• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hayatım mavı yaparsın kurdelaları olur tabıkı neden olmasın bır fıkırdı sadece işte

boncularını da mavi sarı falan yaparsam olabiliri. ben bunu de ekleyeyim. ya bir komşum var fırsat bulursam bulduklarımı ona soracağım sağolsun yeleği onun sayesinde ördüm.

sen delıklı ormek ıstıorum derken ne demek ıstıorsun tıg ısımı?

tığ hiç beceremiyorum ben de öyle tığ modellerinin şişle yapılanları gibi. hani delikli modeller oluyor ya şişle de yapılan. anlatamıyorum ki bilmedim şeyi anlatmak da çok zor ya...

tığ hiç beceremiyorum ben de öyle tığ modellerinin şişle yapılanları gibi. hani delikli modeller oluyor ya şişle de yapılan. anlatamıyorum ki bilmedim şeyi anlatmak da çok zor ya...

ajurluu:)bende bılmıorum bakma netten ogrendım hep sureklı arastırıorum.ben bır yelek ordum ıcler acısı sımddı hevesım kırıldı ama yıne baslıcam bısılere arastırıorum bu sefer atmasyın yapmıcam:))
cınsıyetı bellı olunca bu battanıyeyı yapcam bende eklı bu..cok hosuma gıdıor cunku
daha arastırırız bısıler bulursam bende eklerım senın ıcın sekerım

gece zor oluyor burun tıkanıklığı ağzın açık bakakalıyorsun... doktora mı gitsem diyorum... teşekkür ederim turkuazm... en iisi düşünmemek hastalığı düşünmeyince insan daha rahat oluyor.

başın çok ağrıyorsa ilk önce kendi doktoruna söyle o birşeyler tavsiye eder sana....burun tıkanıklığı için okyanus suyu fısfısı demişti bana doktor ama hiç bir işe yaramadı malesef....

ajurluu:)bende bılmıorum bakma netten ogrendım hep sureklı arastırıorum.ben bır yelek ordum ıcler acısı sımddı hevesım kırıldı ama yıne baslıcam bısılere arastırıorum bu sefer atmasyın yapmıcam:))
cınsıyetı bellı olunca bu battanıyeyı yapcam bende eklı bu..cok hosuma gıdıor cunku
daha arastırırız bısıler bulursam bende eklerım senın ıcın sekerım

bilen birileri aslında açıklamalı eklese falan çünkü topiğin tamamı nerdeyse örgüye heves ettik yani... elimizle bişiler yapasımız var bebişlerimize. benim çin takvimim tuttu oslem sen de o düz mantıklaaa şimdiden alıştır kendini :23:

başın çok ağrıyorsa ilk önce kendi doktoruna söyle o birşeyler tavsiye eder sana....burun tıkanıklığı için okyanus suyu fısfısı demişti bana doktor ama hiç bir işe yaramadı malesef....

kendi doktoruma üşeniyorum turkuazm yaa uzakta :) sağlık ocağına inemedim kaç gündür üşengeçlik ayyukta benim.

ben bir komşuya gidiyim takılın siz hanımlar:27:

bilen birileri aslında açıklamalı eklese falan çünkü topiğin tamamı nerdeyse örgüye heves ettik yani... elimizle bişiler yapasımız var bebişlerimize. benim çin takvimim tuttu oslem sen de o düz mantıklaaa şimdiden alıştır kendini :23:

tatlım yok kı aramızda marıfetlı orup orup eklesın anlatımlı...ben kendım ıste netten bakıorum.aslında buraya yapanlar eklese bende kolaylıkla soru sorarım.gem sımdı oruor o bıtısın ekler bende merak edıorum eger farklı bısı olursa hemen gıder alırım o ıpten gusel duruordu ama bıtmısınıde gormek ıstıorum..ee annelerımız oruor ama bebıslerımıze emegımız olan bısılerı gıydırmek ıstıorus annecıkler olarak
ya benım cın takvımı rus takvımı hepsı kıs dıor.bende makas bıcaga ınanıorum bıcaga oturdum ben hıc sasmaz o galıba erkek bebısım..kesınlessın battanıyeyı ole orcem:27::27:

ohhh gule gule kullan..ev senlıklıdır ne ala mısafırı cok severım..sohbet muhabbet..
cıcıklerını dort gozle beklıorum
hastane cıkısı al onlarda herbısı var nasılsa
hemde harıka modellerı var cok şık
bı anne yazmıs gecen gun...hastane cıkıslarının 5lıden fazla olanlarını almayın kullanılmıyor dıye...ama hıc bakmadım...bı fıkır..
Günaydınnn Günaydınnnn Günaydınnnn Herkese Sağlıklı,Mutlu, Huzurlu, Güzel sürprizlerle dolu bi gün diliyorum :) bütün bebekler bugün annişlerini tepik tepik tepiklesinnn :))))
Biz bugün 13+3 olduk daha cinsiyetini bilmiyoruz :) ( siz hangi haftada öğrenmiştiniz?)
Birde 2'li testin rsikli çıkışından sonra moralimizi düzeltmek için örgülere başlıcazz örnekleri paylaşcaz inş :)
Tüm Güzel Anne adaylarından da sağlığımız için dua bekliyoruzz herkese mujuk mujuk mujuk mujukkk
:49:
:emir_bebek:
:nazar:
hersey guzel olsun canım sızın ıcınde guzel haberlerle gel ınsallah :49:
kızlar bişi sorcam
burda dut yünden biri battaniye yapıyodu sanırım gem yanlış hatırlamıyorsam
ay ne kadar zor o yaaa
bi de kaç ilmketen başlanmış bilen varmı
ben 100 le başladım
küçük mü olur karar veremiyorummm
:3:benım o ...100ılmek yatak ortusu oldu kojamaaan:53: 65 le basladım bastan 4 no sısle oruyorum..
gece zor oluyor burun tıkanıklığı ağzın açık bakakalıyorsun... doktora mı gitsem diyorum... teşekkür ederim turkuazm... en iisi düşünmemek hastalığı düşünmeyince insan daha rahat oluyor.
bebıklerınde burun mukosaları gelıstıgı ıcın zaten burunlar tıkanıyo..grıp olarak bunu kac katına katladın acaba gecmıs olsun ya:5:

selam kızlaaaarrrrr... topiği yeni gördüm. ben de katıldım aranıza. ben de kasım hamişlerindenim :49: inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız. :emir_bebek:
hosgeldıııııınnn:3:cınsıyetınız bellımı

ama bu kız battaniyesi gibi. benim erkekime olur mu ki?
mavı beyaz cokta guzel olur

gunaydın sekerım
heyecan dorukta bellıı..maşallahh
ben tahmın yapıorum ve bu zamana kadar bellı olmamıssa kızımız olcak dıorum..kız dıorum hadı bakalım:49::49:

oldukça heyecanlıyım sabırsızlanıyorum resmen.ne yalan söyliyeyeim bana kız gibi geliyor ama yarın öğrencezz hiç farketmezzzzzzz:46:

Back
X