• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

3 sıra orup bırakıorum bıtmeeess :6:
uykum gelır belkı dıye aldım elıme
tatlım uyku senın besıkte sallasak zor suandan sonra
ahh ahh kocış horul horul uyuyorr..lucasta mısıl mısıl..ıkısı horlama yarısı yapıor suanda gelde uyu uykunda gelsın yahuu..sabahta şam seytanı gıbı uyanırlar yaa

Son düzenleme:
Bebişim yaratıcı sanatçı ruhlu olsun diye klasik müzik açtım, uykum geldi :37:

Biz yatıyoruz cici anneler.. Sizde yatın artık hade.. :4::4::4:
İyi uykular hepinize :54:
:9::9::9:
aklın burda kalcak yatın dıon anlaadım ben..
gusel uyu ruyanda kızını gor :54:

Bebişim yaratıcı sanatçı ruhlu olsun diye klasik müzik açtım, uykum geldi :37:

Biz yatıyoruz cici anneler.. Sizde yatın artık hade.. :4::4::4:
İyi uykular hepinize :54:

ıyı geceler tatlım
ben dınleyemem gıygıydındınıdın klasık beethoven fılan ıcım kararır..

tatlım uyku senın besıkte sallasak zor suandan sonra
ahh ahh kocış horul horul uyuyorr..lucasta mısıl mısıl..ıkısı horlama yarısı yapıor suanda gelde uyu uykunda gelsın yahuu..sabahta şam seytanı gıbı uyanırlar yaa
ben yatcam vallaa..kadın kapıda kalcak yoksa sabah..bıde arkadasa kahvaltıya gelırım sana dedım nası olcak bunlar sabah saatınde bılmıom :26:

günaydınnn anneler iyi pazarlar..
morgüller canım sen çok kilo alabilirsin ne güzel.. dr beni ksıtladı:( şiştim diye:(
pur
gem
ayşegülçin
turkuazım
maşallah göbişlerinize
6aylık gibisin diyolar ufff:(
ama ben seviyom karnımı:49:

Selam kızlar, amma da geç yatmışsınız, dün biraz yürüdüm diye ben 12'ye kadar ancak dayanabildim..

:60::60:vallahi salıyorum çaktırmadan napiym ay...
İyi insanın içinde kötü şey durmazmış canım..:1:

kislaaaaaar cok heyecanlandim bebisim cok hareket ediyordu karnimi actim izledim inanmiycaksiniz resmen disardan belli oldu
Ya ne güzel, erken başlamış, ben 20 haftayı bitirmek üzereyim daha bi kaç gündür yeni hissediyorum diyebilirim..Ama ne kadar güzel bir duygu, Allah'ım isteyen herkese, istediği zaman nasip etsin inşallah.:49:

Hello fıstıklar :) Nasılsınız bakalım? Bugün doktor teyzemize gittik,üçlü test sonucu gayet iyi çıktı. Şimdi sıra 2. düzey ultrasona geldi,yaptıran var mı? Pahalı bişey sanırım,devlet hastaneleri yapıyor mu acep :( bilgisi olan var mı?
Büyük şehirlere olur mu bilmiyorum ama pek zannetmiyorum canım. Diğer topicte bir çok arkadaş yaptırdı ve hepsi de proflardan filan randevu aldılar.
Yaklaşık 30-45 dakika süren bebeğin damarlarının dahil tüm organlarının ayrıntılı incelendiği farklı bir ultrason çeşidi sanırım..
Ben küçük bir ilde yaşıyorum, burada prof filan yok, kendi doktorum bakacak ama en azından ultrason cihazı 4 boyutlu diye teselli ediyorum kendimi..Allah'ım korusun hepimizi öncelikle..

faya cım hayırlı olsun erkekin.. bak bebişlerimizin cinsiyetleri de aynımış denk gidiyos valla:1:

gnl84 çok tatlı göbüşşş yaa:nazar:

merhaba arkadaşlar yeni katılıyorum forumunuza.. biz en küçüğüyüz kaliba forumun:emir_bebek: benim sat 30 kasım... ama sonuçta kasım annesiyim de mi ama:1: sizleri okudukça öğrenmiş oluyorum.. hepinizin bebekleri sağlıkla kalsınlar inşallah:nazar:

tünydınlar herkese......
nasılsınız bugün bayanlar. biz kahvaltımızı yeni yaptık daha.gece uyuyamadığımdan sabahta çok geç kalkıyorum.
sizlr nasılsınız bu sabah bebişler iyidir inşllah......:61::61::61:

:nazar:şeymacım kızının cicileri çok güzel Allah sağlıkla giymek nasip etsin

tşkr ederiz teysesii :71:

amin sağol hepimize allah sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inş..:16:

merhaba arkadaşlar yeni katılıyorum forumunuza.. biz en küçüğüyüz kaliba forumun:emir_bebek: benim sat 30 kasım... ama sonuçta kasım annesiyim de mi ama:1: sizleri okudukça öğrenmiş oluyorum.. hepinizin bebekleri sağlıkla kalsınlar inşallah:nazar:

hşg. aramıza kasım aralık ne farkeder

ben ekim annesiyim ama gittim kasım hamilesi diye konu açtım

:)

demekki buradaki arkadaşlarla tanışmakmış kısmet olan

sağlıkla büyüt bebişini inş.:80:

Back
X