- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bendende o kadar bes yıldır bırlıkteyızz ıstanbula gelıs amacım bıle o buralardan ıs buldum onun ıcın:)
sen neden ayrıldın ısten sende sevmedıgın evlendıgın ıcınmı ayrıldın...gercı ben hıc pısman dıılım acıkcası
keske aynı sehırde olsak kahvaltılar yapsak alısverıse gıtsek gezsek ne ala ne ala
ne kadar sanslısın ben her sabah kahvaltıdan once cıkarıorum malesef sımdıde cıkardım kahvaltımı yaptım ama fena hala ıcım cıkacak derecede bulanıuorr yatıorum yıne ayaga kalkınca cok zor masayı bıle toplayamadım attım kendımı yataga ılac ıctım hıc olmazsa o cıkmasın yaaa
kızlaaar şu bebk örgüleri örenler war ya siparişle çok tatlı elbise babet sipariş ettim 1 haftaya gelirmiş ayy çok heyecanlıı:))
teyseleriii bizz geldik prensesimlee
nasılsınızz
ben bu ara netten kapı süslerine bakıyorum çok güzeller ya evde yapmk istiyorum
ama yaaa güzel olmassa diyede düşünmüyo değilim haniii
daha takı yastığı varr aman yarebbim ne çok masraf varr:)
Sorma dakka başı gidip bakıp geliyorum :))) yanmasın emek verdim o kadar
Koceni kızdırmışınokudum
Adam resmen demiş ki, al da sus be kadın
Git al arabanı kendin niye almıyon, üşengeç![]()
evde oluncada keyıfsız canı sıkkın olan arkadaslar var aramızda ben gıbıkızlar keyifsizin canım sıkkın hiç birşey yapasım yok
midem kaç gündür bir tuhaf sürekli bir ağrı ve bulantı içinde
offfff bende evde olmak istiyorum sizin gibi ya kıskandırmayın beni nefret ediyorum çalışmaktan bıktım bıktımmm yine psikolojim gitti benim........
bende ole dusundum.gec cıkıordum gelıuordum kafam bır dunya ..telefonla dahı konusmak ıstemıordum esımle.daha evlenmeden esım solenıordu ben bole ıstemem dıe..ama bende tazmınatımı alıp cıkmak ıstedım.cokta ıyı geldı:))ne yapalım artık burdanda yetıorus hıc olmaazsa bırbırımısekoca fabrıkanın uretım/planlamasına bakıodum cok yorucuydu..esım cok tıtız ..hem ev hem ıs yetısemedım acıkcası..ee evlılıkle ayrılınca tazmınatımda yanmadı
kesınlıkle bende pısman degılım zaten hamılelıkte mecbur ayrılcakmısım arada 2 ay var ...
vallahı supper olurdu bole kafama gore arkadaslar bulmusum bıde bursa da olsalarmıs tam supper olcakmıs![]()
senin daha ağırmış,bulantı ilacı kullanıyor musun ,doktorum metpamid diye bir ialç yazmıştı kullanmanın hiç bir sakıncası yok bulantı olursa kullan demişti, zaten bir sürü düşük önleyici ilaç kulanıyorum ilaç manyağı olmıyayım diye aldım ama kullanmak istemedim 1 kere baya bi kötü bulandı mecbur kaldım kulandım senin de en kısa zamand geçer de rahatlarsın inşallah.
naz,çok şirinler iyi günlerde giysinler inşallah![]()
evde oluncada keyıfsız canı sıkkın olan arkadaslar var aramızda ben gıbı![]()
kızlar keyifsizin canım sıkkın hiç birşey yapasım yok
midem kaç gündür bir tuhaf sürekli bir ağrı ve bulantı içinde
offfff bende evde olmak istiyorum sizin gibi ya kıskandırmayın beni nefret ediyorum çalışmaktan bıktım bıktımmm yine psikolojim gitti benim........
de şekerım dee annemde ole dıyor :86:sana rahat batıyor diyecem şimdi.......![]()
ee senın canın kocısının canını sıktıgı ıcın sıkılıorrr aslındaaa..vıcdan yapıorsun![]()
bende aynıyım ıste senlee![]()
ben demın msjı gonder yaptıgımda bı pencere cıktı forum kuralları dıye kabul et kutugu vardı tıkladım ona ..
kural 1:All posts must be written in English.
ahah kabul ettım kızlar artık turkce yazamıcam![]()
takı yastıgı nasıl oluor?
kafayı yedıgı andaadır banada demın yazarken mesajın kopyası dedı anlamadım ama baktım bı tane yanıtım var ..
kafayı yedıgı andaadır banada demın yazarken mesajın kopyası dedı anlamadım ama baktım bı tane yanıtım var ..
arada gonlunu all ben hıc kıyamam hemen gerı adım atarım cunku baktıgımda onların fedakarlıkları daha cok uzmeye gelmez bencede şekerım dee annemde ole dıyor :86:
vurma yuzumeeeee :83::83:
degılsııııııınnnnnn turkuaz calısıyor![]()