• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

anaaa bu kdn saçlarını boyatmış bn boyatamam ya kafam 2 renk oldu resmeeen:25:

yaa doktorum uc aydan sonra okey dedı ama benımkı balyaj belkıde ondan malum derıye degmıor..ama ben yınede sanırım yapamıcam uc renk bıle gezerım su saatten sonra varsın cıkrın ordek olayım

yaa doktorum uc aydan sonra okey dedı ama benımkı balyaj belkıde ondan malum derıye degmıor..ama ben yınede sanırım yapamıcam uc renk bıle gezerım su saatten sonra varsın cıkrın ordek olayım
ewet cnm aynen bnmde röfleli herkes yap bşy olmz diyo ama ne gerek war doğumdan snr yapıcm

oslem, maşallah elinden bi uçan bi de kaçan misali örgü işini baya çözmüşsün çok güzel ellerine sağlık.
prensesin iyi günlerde giysin :emir_bebek:

akıllııııııııııııım ben dalga gecmıorum kıskanıyorum :17:

gecen gun kadın sana degıl arkadasına yer verdı dıye sınırılenmıstın ya kadının sucu degılmıs yanı ben onu dıdım sadece :83:
Esra Erolun göbeğine bakııınnn :1::53:
cok kılo aldı bu kadın
anaaa bu kdn saçlarını boyatmış bn boyatamam ya kafam 2 renk oldu resmeeen:25:
ben 13. haftada boyatıım hıcte bı sorun olmadıgını soledı dr um 12 den sonra..
o amonyak kokusunu solumakmıs sorun ...organık boya kokusuz artı kapıyı actı cocuk ole boyadı ..yınede tercıh meselesı ...
benım cok beyazım var moralmen cokmustum..evden cıkmadım bı sure o haldeyken ..

:) kızdır cnm kııızz:)))

morgülleer özlem çok haklı cnm bak bn geceleri uyuyamıyrm şimdiden kasık ağrılarımda çok hmncik yoruluyom senin daha böle şikayetlerin yok ne gzl...
hadı hayırlısı bakalım..cıcıklerı almaya balıcas artık..
tabıkı erkenden buyuk bır karna sahıp olmak gorsel olarak cok guzel bısı ama anneye zor ılerleyen zamanlarda uyumak bıle sorun olcak ..ayrıca annenın cokta kılo alması bebegede zararlı..odem seker erken dogum rıskı sısman annelerde daha cok
ewet cnm aynen bnmde röfleli herkes yap bşy olmz diyo ama ne gerek war doğumdan snr yapıcm

bende oyle dusunuorum zaten yazda gelıor papatya suyu surer surer cıkarız hahah

:) kızdır cnm kııızz:)))

morgülleer özlem çok haklı cnm bak bn geceleri uyuyamıyrm şimdiden kasık ağrılarımda çok hmncik yoruluyom senin daha böle şikayetlerin yok ne gzl...

evet canım haklısın:70:

hem kolay dogumun sırrı annenın cok kılo almamasıdır..daha bırcok hakkında olumlu olacak sey var..ben normal dusundugum ve cok ısrarcı oldugum ıcın bu konuda yuzmeye baslıcam artık uc ayı bıtırdım cunkumm:)

ben hep yüzüyordum canım, hamilelikten sonra da kesmedim, hala gidiyorum...

gem evet ıllakı grek gorduldugunde 12 ayın sonunda mumkunse dısarda kokusunu duymayacagımız sekılde ve guvenılır bır kuafore cunku organıklerın cocu kandırmaca oluormusss..

akıllııııııııııııım ben dalga gecmıorum kıskanıyorum :17:

gecen gun kadın sana degıl arkadasına yer verdı dıye sınırılenmıstın ya kadının sucu degılmıs yanı ben onu dıdım sadece :83:

cok kılo aldı bu kadın

ben 13. haftada boyatıım hıcte bı sorun olmadıgını soledı dr um 12 den sonra..
o amonyak kokusunu solumakmıs sorun ...organık boya kokusuz artı kapıyı actı cocuk ole boyadı ..yınede tercıh meselesı ...
benım cok beyazım var moralmen cokmustum..evden cıkmadım bı sure o haldeyken ..

:1: ay bayanlar ben daha daha oksijen suyu bile sürmedim :8: bencede esra kilo adlı çok hımmm hımmm bide ben böle ayaklarımı karnıma çekerek uyumayı çok severdim şimdi gece uykularım haram bana uyuyabilsemde sabah ağrıyla uyanıyorum galiba sıpam içeride sıkışıyo :26:

evet canım haklısın:70:

ben hep yüzüyordum canım, hamilelikten sonra da kesmedim, hala gidiyorum...
bende yuzmeyı cok severım yaz kıs yuzerım.ama hamıle kalınca uc ay gecsın dedım kendım korktum oysa doktor yuz demıstı..yaa ıste bısı olur vs yukunu almak ıstemedım sımdı gonlumuz rahat kızımla kulac atcass..
oslem, maşallah elinden bi uçan bi de kaçan misali örgü işini baya çözmüşsün çok güzel ellerine sağlık.
prensesin iyi günlerde giysin :emir_bebek:

gobuscummm valla kafayı yedım adeta hırs yaptım dıebılırım..cok sukur sımdık bısıler ogrendım kendı capımda ..yenı eserlerımı eklıcem sızlerdende beklıorum:8::8::8: tesekkur edıorum yureklendırdınız benı

gem evet ıllakı grek gorduldugunde 12 ayın sonunda mumkunse dısarda kokusunu duymayacagımız sekılde ve guvenılır bır kuafore cunku organıklerın cocu kandırmaca oluormusss..
canıkom dogru dıyorsun ..benım kuaforumun esıde hamıle ıkımızı beraber boyuyo :9:

guvenmesem yaptıramazdım zaten ayrıca doktoruma guvenım sonsuz

aaaaaa konu sahıbımızmı degıstı yoksa seymamı degıstı :111::111:

canıkom dogru dıyorsun ..benım kuaforumun esıde hamıle ıkımızı beraber boyuyo :9:

guvenmesem yaptıramazdım zaten ayrıca doktoruma guvenım sonsuz
yanlıs degıl zaten zamanlaman ve dogru teknık..ben yınede yaptırmıcam ya dıorum yaa ustume kalcak sonradan kuruntu yapacagım bısı ıstemıorum tek kusurum var onuda cıkletle cosecegım gem..doktorum telkın verdı bugun bıze kararlıyız
aaaaaa konu sahıbımızmı degıstı yoksa seymamı degıstı :111::111:

nerden bakıosunuz kı ben hıc anlamıorum:92::92:

yanlıs degıl zaten zamanlaman ve dogru teknık..ben yınede yaptırmıcam ya dıorum yaa ustume kalcak sonradan kuruntu yapacagım bısı ıstemıorum tek kusurum var onuda cıkletle cosecegım gem..doktorum telkın verdı bugun bıze kararlıyız

nerden bakıosunuz kı ben hıc anlamıorum:92::92:

ılk sayfaya baktım kac kız var dıye..konuyu acan seymaydı ya ılk mesaj yanı ...ama sımdı ole dııl..nıckını degıstırmıs :64:

ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyoo :77: ama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar:69:

az önce çeyiz mağazasına gittim taksidimi ödemek için bide ne göreyim bebek reyonu açmışlar allahım daldım bölüme ve oğluma alt açma bide ortadam böle fermuarlı altları çıtçıtlı kundak yapmaya müsait fıstık yeşili bir battaniye aldım. alt açmada mavi kafa koyma yeri ördek ayağıda ötüyo ay çok tatlııııııı

ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyoo :77: ama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar:69:

bize de yasaktı bu kanama yüzünden ... 3 aydır tık yoktu yani :72::1: saolsun eşim pek bi anlayışlı halen evden işe işten eve :49:bu hafta soracam doktora :51: bu arada daha erken bence kıyamamaya :26: 6. aydan sora zaten istesede zor kıyar :51::52:

Back
X