• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bebeme yazık ağlamıcam izlemicem

ahhhh kocişimle gitmiştik bu filme... ben ağladığımı kojam görmesin dalga gecer diyordum... film bitti ışıklar yandı. benim kojada salya sümük:53:... koyvermiş muslukları:69:

nezaman cıkmıstıkı bu fılm bız sefgılıydık..sınemaya gıdıcemızı solememıstı sadece yanına mendıl al demıstı...sonrası zaten :43::43::43::43:

kurye anneme:
hamileymişsiniz tebrik ederim derrrrseeeeee:60:

:60::60::60::60::60:

milupadan çok güzel şeyler geliyo ama 2 ayda bazen 3 ayı geçiyo arada kafalarına esince gönderiyorlar kızlar

ben üye oldumm

en son bebek bisküvisi---kavonoz mama ve gece muhallebisi

toz olanlardan geldi çok datluydular:)

başka varmı birşeyler gönderen yerler bilenler yazsın kızlar

:80:

Bu film bana çok duygusal gelmemişti yaw:44:

yok çok duygusal diilde son kavuşma sahnesi içimizi yakmıştı...
biz 13 yıldır eşimle tanışız... evlendiğimizde 10 yıldır tanış idik...
ve lisede 1 ay cıktık sora üniversiteler ayrı sehirlerde işlerimiz ayrı şehirde... üstüne 15 ay askerlik...
çok zordu... çok sevdik zor kavuştuk...:69:

canım kojam yaaa özledim valla:69::54::69:
kızlar ben dayanamıcam 5 martta kontrolum var... doktordan rapor isteyip bidaha ankaraya gitcem...:62: hem annemi hem kojamı görim... hem de kojamın işi biticek-alıp getiririm yanıma...:66:

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60:

milupadan çok güzel şeyler geliyo ama 2 ayda bazen 3 ayı geçiyo arada kafalarına esince gönderiyorlar kızlar

ben üye oldumm

en son bebek bisküvisi---kavonoz mama ve gece muhallebisi

toz olanlardan geldi çok datluydular:)

başka varmı birşeyler gönderen yerler bilenler yazsın kızlar

:80:
:50::50:bana onlar gelmedı
mamayı nıye yollamıslarkı erkenden
gelenleri sen kullanmıcan bebegınde denıcen dıye yolluyolar :82:

yok çok duygusal diilde son kavuşma sahnesi içimizi yakmıştı...
biz 13 yıldır eşimle tanışız... evlendiğimizde 10 yıldır tanış idik...
ve lisede 1 ay cıktık sora üniversiteler ayrı sehirlerde işlerimiz ayrı şehirde... üstüne 15 ay askerlik...
çok zordu... çok sevdik zor kavuştuk...:69:

canım kojam yaaa özledim valla:69::54::69:
kızlar ben dayanamıcam 5 martta kontrolum var... doktordan rapor isteyip bidaha ankaraya gitcem...:62: hem annemi hem kojamı görim... hem de kojamın işi biticek-alıp getiririm yanına...:66:

Evet canım iyi olur, hem ösledin bayadır:69::69::69:

ooo kızlaar kaynatıyonus walla btn gün sus pus akşm bıcır bıcırr

özlem seninde kızın olcak bnce bnde çok deli gibi tatlı yiyom :)) ya buarada pur nerelerdee
alışwerişdeydi kesin bgnn

ooo kızlaar kaynatıyonus walla btn gün sus pus akşm bıcır bıcırr

özlem seninde kızın olcak bnce bnde çok deli gibi tatlı yiyom :)) ya buarada pur nerelerdee
alışwerişdeydi kesin bgnn

ya onlar dogru olmuormus kı kımısı eksı yıyor erkek oluor kımısı kız oluor..sanırım vucutta ne eksıkse onu ıstermıs hamıslerın canı

Back
X