• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlaaar bz geldiik
ama szi bulamadım ne aradım ne aradım wallahi :))

nasılsınız bakalım bnm bgn misafirim wardı şimdi gittiler we başım çatlıyoooo

Selam canım...

Bende aradım sayfayı :))))

Benimde tonla ütüm vardı bitirdim Allah'a şükür :46:

Şimdide başım ağrıyor :50:

Selam canım...

Bende aradım sayfayı :))))

Benimde tonla ütüm vardı bitirdim Allah'a şükür :46:

Şimdide başım ağrıyor :50:
bnmde çok ağrıyo wallahi başım cnm yaa
dün dra sordum hiç korkmadan minoset içebilirdsin dedi bebğe hiçbir zararı yok dedi
bnde şimdi içtim

Kızlar nedir bu baş ağrısı aman dikkat edin, minoset ağrılar için iyiymiş bebeğe zararı yokmuş ama çok şiddetli değilse yine de ilaca hemen sarılmayın...Uyumaya çalışınn, uyku bazen iyi geliyor bana

ıyı aksamlar anneler :3:

bız 3lu testı yaptırdık bugun ,yarın sonuclar ıcın arıcak dr umuz..kotu bısı cıkacagını sanmıyorum zaten pımpırıklıyım dıye yaptı dr da tstı...en onemlı sonuclar 2lı de cıkar dedı ama ben dınlemedım :19:

bız artık boyu olcemıyoruz dumduz olmadıgı ıcın ..sız nasıl net olculer soyluyorsunuz:44: bızım sadece bacak ust kemıgı olculuyo...

yarım saat boyunca horon teptı paşa cıkolatayı fasla kacırmısım sanırım :17:

Kızlar nedir bu baş ağrısı aman dikkat edin, minoset ağrılar için iyiymiş bebeğe zararı yokmuş ama çok şiddetli değilse yine de ilaca hemen sarılmayın...Uyumaya çalışınn, uyku bazen iyi geliyor bana

20 haftada hala gecmıyormu :18:

selam cici anneler!!!

geçmişi okuyup geldim... akşam 5 civarı olan atıştırmamı yaptım bide 8 de yiyorum sora meyve süt...
ama doy-mu-yo-rummmmm:60:

ctesi doktor var. bi yandan bebem büyüsün diyorum bi yandan ben çok büyümiyim doktor kızar diyorum...ikilemlerdeyimmm:60:

selam cici anneler!!!

geçmişi okuyup geldim... akşam 5 civarı olan atıştırmamı yaptım bide 8 de yiyorum sora meyve süt...
ama doy-mu-yo-rummmmm:60:

ctesi doktor var. bi yandan bebem büyüsün diyorum bi yandan ben çok büyümiyim doktor kızar diyorum...ikilemlerdeyimmm:60:
ben 3 te yedım,5 te atıstırdım !!! 7 de yıne yedım muhtemelen 1 saat gecmeden baslıcam yıne tırmalamaya ....

bugun ıtıbarıyle2 kılo almısım..boyle devam et dıdı dr ama 5. aydan sora zaten sısmeye baslarsın dıolar nası olcak bu ıs annamadım ben:26:

ben 3 te yedım,5 te atıstırdım !!! 7 de yıne yedım muhtemelen 1 saat gecmeden baslıcam yıne tırmalamaya ....

bugun ıtıbarıyle2 kılo almısım..boyle devam et dıdı dr ama 5. aydan sora zaten sısmeye baslarsın dıolar nası olcak bu ıs annamadım ben:26:

al benden de o kadar...
bende 4bucuk kilo aldım...şimdiye kadar...
ama bu hafta bi açım bi açımmmm açıımmmm yaniiii:9:

sanki saatlerce oruç tutmusum gibi içim kıyılıyo ama 2 saatte bir :53: nolcez biz yawww:53:

gem cim... senin avatarın çok hoşuma gidiyooo...:69:

göbüşüm daha da büyüsün aynısından bende foto cekcemmm:66:

Ayyyy kızlar sonunda buldum sizi..
Nolmuş topiğe yaa:((
oğlum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
dr. Kesin dedi.
Hemen bişeyler aldım oğluşuma en geç ben öğrendim sanırım..

al benden de o kadar...
bende 4bucuk kilo aldım...şimdiye kadar...
ama bu hafta bi açım bi açımmmm açıımmmm yaniiii:9:

sanki saatlerce oruç tutmusum gibi içim kıyılıyo ama 2 saatte bir :53: nolcez biz yawww:53:
ama ben bı oturunca cok az yıorum o yusden cok normal dıdı dr..senınde oledır umarım :27:
gem cim... senin avatarın çok hoşuma gidiyooo...:69:

göbüşüm daha da büyüsün aynısından bende foto cekcemmm:66:

iviiiit bende bayılım gorunce ,bısde yapicizzzz:17:

Ayyyy kızlar sonunda buldum sizi..
Nolmuş topiğe yaa:((
oğlum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
dr. Kesin dedi.
Hemen bişeyler aldım oğluşuma en geç ben öğrendim sanırım..

ben abonelıklere eklemıstım her gun ordan gırıyorum coook raat oluyo :10:

oğlanmı :53: hadı canım :53: kasım hamılesısın ve oglan :53: olmaz :27:
hc sasırmıyorum ya boyle duyunca erkeklerı,gercekten erkek olupta en gec ogrenensın heralde :60:
hayırlı evlat olsun canım gozunuz aydın :55:

ıyı aksamlar anneler :3:

bız 3lu testı yaptırdık bugun ,yarın sonuclar ıcın arıcak dr umuz..kotu bısı cıkacagını sanmıyorum zaten pımpırıklıyım dıye yaptı dr da tstı...en onemlı sonuclar 2lı de cıkar dedı ama ben dınlemedım :19:

bız artık boyu olcemıyoruz dumduz olmadıgı ıcın ..sız nasıl net olculer soyluyorsunuz:44: bızım sadece bacak ust kemıgı olculuyo...

yarım saat boyunca horon teptı paşa cıkolatayı fasla kacırmısım sanırım :17:
cnm meraba nasılsın bende bugün dr gittim 4lü test yapmıştık sonuçlarımı aldık çok şükür iyi çıktı sonuç.bebişim 5 günde birazdaha büyümüş.seninki kaç olmuş cnm grmı boyu.hatta sen kaç kg sin.

Benim acıkma hissim yok oldu yaaaa :53:

Bebeğim aç kalmasın diye rutine bağladım, belli saatlerde yemeye çalışıyorum:19:

cnm meraba nasılsın bende bugün dr gittim 4lü test yapmıştık sonuçlarımı aldık çok şükür iyi çıktı sonuç.bebişim 5 günde birazdaha büyümüş.seninki kaç olmuş cnm grmı boyu.hatta sen kaç kg sin.

hadı gozunuz aydın...:nazar:

boyu olculmuo bızde yuzustu kapanmıs durumda oldugu ıcın ,ama usg otomatık bı hesap cıkarıo nekadar dogru bıllmıorum 14,20 mm boyu grmı 180 mıs...
benıımkının bı boyu uzuyo sankı zayıf geldı bana dr normal dıdı ama :26:
ben 60 la basladım su an 62,80 ım

ben abonelıklere eklemıstım her gun ordan gırıyorum coook raat oluyo :10:

oğlanmı :53: hadı canım :53: kasım hamılesısın ve oglan :53: olmaz :27:
hc sasırmıyorum ya boyle duyunca erkeklerı,gercekten erkek olupta en gec ogrenensın heralde :60:
hayırlı evlat olsun canım gozunuz aydın :55:

sağol GEM cim..
ben de sık kullanılanlara bizim topiği ekledim..
evet çok geç oldu:9:

Benim acıkma hissim yok oldu yaaaa :53:

Bebeğim aç kalmasın diye rutine bağladım, belli saatlerde yemeye çalışıyorum:19:

mıdem acıyo resmen acıkınca ama ıstah yok hala :19: bı corba ıcıorum kalkıorum..ışte 1 saat gemcıo yıne acıkıyorum ole olunca..

sole oturup tıka basa yemek yemegı osledım :125::125::125:

Back
X