- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
ben karnımda garıp seyler hıssedıyorum bugun..bebegımı hıssedıyorum dedıgınız bole bıseymı acaba daha erken ama yaa:26:
bende öyle arada bacak bacak üstüne attığımda bi sertlik hissediyorum sanki sıkışıyorda yer açsana bana anne kendi rahatlığını bırak der gibi bende öyle garip şeyler hissediyorum ama işte emin olamıyor insan neyse az daha sıkalım dişimizi....
merhaba arkadaşlar.bugün sizi takip edemedim.sabahtan beri doktordaydık.gece biraz rahatsızlandım.sabahda eşimle beraber doktora gittik.bu lekelenmelerin sonu gelmiyor.ilaçta kullanıyorum yatak istirahatı diyor doktor onuda yapıyorum ama hala devam ediyor. üzülüyorum her gittiğimde düşük tehdidi diyor doktor.bu sefer ilacın dozunuda artırdı.korkuyorum bebişime bişey olacak diye.arkadaşllar bizim için dua edin ne olur.
geçmiş olsun canım inş lekelenmelerin çabucak geçer allahın izniyle atlatırsın bu günleride......
kislar selam yarin doktorum var coook heyecanliyim![]()
hadi bakalım sabreden derviş muradına erermiş bakalım sen neyine erecen hayırlısı olsun inş dört gözle bekliyoruz haberlerini....
gögüsleri çok büyüen anneler neler yapıyorsunuz?
ben eve gelip sütyeni atınca ohhh diyorum ama benimkilerde büyümüş sanırım
sütyensiz durunca da aşağıya ağırlık yapıyor. gögüs altlarım terliyo...
3-4 gündür böle...
siz ne tür önlemler alıyorsunuz?
hamilelikte sütyen de dikkat etmemiz gerekn bişi var mı???
ben 85 idim 90 oldum ama öyle çok kocaman durmuyorlar daha büyümesinler de yeter bana....ben akşam eve gidince direk çıkarıyorum zaten bütün gün sıkış sıkışlar akşamda kahırlarını çekemem.....
slm kızlarr
düzn kontrolümüz vardı, büyük bir heyecanla gittim
ama göstermedi yaww
dr bi ara bacak rasında bi beyzlık gördüm erkek olabilir ama kesin bişi söleyemiyorum dedi
göstermedi baya uğraştık ama arkasını döndü yattı bebiş
4 lü test için de kan verdik
herşey yolundaymış çok şükür
sizler nasılsınız..
senin bebiş bayağa tembel olacak desene hayırlısı olsun inş....
16. haftanda 4 lü test için mi kan verdin ben 17. haftamda 3 lü testi yaptıracam allah allah......