• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ne kadar yakından çekmişsin kocaman görünüyor yoksa gerçekten kocamanmı benimkide büyük canım zaten bende ekleyeceğim en yakın zamanda yuhhh diyeceksiniz :60:

canım işyerinde anca bu kadar yapabildim ama evet yakında olsa uzakta olsa göbişim kocaman oldu ne kadar şikayet etsemde çok hoşuma gidiyor çok tatlu hissediyorum kendimi.......

$100_1653.webp $100_1657.webp 2 hafta önceki halim:))

selam arkadaşlar şimdi girdim nasılsınız herşey yolundadır inş. önce bi geçmişi okuyayım bakalım...

Efeet :69::69:Benim belim kalınlaştı, popom büyüdü biraz :49:

Maşallah canım :nazar::nazar:
İşte hamiş dediğin budur :71:

ben sadece göbişime aldım kiloyu ama az buz çekmiyorum hani 77 çekiyorum artıkın boyuyla kilosu şuanda bir olan sadece benimdir herhalde...........:60::60::60::60:

bizimkide beşiktaşlı ama bir çorap bile alamıyo çünkü ben fenerliyim biliyo o alırsa beşiktaşlı bende fenerli alcam o yüzden fanatik olmasına rağmen bişi yapamıyo galiba bide beni kızdırmak istemiyor.
geçen böyle bir muhabbet oldu valla dedim üstü fenerli altı bjkli giyinir ozaman çocuk dedim salak olur bence hiç giydirmeyelim diyor.:1:

hehe yazık çocuğa iki muhalefet olunca zor.Allahtan kocişin futbolla takımla alakası yok ben direk GS'li yapıcam :27:

turkuazm,maşallah göbikine çooook datlu :nazar:
normalde az biraz çıksa hemen rejime giren ben şimdi aynada bakmaya doyamıyorum göbeğimi :69:

Back
X