Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım
bebişin küsmüsmü sana dönmemiş yüzünü![]()
yaaa neden ama yaaa biz iyiydik böyle sohbet etmeyeceğiz de ne yapacağız ya
Şımarıklık yapıyoo şimdiden :)))
sohbet etmeyin demedim zaten
sohbet başlıklarını bi araya topluyorum dedim
sizin için değişen bişey yok yani
ben yaptığım değişikliği haber vereyim dedim
yeni editör olduğum için canım
siz devam edin tam gaz![]()
günaydın hanımlarrr,yataktan yazıyorum size,çünkü göbeğime bir sancı girdiki sabah öyle uyandım böyle sanki içerdeki bağları tutup çekti biri o şekilde yani tarif edemiyorum sonrasında yanlarındaoldu kalktım süt içtim ama biraz hassas gibi göbeğim sizdede oldumu yada oluyomu bende ilk defa oldu ve çok korktumm yaa size bi soruyum dedim.içimi rahatladın nolur.
konu sohbet içeriğinde olması sebebiyle genel gebelik başlığı altına taşınmıştır
uzun süredir gebelik başlığının editörü olmadığından dolayı
başlıklar biraz karışmış küçük düzenlemeleri anlayışla karşılayacağınızı umarak keyifli paylaşımlar
diliyorum![]()
slm kıslar doktordan gelkdım bu ay 4 kılo almışım kızdı doktorum ama elımde degıl hep hamur işi istedı canım e hava soguk yürüyüşte yapamadım boyle gıdersen olmaz dedı hemen dunde oglumu gordum renklı renklı uyuyordu yavrum uyanmadı ama cok tatlıysdı eşim bana benzedıgını soyledı obur kontrole şeker yuklemesı yapılcak bakalım merakla beklıyorum bebişime cıcıler aldım hafta sonu lc den ındırım var tum magazalarda coook guzel seyler vardı ama 6 ay dolsun öle başlıycam tam olarak almaya şimdilik bı tane tulum bıde 3lü badı aldım bıde patık oruyorum o kadar
sohbet etmeyin demedim zaten
sohbet başlıklarını bi araya topluyorum dedim
sizin için değişen bişey yok yani
ben yaptığım değişikliği haber vereyim dedim
yeni editör olduğum için canım
siz devam edin tam gaz![]()
21 haftada mı 4 kilo aldın yoksa sadece bir ayda mı 4 kilo aldın çünkü ben 20 haftalığım 5 kilo aldım doktor iyi dengeli git böyle dedi.
Bu ne yaa, konu nerelere gitmiş, iyice karman çorman olmuş, önceden saniyede bulunan konuyu, şimdi aramak zorunda kalıyoruz![]()
bende geçen ay 2,5 kilo alınca doktorum kızmıştı senin 4 kiloya nasıl kızdığını düşünemiyorum konuşmuştur paso yok çok yemek bebeği çok beslemez sık sık az ye
bizde biliyoz bunları ama içimizde kocaman kurt var bizim en iyi ben anlarım seni bakalım bende haftaya perşembe gitcem geçen aya kadar toplamda 6 kilo almıştım şimdi kaç daha eklenecek![]()
ben hiç çıkmayacağım korkuyorum kaybolmaktan![]()
Hakikaten karman çorman olmuş bu ne ya....
ben hiç çıkmayacağım korkuyorum kaybolmaktan![]()
sayfanın adresini sık kullanınlara ekledim yaşasın artık kaybolmam sizde öyle yapın