• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyoo :77: ama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar:69:
biraz azalma var ama bizde doktor yasaklamadıktan sonra son aya kadar izin veriyorlar. zaten o sıcaklarda karın burunda ayyyyyy düşünemiyorum bile bence kocana anlat güzel bir diller bide senin çift adamın endişesi iki kat :1:

gule gule kullanın ınsallaah
foto isterrrüüüüüüükk :82:
işyerindeyim akşam eklerim canım

oyy oyy güle güle öttürsün oğluşun :16:

umarım yanılmamıstır canım..cok tesekkur ederım sımdıden ..guzel gunlerde gıysınler kızcelerımız erkeklerımız yaptıklarımızı

bende sabırsızlanıorum kendımı atacagım ve kımse durduramayacak artık benıı
ne guselll gule gule guzel gunlerde kullansın bebısın
battanıye fazla almak lasım sanırım..alt acmada ben gormustum pembıs onu alcemmmm:)

teşeküürler kızlar bende zor turuyorum kendimi ilk alışverişim daha neler var ama ayyyyyyy

hayır kadınları degıl hamılelerı sevmıor
ben bayılırım mısal gosterırdım ozamanlarda ıgrenc bence ablak duruolar ve hepsınde aynı bacak acarak yurumek derdı..tabı gun geldı sımdı ben hamıleyım hatırlatıorum ben ona yok sen baskasın dıor ama ınanmam kesınlıkle..cok guzellestınde yalan sen baka kendıne gusel gelıormusun kendıne:)bende cook cırkınlestım aynen dedıklerın bendede var malesef en azından hurafe tuttu cırkınsen kızın olcak:)hurafesı

huhuhuu :21: bnm %90 erkek dedi ama bakalım bu hfta iyice göstersin inşallah :55: bu kadar çirkinleşmeye benden 3-5 kız çıkmalı :49: ben şu smile benziyorum ya :27: hihihihii KOcİŞLERE güvenelim kızlarrrr :12: giyinin süslenin uflamayın sıkmayın kocişlerimiz bizimdir bizim kalacak :64::64:

bizim dr aksine doğumu kolaylaştırdığını bir sorun görmedikçe doğuma kadar kısıtlamadıklarını söyledi :12:

cogul gebelıklerde ızın verıldıgını sanmıorum cunku zaten erken dogum rıskı sureklı onlarda ıkı mıslı mevcut..bızlerde ıse dogumu tetıkleyecegını duymustum.dıkkat etmek gerek
maksımum ıkı ay dıe bılıordum ben son aylarda yanlısım olabılır..daha o konuyu sormadım sımdıden :)

Dr un bişey söylemedi mi canım, eşin psikolojik olarak korkuyor olabilir, konuşun bunu, ikiz olsa da dr kısıtlamadıktan sonra sorun yok. Nette gebelikte uygun olan pozisyonlar falan da var.. Öle dışarı mışarı gitmez, o mantık varsa hamile olman olmaman bişeyi değiştirmez korkma o sebeple.. Ayrıca sadece erkekler için değil kadınlar için de zor bence, o sana kıyamazsa sen ona kıy :47:
ewet cnm haklısınndr kısıtlamadı yani brz dikkat edin sadece dedii bnde daha açık konuşamadım artık
oyy oyy güle güle öttürsün oğluşun :16:

naz tabı cogul gebelıkler kırk hafta surmuor bılıorsunkı o yuzden arkadasların altıncı ayıysa senın yedıncı olacak..son ıkı ay yasagı sende daha erken baslıcak ..
ewet cnm haklısın...
ben koceme cok guvenıyorum sahsen ..dusun sureklı sehırdısında olmasına ragmen hıııııııııııııııııc aklıma bıle gelmes..Allah sasırtmasın hıcbırını...

arayı cok uzatmamak sart tabı :17:
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
2 hafta baya olmuş ya 15 gün :26: size bugün balayı ilan edelim :70:

enee sen ona iki tane birden bebek ver o aldatsın olcak iş mi? aslan gibi baba olur o takma kafanı sorumluluklarını bildiği için böyle hassas ALlahın izni ile öyle erkeklerle karşılaşmayalım hiç birimiz.
hehe bgn bzm balayımız:)
biraz azalma var ama bizde doktor yasaklamadıktan sonra son aya kadar izin veriyorlar. zaten o sıcaklarda karın burunda ayyyyyy düşünemiyorum bile bence kocana anlat güzel bir diller bide senin çift adamın endişesi iki kat :1:

ewet o bn için bnde onun için endişeleniyorum yaa çok komik
işyerindeyim akşam eklerim canım

teşeküürler kızlar bende zor turuyorum kendimi ilk alışverişim daha neler var ama ayyyyyyy

cogul gebelıklerde ızın verıldıgını sanmıorum cunku zaten erken dogum rıskı sureklı onlarda ıkı mıslı mevcut..bızlerde ıse dogumu tetıkleyecegını duymustum.dıkkat etmek gerek
maksımum ıkı ay dıe bılıordum ben son aylarda yanlısım olabılır..daha o konuyu sormadım sımdıden :)
zaten ılk 3 ve son 3 ay anne hormonlar sebebıyle uzak duruyor cınsellıkten..eee gerıye 4-5-6. aylar kalıo :27:
canın ıstıyorsa,bebekle ılgılı sıkıntı yoksa 8. ay lımıt...Pur da demıs karna baskı olmayacak sekıllerde olmalı zaten...

zaten ılk 3 ve son 3 ay anne hormonlar sebebıyle uzak duruyor cınsellıkten..eee gerıye 4-5-6. aylar kalıo :27:
canın ıstıyorsa,bebekle ılgılı sıkıntı yoksa 8. ay lımıt...Pur da demıs karna baskı olmayacak sekıllerde olmalı zaten...

bazı hamıleler cınsellıge karsı fazla ısteklı olabılıor aynen hormonların etkısıyle B planı dıe bır fılm var mutlaka ızlemenızı tavsıye ederım..bıde sonuncu aylar anne adayının ne cekıcılıgı olabılır baba onu ne kadar arzular anne bebegını dusunup zarar gorurmu fıkrıyle korkusuyla ne kadar adapte olabılır ne hayrı olur bunun onuda tartısmak gerekır bence:)gebesın yanı kadınlıktan zıyade annelık duyguların agır basmıs had safhada bılemıorum son aylar yınede zor dıorum:)kanımcaaaa

kızlar bakın kaç kilo almamız gerekiyormuş;

Bebek
3.500 gr
Plasenta
700 gr
Amniyon sıvısı
800 gr
Uterusun büyümesi
900 gr
Meme dokusu artışı
400 gr
Kan hacmindeki artış
1.250 gr
Dokulardaki su artışı
1.250 gr
Annedeki yağ dokusu artışı
3.200 gr
TOPLAM
12.000 gr

naz sen 10 kilo almıştın en son :) :49:

bence de son aylar zor olur zaten ben son aylar kocamın bile yanında olmayacağım annemlerin orda olacğaım artık doğuma gelir ancak kocam da bu açıdan nefsimizi de terbiye etcez yani:30:

nese kızlar çok saolun fikirleriniz için bn çıkıyorum gece gelirsem konuşuruz öp hepinizi çifter çifter:))

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

Aysegulcin,faya,gnl84,baby03,aysag,knmhtp+,puR,n__a__z+,Gem,Oslem34,gobus,melisax,

hey hepiniz napıosunuz sessizlik hakim :21:

Bebek
3.500 gr
Plasenta
700 gr
Amniyon sıvısı
800 gr
Uterusun büyümesi
900 gr
Meme dokusu artışı
400 gr
Kan hacmindeki artış
1.250 gr
Dokulardaki su artışı
1.250 gr
3.200 gr
TOPLAM
12.000 gr

naza 24 kiloya kadar yol var onunkiler ikiz ikiz...

slm kızlar sağlık ozağına gidipte bebişinin kalp atımını steteskopla dinleyen varmı?
ben sağlık ocağına gittim bir kalabalık anlatamam ama dahiliyede rahatsızlandığımda doktorumdan rica etmiştim dinletmişti çok tatlıydı :70:

bizim dr aksine doğumu kolaylaştırdığını bir sorun görmedikçe doğuma kadar kısıtlamadıklarını söyledi :12:
hangi doktor o bende ona gitmek istiyorum :27:

Bebek
3.500 gr
Plasenta
700 gr
Amniyon sıvısı
800 gr
Uterusun büyümesi
900 gr
Meme dokusu artışı
400 gr
Kan hacmindeki artış
1.250 gr
Dokulardaki su artışı
1.250 gr
3.200 gr
TOPLAM
12.000 gr

uğraşmayın dünürümle ne var bende geçen aya kadar 6 almıştım bakalım yarın gitcem kaç olmuşum off offf

ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyoo :77: ama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar:69:

aranızda en talihsiz ben varım sanırım :1:
öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:

slm kızlar sağlık ozağına gidipte bebişinin kalp atımını steteskopla dinleyen varmı?

2 hafta önce sağlık ocağında el doplaeri ile dinledim kalbini :49:

Son düzenleme:
öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 5 yıl bekleme sonrası ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:

Allah sabrını nasıl da vermiş! altın değerinde bebek :D tüp bebek tutmadı sonra kendiliğinden mi oldu yani.

selam bayanlar nasılsınız bakalım bugun gene kaynatmısınz baya aksama kadar temizlik yaptım yemek yaptım oğlumu yıkadım bakımını yaptım valla en son banyoyu parlattım ve anca kıçım yer gördü birazdan yemek yiyicem

öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))

oy oy oy maşallah :1: o herşeye değer hatta bütün bebeişler herşeye değer :nazar:

selam bayanlar nasılsınız bakalım bugun gene kaynatmısınz baya aksama kadar temizlik yaptım yemek yaptım oğlumu yıkadım bakımını yaptım valla en son banyoyu parlattım ve anca kıçım yer gördü birazdan yemek yiyicem

aysag senin bgün randevun yokmuydu 1.5 da _?

Back
X