Maşallah canım
ben senı coooooooooook ıyı buldum guzelım okadar seyler atlattın cok sukur sımdı..
Bak çatalı bıçaa alırım elimee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben senı coooooooooook ıyı buldum guzelım okadar seyler atlattın cok sukur sımdı..
[/COLOR]
:86: hehe alemsin
turkuazm senin göbüşü yeni gördüm sanada maşallah çıkmış bayaa bndde yalnız bnm çıktı sanıyodumm
oleey hekesin çıkmıış![]()
duymayanlar için yeniden yazıyorum
annelik akedemisi com a girin kargo ücreti karşılığında kitap gönderiyorlar...
ben hamileyim kitabını aldım 165 sayfa çok güzel...
bilginize...
işe gitme zamanııı![]()
yok kız ben seni yalnız bırakmam bu koca göbişle boğazımı tutmakta zorlanıyorum zati daha çok şişicem.......
abooowww göbişe bak bende eklicem en kısa zamanda iş yerinde çekemiyorum evde unutmazsam çekeyim bide bebnim göbüşü görün![]()
erkeeeeeeeeeeeekslm kizlar cok heycanliyim dr gidiyorum cinsiyeti hayirlisyla ogrenmeye
gorusuruz![]()
hadi hayırlısı olsun cnmmm içinden geçen ne??slm kizlar cok heycanliyim dr gidiyorum cinsiyeti hayirlisyla ogrenmeye
gorusuruz![]()
aynı haftalarda olup da göbüşlerin farklı boyutlarda olmasının nedeni cildin yapısından ve karında biriken fazla miktarda gazdan kaynaklanabilirmiş.. böyle bi yazı okumuştum bi ara ..![]()
Hadi hayırlısı canımslm kizlar cok heycanliyim dr gidiyorum cinsiyeti hayirlisyla ogrenmeye
gorusuruz![]()
bu da benim şişko oğluşum.....![]()
morgulllerrrrrrrrrrr bol bol gaz yapıp gobusunu cıkarabılırsın duydunmuuuuuuu :83::83:
Geliyorum bursaya
Ben gidiyom bu topikten, herkes ben, göbeğiyle döver burda:18::18::18:
hahaha almıyorumkı elıme bıtsın canım..3. yumaga basladım gercı ..geeeeem battaniye çok gzl oluyoooo
bide çokçabuk yol alıyooo seninki bittimi?
ben bılıodum o canta kafama ıncek dıye aldım tedbırımı :83::83:
gel canım geeel bana bakabaka yaparsın gobus
senınkı bı cıkacak hepımız sok olacaz emınım![]()