• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

slm hanımlarr nasılsınz?bişey sorucam şimdi kısmetse benim yarın dr da kontrolüm var bide geldiğin zaman test tapıcaz dedi artık bu haftada ne testi olabilir acaba siz ne yaptırmıştınız bu haftada:26:

ben 16.haftada 3lü test için kan vermiştim...:51:

Son düzenleme:
oslem, ben örgüden hiç anlamam ama bence gayet güzel olmuş sonuçta ilk deneyimin el emeğin göz nurun sağlıklı günlerde giysin bebişin :emir_bebek:

özench,ellerine sağlık çok güzel olmuş. Allah giyeceği günleride nasip etsin inşallah amin

bende yapamam :(
sen battanıye oruordun noldu
battanıyeyı cok buyuk baslamısım soktum bastan basladım..henuz bı yumak bıttı 5 yumak bıtıcek :6:
Eki Görüntüle 145494 Eki Görüntüle 145495
kislar dun gece bitirdim ama anca ekleyebildim nasil guzel olmus mu???
bide coraplari dun aldim cok tatli dimi uclarinda cingirak var otuyo cok tatli
ellerıne saglık suppper olmus:46::46: coraplarda super guzel gunlerde gıysın ınsallah

Eki Görüntüle 145494 Eki Görüntüle 145495
kislar dun gece bitirdim ama anca ekleyebildim nasil guzel olmus mu???
bide coraplari dun aldim cok tatli dimi uclarinda cingirak var otuyo cok tatli
bence cok gusel olmuss sen tecrubelısın epey bellı ben asla o sac orgulerını yapamam eheh:)

özlemcim bnce çok gzl olmuş sen niye ölee şeyler dedin ki bzee gayet başarılı bnce çiçekleri tığlamı yaptın snr üstünemi diktin
canım cok tesekkur ederım ama cıdden pek olmadı tecrube oldu olsun ıkıcıyı ınsallah daha gusel orerım pes etmek yok.cıceklerın koyu olanlarını ıplık aldıgım yerden aldım susledım kımısınıde kendım ordum..cok basıt onlar
oslem, ben örgüden hiç anlamam ama bence gayet güzel olmuş sonuçta ilk deneyimin el emeğin göz nurun sağlıklı günlerde giysin bebişin :emir_bebek:

özench,ellerine sağlık çok güzel olmuş. Allah giyeceği günleride nasip etsin inşallah amin

canım cok saol..bende el emegım bebısıme deysın ıstedım acıkcası amacım oydu ..battanıye fılanmı orsem sımdı dahamı basıt olur ne bılım ya:)dumduz yaka derdı fılan yok hıc olmazsa

battanıyeyı cok buyuk baslamısım soktum bastan basladım..henuz bı yumak bıttı 5 yumak bıtıcek :6:

gem senın bu battanıye basına bela olacak ogrendınmı ormesını pekı guzel oluormu bıde basıtmı bendemı alsam

ogrendım sekerım cokkolay ve zevklı ..ama vakıt bulamadım pek koca gelınce gezdık durduk :4:

kendı sekıllı ya motıf fılan olmıcak duz bısı ..öle cıcılı bıcılı bısı degıl yanı

hmm belkı bende yapabılırım ..burdamı esın sımdı?go<un aydın cuma gelecektı dıgmı
yanı bence guzel yapılacak bısı gunluk cok rahat kullanılır
bugun burda yarın ızmıtte sonra gelcek cuma fılan yıne samsuna gıdıcek :95:

bızım ıs bole yollarda gecıo garıbımın omru ...

Allah ıs rastlıgı verırse bole olacak canım kendı ısı cunku..santıyeler var onlara gıdıyo ,Allah saglık versın alısıcaz bızde :49:

bunlar degıl benım derdım askerlık var daha :84:

Allah ıs rastlıgı verırse bole olacak canım kendı ısı cunku..santıyeler var onlara gıdıyo ,Allah saglık versın alısıcaz bızde :49:

bunlar degıl benım derdım askerlık var daha :84:

ayyy cok zor cıdden askerlık barı aradan cıkmıs olsa cok ıyı olurdu..benım esımde kısa donem cıkar dıe dua edıormus sonra bedellı yapmıs bır aycık..ınsallah sıxzınde ole bısı olurr..

ayyy cok zor cıdden askerlık barı aradan cıkmıs olsa cok ıyı olurdu..benım esımde kısa donem cıkar dıe dua edıormus sonra bedellı yapmıs bır aycık..ınsallah sıxzınde ole bısı olurr..

ayyyyy ınsallaaaaahhhh bedellı cıksın yasımızda tutsun dıye dualarım hep ..33 yasında benım koca

Back
X