• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Nazzz:3::3:
Ben 2 gün önce uykumdan uyanacak kadar net hissettim.
Hemen elimi koydum, yılan gibi kıvrıldı çocukum resmen elimin altında :9::9:
Çok heyecanlıydı ya:69::69: Ondan sonra 2 kere daha hissettim ama ilki kadar kuvvetli değildi.
Sen de bugun yarın hissedeceksin eminim..
Hele ilerde halay çekcekler içerde :1::1:

cok heyecanli dimi dun gece benimkide fikir fikirdi sonra kasiklarimda kasilma hissettim karnimi actim bi baktim direk ciglik attim zaten kasigimin alt kisminda kucuk yuvarlak bi cikinti vardi ama resmen disardan belli oluyodu bi sure oyle kaldi sonra duzeldi kasilmamda gecti

senn daha cinsiyet belli olmamışmıydı canım! ben de bir kere rüyamda doğurdum erkeği kaşına gözüne kadar gördüm doktor erkek dedi... bir de anneler hissedio ya sen hislerine güven :) sağlıkla gelsin hepsi inşallah.

Amin amin..erkek hissediyorum ama yok daha belli degil az kaldi ama..

bide stepperim var ara sira onu yapiyorum

bende hamilelik öncesi pilates yapıyordum topum lastiğim var...
şimdi çalışıyorum... ama evde olunca sırt egz. yapıyorum.

topumda var... doğuma yakın bende yeniden başlıcam :)
ama hamilelikte hareketler sınırlı... dikkat etmek lazım...

yürüyüşüde işe giderken yapıyorum. havalar düzelince sitede de yürümeye başlıcam...:46:

zaten en iyisi yuruyus havalar biraz duzelse daha da iyi olcak hem insan kendini cok iyi hissediyo bizim burda cok guzel yuruyus ormanlari var ama simdi havalar cok soguk duzelsin gunde 1 saatten fazla yapicam

Kızlar bebeğinin ultrason görüntülerini cd ye kaydeden var mı istanbulda? Ben ultrason fotoğrafları deforme olur diye düşünüyorum.Bizim hastanede alınmıyomuş :(

sen hissettinmi hareketleri erkek diyince hemen sorasım geldi ben senden 1 hafta öndeyim ay hala hissetmedim.

Ben 18.haftada çok hafif tıklamalarla hissettim , erkek bebiş benimki de ama şimdi bayağı sert tekmeler atıo..Ama ilk doğumsa doktor bana 18 ve 20.haftalar arası hissedilir ancak dedi, 19 -20.haftada hissedenler de var aklına kötü şeyler getirme hemen..

kızlar doktorlara bakmayın ya

doktorum bana 5. ayında hissetmeye başlarsın dediii

oysaki ben 4. ayımda hissettim

ayrıca çikolata yiyin bir iki parça 2 saat sonra vurmaları kuvvetleşiyooo

anne mutlu olunca çikolata yediğinde

bebekte mutlu oluyormuşşş

enerji verdiği içinde bebişler mezdeke oynuyorlar

:65:

Nazzz:3::3:
Ben 2 gün önce uykumdan uyanacak kadar net hissettim.
Hemen elimi koydum, yılan gibi kıvrıldı çocukum resmen elimin altında :9::9:
Çok heyecanlıydı ya:69::69: Ondan sonra 2 kere daha hissettim ama ilki kadar kuvvetli değildi.
Sen de bugun yarın hissedeceksin eminim..
Hele ilerde halay çekcekler içerde :1::1:
hadi yaaa hadi gözün aydın cnm bakaım bn ne zmn hissedecem çok mrk ediyrm yaa :61::61:

hayırlı sabahlar arkadaşlar size bi sorum olacak :26::26::26:

ya afedersinz ama ben küçük abdestimi yaparken doktorun ultrosnda muayene ettiği bölgem böyle acıyo bişey batar gibim sizdede oldumu hiç üşüttümmü diyorum acaba gitsemmiki doktora yaff :77::77:

birde o bölgeme elimi bastırdığımda hafiften tabiki ... şişkinlik var bebişin olduğu yerdir herhalde değilmi arkadaşlar

hayırlı sabahlar arkadaşlar size bi sorum olacak :26::26::26:

ya afedersinz ama ben küçük abdestimi yaparken doktorun ultrosnda muayene ettiği bölgem böyle acıyo bişey batar gibim sizdede oldumu hiç üşüttümmü diyorum acaba gitsemmiki doktora yaff :77::77:

birde o bölgeme elimi bastırdığımda hafiften tabiki ... şişkinlik var bebişin olduğu yerdir herhalde değilmi arkadaşlar

Günaydın kızlaar,
sen üşütmüşsündür canım bol su iç geçer inşallah.

bizim cinsiyetimiz belli oldu sanki ama hala şüpheliyim.

minik yavrum kız olacakmışşş:92::92::92:

rabbim sağlık versin :nazar::nazar::nazar:

herkese günaydın;
çalışan hamişlere güzel bir hafta diliyorum..
2 gündür bakamamıştım topiğe çok şükür okudum herşeyi..
herkes iyi maşallah
AYŞEGÜLÇİN VE SELİNA erkekleriniz
CHOCO_LATTE kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah..
ben de 16+3 deyim.
yarın akşam üzeri randevum var 4lü test yapılacak ve cinsiyet kesinleşecek
hayırlı haberler veririm inşallah sizlere..

Günaydın kızlaar,
sen üşütmüşsündür canım bol su iç geçer inşallah.

bizim cinsiyetimiz belli oldu sanki ama hala şüpheliyim.

minik yavrum kız olacakmışşş:92::92::92:

rabbim sağlık versin :nazar::nazar::nazar:

maşallah şule hayırlı olsun ... biliosun bu topicte kızlar pek bi değerli :D

herkese günaydın;
çalışan hamişlere güzel bir hafta diliyorum..
2 gündür bakamamıştım topiğe çok şükür okudum herşeyi..
herkes iyi maşallah
AYŞEGÜLÇİN VE SELİNA erkekleriniz
CHOCO_LATTE kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah..
ben de 16+3 deyim.
yarın akşam üzeri randevum var 4lü test yapılacak ve cinsiyet kesinleşecek
hayırlı haberler veririm inşallah sizlere..

eylül teşekkür ederiz :) çok saol .. hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruz inş. sağlıklı haberler gel inş :)

günaydın hanmlar.

ooo cinsiyet öğrenen öğrenene herkese hayırlı olsun kızları erkekleri:nazar::nazar:

iyi haftalar arkadaşlar..

size bişey sormak istiyorum. Cumartesi doktorum aradı 3 lü test sonucu için. Bir sorun olmadığını söyledi ama 1 ay sonra radyoloji uzmanına git dedi. Telefonum çekmiyodu nedenini soramadım. İÇim içimi yedi bugün arayacağım gerçi ama sizinle de paylaşmak istedim.

Back
X