembel diyorum bi iki tekme atsana yan geldin yatıyon orda bana mı ne çekti bu uşak acaba yaaa çıldırtıyor beni.....:52::52::52:

Turkuaz çok saol cnm zaten tek ihtiyacım dua

günaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...

Kızlar mrb :( İyi haberlerinizi okumak çok güzel :( benim kanamam devam ediyor malesef :( 2 li test sonuçlarıda 50de 1 ihtimal dediler yükemiş yani morale çok ihtiyacım var şimdi doktordan geldim ama deli gibiyim Allah hepimize sağlıklı bbekler nasip etsin inş. 2 li test hakkında azıcıkta bişiler yazarmısınız ?

canım yaaa sakın ama sakın moralini bozma bunun gibi bi sürü örneklerini okuduk çoğuda sorunsuz doğum ve sağlıklı bebişleri oldu. ben bu tesltlerin gerçeklik payına bıle ınanmıyorum acıkcası hepsi sadece olasılık. direk bebekten almıyoalar anne kanından cıkan oranlara gore olasılık hesaplıyolar. moralın yuksek olsun cnaım

canım yaaa sakın ama sakın moralini bozma bunun gibi bi sürü örneklerini okuduk çoğuda sorunsuz doğum ve sağlıklı bebişleri oldu. ben bu tesltlerin gerçeklik payına bıle ınanmıyorum acıkcası hepsi sadece olasılık. direk bebekten almıyoalar anne kanından cıkan oranlara gore olasılık hesaplıyolar. moralın yuksek olsun cnaım

Teşekkürler Selinacım bunları duymak beni çok mutlu ediyor :) çok saolun iyiki varsınız.. hepimiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara kavuşuruz inş.

herkese günaydınn

aysegulcin, Allah yardımcınız olsun güzelim. Rabbimin izniyle herşey yolunda gider inşallah.Gönlünü ferah tut canım.

naz, gözün aydın canım. Rabbim hepimizin, hayırlı,güzel sonuçlarla yüzümüzü güldürsün.

lalezar,oğluşun hayırlı,uğurlu olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

günaydın kızlar.. dün doktora gittik. Cinsiyetini öğrendik çok şükür:) Bir miniş erkekte benden:) bugün 3 lü testi yaptırcam inş. sorun çıkmaz.. Hepinize sevgilerr...

hayırlı olsun erkekin canım umarım test sonucunda güzel çıkar........

gözün aydın canım...

topikimizde kaç erkek oldu yawww!!!:52:

ben sayamadım sayan var mı kızlar hakkaten........:52::52::52:

herkese günaydınn

aysegulcin, Allah yardımcınız olsun güzelim. Rabbimin izniyle herşey yolunda gider inşallah.Gönlünü ferah tut canım.

naz, gözün aydın canım. Rabbim hepimizin, hayırlı,güzel sonuçlarla yüzümüzü güldürsün.

lalezar,oğluşun hayırlı,uğurlu olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Çok teşekkür ederiz gobus inşallahh hakkımızda hayırlısı Allah razı olsun.

kızlaar we minikleri günaydınlaaar:16::16:

lalezar erkekin hayırlı uğurlu gelsin cnmm

yaa hakketen erkekler bastırıyo yaa kızlarımızın yalnız kalıyooo kız annelerii

Back
X