• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydııınn :3::3:
kızlaar günaydıın
ne yağmur ne yağmur ya dün geceden beri durmadı walaaa

kızlar şu hanzadenin örgülerine baktınızmıı çok gzl şeyler war acaba kaça yapıyodur

EVet yaa :5: Alışverişe gitces gidemios :5:

kan uyuşmazlığı olan varmı kızlar aranızda bu konu ile doktorunuzdan bilgi aldınızmı?

Gem de var, başka bildiğim yok :26:

tünaydın kızlarr, :3: dün yine başım tuttu çok fena, migren var zaten tutunca geçmiyo, en kötüsü de sabah kalkınca başının ağrıması.
sanırım ferrum fort yaptı bunu sizde de böle olan var mı
afedersiniz kabız yapıo beni ben normaldede wc ye çıkamazsam o gün ağrır başım, ilacı kesince bişey yok, ne zaman ilaca başlayıp kabız olursam başım da tutuyo fena halde. bırakmayı düşünüyorum, artık onun yerine kuru üzüm falan yerim, dr.uma da sölicem, bakalım ne dicek.
dün görümcemle görüştüm onada tam tersini yapmış, o da içememiş.
sizde böle yan etkileri var mı

kan uyuşmazlığı olan varmı kızlar aranızda bu konu ile doktorunuzdan bilgi aldınızmı?

gnl , kan uyuşmazlığı bizde de varmış. varmış dedim çünkü 12.haftamın yakınlarında geçirdiğim kanama sebebi ile öğrendim. ben 18 yaşından beri kendimi 0 rh + biliyordum .ehliyet için başvurduğumda öğrenmiştim, eşim de A Rh + bu yüzden sorun yok diye biliyorduk. hastanede 1 gece yattığım günün sabahı doktorum eşimin kan grubunu sordu söyledim sizde kan uyuşmazlığı var dedi ben yok dedim senin negatif dedi şok oldum ehliyetimi gösterdim eşim ehliyetini getirdi. 3 kere kan tahlili yapıldı hep 0 - eşime de yapıldı onun doğru çıktı. bu yüzden anti D iğnesi yapıldı. indirect combs testleri varmış tekrar ne zmn yapılacağını söylemedi doktorum ama sorucam bana sadece bir daha ki iğnen doğumdan sonraki 72 saat içinde dedi birde bebeğin kan grubuna bakılacakmış.

gnl , kan uyuşmazlığı bizde de varmış. varmış dedim çünkü 12.haftamın yakınlarında geçirdiğim kanama sebebi ile öğrendim. ben 18 yaşından beri kendimi 0 rh + biliyordum .ehliyet için başvurduğumda öğrenmiştim, eşim de A Rh + bu yüzden sorun yok diye biliyorduk. hastanede 1 gece yattığım günün sabahı doktorum eşimin kan grubunu sordu söyledim sizde kan uyuşmazlığı var dedi ben yok dedim senin negatif dedi şok oldum ehliyetimi gösterdim eşim ehliyetini getirdi. 3 kere kan tahlili yapıldı hep 0 - eşime de yapıldı onun doğru çıktı. bu yüzden anti D iğnesi yapıldı. indirect combs testleri varmış tekrar ne zmn yapılacağını söylemedi doktorum ama sorucam bana sadece bir daha ki iğnen doğumdan sonraki 72 saat içinde dedi birde bebeğin kan grubuna bakılacakmış.

bende sordum bana hamileliğin 28. haftasında antid iğnesinin yapılacağını söyledi ve doğumdan sonrada bebişin kan grubuna bakılacakmış eğer eksi yani benim gruptansa bir problem olmadığını ama artı grup olursa aynı sana denilen şeyi 72 saat içinde tekrar bir iğne daha yapılacakmış. korkulacak bişey olmadığını da ekledi

bende sordum bana hamileliğin 28. haftasında antid iğnesinin yapılacağını söyledi ve doğumdan sonrada bebişin kan grubuna bakılacakmış eğer eksi yani benim gruptansa bir problem olmadığını ama artı grup olursa aynı sana denilen şeyi 72 saat içinde tekrar bir iğne daha yapılacakmış. korkulacak bişey olmadığını da ekledi

bana aynı gün yapıldı,yaklaşık 12. haftada belki tekrarlanır.Mar'taki kontrolümde sorucam,not aldım bebişime dalıpta unutmayyaım diye :45:

bana da korkulacak birşey olmadığını söyledi.Allah'tan farkedildi ki önlemini ona göre alacağız. Her şerde bir hayır vardır derler çok doğru ben kanama sebebi ile 1 gece hastane de kalmasaydım detaylı kan testleri yapılmasaydı bilemiycektik :26:

Rabbim kimseye dermansız dert vermesin,herşeyin çaresi var çok şükür. Yeter ki Allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.

bana aynı gün yapıldı,yaklaşık 12. Haftada belki tekrarlanır.mar'taki kontrolümde sorucam,not aldım bebişime dalıpta unutmayyaım diye :45:

Bana da korkulacak birşey olmadığını söyledi.allah'tan farkedildi ki önlemini ona göre alacağız. Her şerde bir hayır vardır derler çok doğru ben kanama sebebi ile 1 gece hastane de kalmasaydım detaylı kan testleri yapılmasaydı bilemiycektik :26:

Rabbim kimseye dermansız dert vermesin,herşeyin çaresi var çok şükür. Yeter ki allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.

amin canım çok haklısın

arkadasım bende park yataklardan hic hoslanmıyorum ya sanki hemen dagılacakmıs gibi geliyo ben bitane sepet almak istiyorum bide cocuk odası sepet 6aya kadar kullanılabiliyormus ondan sonrada cocuk odasında yatsın istiyorum hem odasına alıssın ama 6aya kadar kendi odamda sepette duracak mecbur. Ama senin dedigin büyüyen yataklar nasıl onu anlayamadım ya öyle bisey varsa güzel olur bencede.

evt büyüyebilene netten bak görürsün hatta çilekte hem büyümüş hali hem normal beşik hali var kızlar

ama sallananlı almayın ilerde sıkıntı olabiliyormuş bu arada prenses beyaz bambu beşikleri

ben çok beğeniyordum ama dün bir mağazaya gittim bana bundan almayın hiç sentetik bebeğe zararlı dedii

haklıda ADAM satenden yatak yapmışlar ondan vazgeçtim ondan direkk büyüyen beşik almak istiyorum

günaydın kızlar ne var ne yok nasılsınız....
biz daha iyiyiz gribimizi atlatıyoruz çok şükür birşey kalmadı....

ii cnm aman dikkat et vlla ben dün çok soğuk bişi yedim buzluk bişiysi:D:D:D

amaaa allahtan ağırmadı boğazlarım yaaa

Saol canım :32:
Bu sefer kaç ilmekle başladın canım :44:
busefer 65 ılmek canım 4 numara sısle oruyorum...ıdeal battanıye boyu en az 80 en cok 110 cm olmalıymıs :34:
merhaba arkadaşlar
yeni üye oldum bende.14 haftalık hamileyim.5 yaşında bi oğlum var.
hayırlı olsun deneyımlı bır anne daha hosgeldın :3:
:3::3::3::3: ben beeeennnnnnnn
21-24 afta arası ındirect coombs gıbı bısey dedı o test yapılıyor...eger gerek duyulursa antı d ıgnelerı ıcın planlama yapılıo sonrakı aylarda oluosun ...dogumdan sonra ne olursa olsun bebısın kan gurubu o ıgne yapılıyor..Allah korusun dusuk bıle yapılsa o ıgne yapılıyor anne negatıfse:40:korkulacak hıııııc bısey yok sekerım kan uyusmazlıgın oldugunu bılmek yeterlı :31:

Back
X