• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

heee Sevkette durcak ole gel abı döf dıcek mı sanıyosun :41:

Evettt, elleri armut toplicek seninkinin :21:

şevket ismi güsel niye sevmiyon, eski diye mi, dedesi eşinin babası mı? yoksa babasının babasının ismi mi ? ayyyy ne diyorum ben, anladın sen:23:

hanimişşşşşş sevketin pipisi gusel olmuyo amaaaa :84:

hahahahaahahhah :1: ayh ben koptum vala :27: sende dedesinin yanında öle de belki vazgeçerler :D hahaha :D gerçekten çok güldüm :9::9::9: ama napıyım bende sana moral olsun die şeetmiştim :31::31:

Evettt, elleri armut toplicek seninkinin :21:

şevket ismi güsel niye sevmiyon, eski diye mi, dedesi eşinin babası mı? yoksa babasının babasının ismi mi ? ayyyy ne diyorum ben, anladın sen:23:
esım bana hıc sormadı bıle erkek olursa sevket olcak dedı o yusden sefmıom:19:
benım koce varya onun babası oluo sevket dede anlıcagınn..
adam ısmı o dıom..ee o da adam olcak dıo..
yaprak dokumundekı sevket cok uyusdu dıorum..o hayal urunu bu bızım dıo .......:84::84:

hanimişşşşşş sevketin pipisi gusel olmuyo amaaaa :84:

derdin bu mu yani...

Allah'ım yaaa, sende hanimiş şevkinin pipişi diye seversin :9::9::9:

Burası Türkiye kızım kabul et, hala saçma sapan birsürü gelenek devam ettiriliyor, biz yapmicez çucuklarımıza :66:

hahha gel gel bekliyorum ankara-batıkent-kardelen :64: :4: biz üstüne atlar ezeriz seni :9::9::47:

Şeeyyyy ben biras daha düşüneyim:17: :9::9::9:

hahahahaahahhah :1: ayh ben koptum vala :27: sende dedesinin yanında öle de belki vazgeçerler :D hahaha :D gerçekten çok güldüm :9::9::9: ama napıyım bende sana moral olsun die şeetmiştim :31::31:

bılıom moral olsun dıye dedıını :9:

nıhal senınkıdemı sevket yoksa

yaprak dokumundekı sevket cok uyusdu dıorum..o hayal urunu bu bızım dıo .......:84::84:

bu şevketin yanına başka isim koyma gibi bir lüksün de mi yok gem? bir de şevket ne anlama geliyor ki? eğer anlamı iyise çok da dert etme.

maşallah maşallah göbük sovlar yapılmışşş
bende istiom yaaaa:84:
ama evde tekim istediğim gibi güzel çekemedim göbükümü
neysem yarın inşallah ankara ya ucuyorum annemim kojamın yanına
onlara cektireyim de eklerim bi foto:51:

topik açmayı bilenler: sırf göbek topiki açsanız da linkini bu topikin ilk sayfasına ekleseniz???
bölece fotoları orda toplarız-göbekler arada kaynamazzz... ve büyümesinide takibimiz kolay olur... fotolara bakıp burda lak laka devammm:24:

Son düzenleme:
derdin bu mu yani...

Allah'ım yaaa, sende hanimiş şevkinin pipişi diye seversin :9::9::9:

Burası Türkiye kızım kabul et, hala saçma sapan birsürü gelenek devam ettiriliyor, biz yapmicez çucuklarımıza :66:

deliiiiiiiiiiiii karnım acıdı gulerken tekrarlıom bıde hanimiş şevkinin pipişi dıye :60:

kışımmm bu sacma sapan gelenegı kocemın aılesı fılan surdurmuo yok ole bısı benım kocenın fıkrı ...babanın adını koyarakmı babaya saygı gosterılır tey Allahım..geldı benı buldu ıste...napıyım oğlum dıye sevcem ben onu adam olana kadar :27:

Kocenin cevapları mantıklı, olacak dimesi uygun olmamış :50: velakin Türk erkeği işte, çok mantıklı şeyler bekleme :9::9::9: Şaha kalkacaklar, vayyyyyyy adama çocuğuna babasının ismini koydu :9::9::9:

sen de deki, ya o isim bana eskiyi hatırlatıyor, eski lise yıllarını aşkını filan :17::17::17: ters mi teper acep :44::44::44:

bu şevketin yanına başka isim koyma gibi bir lüksün de mi yok gem? bir de şevket ne anlama geliyor ki? eğer anlamı iyise çok da dert etme.

ben ıkı ısımlıyım hıc sevmem canım...bıde babası sevket dıcek ben emir dıcem daha beter olcak ..

buyukluk ululuk yucelık demekmıs

ben ıkı ısımlıyım hıc sevmem canım...bıde babası sevket dıcek ben emir dıcem daha beter olcak ..

e anlamı çok güzelmiş. isimde en önemli şey mana bence ki ahirette de çocuklarımıza verdiğimiz isimlerin manalarından sorguya çekileceğiz. adıyla yaşasın oğlun gem düşünme bile.

ben de iki isim hastayımdır. adımı hiç sevmem keşke yanına bir isim koysalarmış kullanırmışım der dururum.

aaa bende iki isimliyim sana katılmıyorum :50: çok güzel bi duygu :33: bi yerde birini kullanıyorum bi yerde birini :52: biri bişi dio öbürü başka bişi ohhh keyif ya :32::64:

Kocenin cevapları mantıklı, olacak dimesi uygun olmamış :50: velakin Türk erkeği işte, çok mantıklı şeyler bekleme :9::9::9: Şaha kalkacaklar, vayyyyyyy adama çocuğuna babasının ismini koydu :9::9::9:

sen de deki, ya o isim bana eskiyi hatırlatıyor, eski lise yıllarını aşkını filan :17::17::17: ters mi teper acep :44::44::44:

nelerrr dıdım ben olmuo neyse çoçuuum saglıklı olsun da ...ama bundan snrakı cocuklarda hıc bı hakkı yok onuda bılıo :47:

Back
X