Gem.. Oğluşunun adı şevket mi olcak kuzuum![]()
Dedenin adı :90:
aynen ole
kendımı alıstırmaya calısıorum ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gem.. Oğluşunun adı şevket mi olcak kuzuum![]()
Dedenin adı :90:
sende bebeğenle çok yaşa :))))))
Şevket'i dövdürcem oğluma zati![]()
aynen ole
kendımı alıstırmaya calısıorum ıste
aaa güzel isim güzel çokta anlamlı ... ne varmış alışamıcakk çokta modern mesela doktor şevket , şevket bey bak hepsi oluyo güzel güzel![]()
kıss getirtme beni yanına
senin çucukunuda dövdürtcem oğluma:76::76::76:
heee Sevkette durcak ole gel abı döf dıcek mı sanıyosun![]()
hanimişşşşşş sevketin pipisi gusel olmuyo amaaaa :84:
esım bana hıc sormadı bıle erkek olursa sevket olcak dedı o yusden sefmıomEvettt, elleri armut toplicek seninkinin
şevket ismi güsel niye sevmiyon, eski diye mi, dedesi eşinin babası mı? yoksa babasının babasının ismi mi ? ayyyy ne diyorum ben, anladın sen![]()
hanimişşşşşş sevketin pipisi gusel olmuyo amaaaa :84:
hahha gel gel bekliyorum ankara-batıkent-kardelen![]()
biz üstüne atlar ezeriz seni
![]()
hahahahaahahhahayh ben koptum vala
sende dedesinin yanında öle de belki vazgeçerler
hahaha
gerçekten çok güldüm
ama napıyım bende sana moral olsun die şeetmiştim
![]()
esım bana hıc sormadı bıle erkek olursa sevket olcak dedı o yusden sefmıom
benım koce varya onun babası oluo sevket dede anlıcagınn..
adam ısmı o dıom..ee o da adam olcak dıo..
yaprak dokumundekı sevket cok uyusdu dıorum..o hayal urunu bu bızım dıo .......:84::84:
derdin bu mu yani...
Allah'ım yaaa, sende hanimiş şevkinin pipişi diye seversin
Burası Türkiye kızım kabul et, hala saçma sapan birsürü gelenek devam ettiriliyor, biz yapmicez çucuklarımıza![]()
esım bana hıc sormadı bıle erkek olursa sevket olcak dedı o yusden sefmıom
benım koce varya onun babası oluo sevket dede anlıcagınn..
adam ısmı o dıom..ee o da adam olcak dıo..
yaprak dokumundekı sevket cok uyusdu dıorum..o hayal urunu bu bızım dıo .......:84::84:
bu şevketin yanına başka isim koyma gibi bir lüksün de mi yok gem? bir de şevket ne anlama geliyor ki? eğer anlamı iyise çok da dert etme.
yok canım biz Aytuğ ya da Kıvanç diye düşünüyoruz belki ikisini birden de koyabiliriz..bılıom moral olsun dıye dedıını
nıhal senınkıdemı sevket yoksa
ben ıkı ısımlıyım hıc sevmem canım...bıde babası sevket dıcek ben emir dıcem daha beter olcak ..
buyukluk ululuk yucelık demekmıs
ben ıkı ısımlıyım hıc sevmem canım...bıde babası sevket dıcek ben emir dıcem daha beter olcak ..
buyukluk ululuk yucelık demekmıs
Kocenin cevapları mantıklı, olacak dimesi uygun olmamışvelakin Türk erkeği işte, çok mantıklı şeyler bekleme
Şaha kalkacaklar, vayyyyyyy adama çocuğuna babasının ismini koydu
sen de deki, ya o isim bana eskiyi hatırlatıyor, eski lise yıllarını aşkını filanters mi teper acep :44::44::44: