Birsürü kız kıyafeti var...
Ümraniye'de Kardelen, Pamidor, Yarım Elma, Loya ve ne kadar bebe mağazası varsa gezdim hemen hemen...
2 kat kız mağazası, yarım kat erkek mağazası....
Sanki herkesin kızı oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsürü kız kıyafeti var...
Ümraniye'de Kardelen, Pamidor, Yarım Elma, Loya ve ne kadar bebe mağazası varsa gezdim hemen hemen...
2 kat kız mağazası, yarım kat erkek mağazası....
Sanki herkesin kızı oluyor![]()
ben yollarım valla ne halde ulasır elıne bılmıyorum ama haber ver taammı![]()
çok teşk ederim canım yaa sağolasın.........
enemmmmmmmmm
Serseri çucuk, hiç utangaç diğil
Erkekler böle edepsiz işte
Gemmm hep şüphelerin vardı, bu resimden sonra artık bir mucize olması gerekir kız olması için
Erkekin ve pipisi hayırlı olsun,kız alemlerine dalıp anacığını üzmesin
![]()
Kapıştırırız
Benim oğlum senin oğlunu döver![]()
Gemmm bunu açmamla kapamam bir oldu, hazır karnım aç, canımın en çok bişeyler isteyeceği vakituslu durayım ben
![]()
yok kız gormelıydın secdeye kapanmıs gıbıydı kımıldatamadık baya bı aglıcam bak dedım bısıler gormem lazım dıdım bı anda poposunu dondu şaak dıye noluo fılan derkeeen bı actı bacakları pergel gıbı serserı yaal gor ıste ınan artık erkekim ben dedı resmen :86:
amın canım hepımızınkıler hayırlı olsun ınsallah ..aslan erkegı cok can yakar benım elımden bısıcık gelmes artık napalım :89:
senınkı 1 hafta buyuk doverse sesımızı cıkarmayız saygımız sonsuz
Yerimizi biliriz diyosun yane
kızım sen ne tıklıyosun turkuaza gonderdım ben onu hay allah![]()
Bak bak :)
Seni Kanuninin annesi gibi rahat gördüm, oğlundan tarafta olma, gelinden tarafta ol, çapkınlıklara göz yumma valide sultan![]()
kımler tıklıcak dıye merak ettımmmmmmsen ne herkese gönderiyon, turkuza özel atsana, Allam yaaa![]()
kanunı den neyı eksık benım oğlumun
bende valıde sultan olcam hahaaayttttttt :122::122:
ayy koca koca adamlar olduklarını gorcesmı acabaaaaa:97::97:
bu saatten sonra toz alıp napcan bosverBen çıkıom, evin kiri tozu beni bekler, bu saate kadar gezince
Görüşürüz "Büyülü Bahçe" ler :80::80::80:
selam kızlar cumadan beri sizi takip edemedim umarım herkesler iyidir..biz bebişimle çok iyyiyiz.orda bana makas bıcak olayı yaptılar bıçak çıktı erkek oluormuş bakalım bu hurafelerin hangisi çıkcak:)
merak ettım sekerım ıyı olmana sevındım ...
erkekmıpembe yelegı olacak cocugun
hayırlısı olsun canım bıkac haftaya ogrenırsın artık
sımdı bunu yazarken farkettım yenı msjım gelmıs senden sanırım :93: