• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Çevremdeki bütün hanımlar bana öyle dedi, kızların tekmesi geç hissediliyor dediler...Bende ilk çocuk olmasına rağmen baya erken hissettimm
bnce o her bünyede fzrklı oluyo ya kminde geç kminde erken dimi?bnde mesela şu tatlı ekşi göbek sivriliği flnda tutmadı

hmmm guzelll:))
basladınmııı battanıyene

elhamdurıllah bendede:)
ewet cnm başladım 2. yumağ geçtm ama çok gzl oluyo gerçekten arkadaşım gördü bayıldı dün bn o kenar gantelleri nerden alıcam biliyonmu bide onun adı ne fistomu?

ewet cnm başladım 2. yumağ geçtm ama çok gzl oluyo gerçekten arkadaşım gördü bayıldı dün bn o kenar gantelleri nerden alıcam biliyonmu bide onun adı ne fistomu?

ohh ellerıne saglık en alttakı kalın kurdela ustundekıde fısto
pazarlarda bıle var onlar tuhafıyelerdede bulunur zatenn..bı terzıye verırsın gecer kenarları yamuk yumuk olmasın benceee

bnce o her bünyede fzrklı oluyo ya kminde geç kminde erken dimi?bnde mesela şu tatlı ekşi göbek sivriliği flnda tutmadı

Evet fiziksel yapı ile bile alakası var...Nasıl olsa hayırlısı ile hissedeceksiniz...Sağlıklıca dünyaya gelsinlerde...

Çıkıyorum ben kızlar sabah 06:45 de uyanıyorum, işe gitcemmm..İyi geceler

pazarlarda bıle var onlar tuhafıyelerdede bulunur zatenn..bı terzıye verırsın gecer kenarları yamuk yumuk olmasın benceee
ewet öle yapçm cnm ewimin altında terzi war ztn

arkadaşım o battaniyeden bende başlamayı düşünüyorum.ben görmedim ama anlattıklarınıza göre güzel bişeye benziyor.çevremdekilere sordum görmüşler beğenmişler ama nasıl yapıdığını bilen yok.ben şimdi nasıl başlıcam kaç imlekten.başlangıcı karışık demiştiniz ama..nasıl olcak bakalım.
birde resi varmı yüklednizmi yoksa benmi görmedim.

arkadaşım o battaniyeden bende başlamayı düşünüyorum.ben görmedim ama anlattıklarınıza göre güzel bişeye benziyor.çevremdekilere sordum görmüşler beğenmişler ama nasıl yapıdığını bilen yok.ben şimdi nasıl başlıcam kaç imlekten.başlangıcı karışık demiştiniz ama..nasıl olcak bakalım.
cnm ip aldınmı?

3.5 numaralı şişie 0 ilmekle başıyosun we düüüm düz örüyosun bu kdr

google ya dut ip ilmek atmak diye ordada anlatıyo

:62:
cnm ip aldınmı?

3.5 numaralı şişie 0 ilmekle başıyosun we düüüm düz örüyosun bu kdr

google ya dut ip ilmek atmak diye ordada anlatıyo

kaç yere baktım buralarda yokmuş.
bir yerde buldum.bebek içinmi dedi kadın evet dedim.bunlar bebek için değil büyükleri dedi.almadım bende.ama elbet vir yerde bulurum.
birde iki renkten örülürmü.güzel olurmu acaba?
çok teşekkür ederim nazcm:61::61:

:62:

kaç yere baktım buralarda yokmuş.
bir yerde buldum.bebek içinmi dedi kadın evet dedim.bunlar bebek için değil büyükleri dedi.almadım bende.ama elbet vir yerde bulurum.
birde iki renkten örülürmü.güzel olurmu acaba?
çok teşekkür ederim nazcm:61::61:
ewet bebk için olanını al cnm bide büyük ponponlu war onlar olmuyo rica ederim cnm aslında 2 renk daha gzl oluyo ama bn yapamam diye düz renk aldım sen yapabilirsen al özlem bikaç örnek göstermişti rica edelim gene koyabiliyosa koysuun
özleeeeeem ordamısın cnm

ben ormedım canım ama resımlerı eklımm yenıden tabıkı
ewet bebk için olanını al cnm bide büyük ponponlu war onlar olmuyo rica ederim cnm aslında 2 renk daha gzl oluyo ama bn yapamam diye düz renk aldım sen yapabilirsen al özlem bikaç örnek göstermişti rica edelim gene koyabiliyosa koysuun
özleeeeeem ordamısın cnm

eklıorum sımdık tabıykısı $beb.webp $hahah.webp $dut.webp $dut6.webp

Back
X