• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ben yapıpta yemeyenlerdenım ama gusel yaparım :68:

Ben pek güzel yemek yapamıyorum :50: Birinden tarif alıyorum birebir aynısını yapıyorum ama benimki olmuyor :50: Kesinlikle yetenek işi ve elden ele fark gösterdiğine inanıyorum. Başka açıklaması yok bu durumun..
Yaşamak için yiyen gruptanım ben de, az yerim.. Tabi hamilelikte bu sık ve az oldu :87:

Son düzenleme:
bak koydu ölem çok gzl modeller saol özlemcim
bnce sarı beyaz pek hoş olmaz ama uçuk yeşille beyaz çok tatlı olabilirr bn beyaz örüyorum sade

rıca ederım canım elımemı yapısacaktı..
beyaz yapıosan bence kudelalarını pembıs yappp
bu arada yedım geldım emegı ve katkısı gecen herkese tesekkurlerımı sunuorum
115 kılo olcam

Ben pek güzel yemek yapamıyorum :50: Birinden tarif alıyorum birebir aynısını yapıyorum ama benimki olmuyor :50: Kesinlikle yetenek işi ve elden ele fark gösterdiğine inanıyorum. Başa açıklaması yok bu durumun..
Yaşamak için yiyen gruptanım ben de, az yerim.. Tabi hamilelikte bu sık ve az oldu :87:

oluyordur sana ole gelıodur ..ama el cok farkedıooo benımkılerde annemınkılere benzemıo bı turlu:78:

rıca ederım canım elımemı yapısacaktı..
beyaz yapıosan bence kudelalarını pembıs yappp
bu arada yedım geldım emegı ve katkısı gecen herkese tesekkurlerımı sunuorum
115 kılo olcam

oooolmassın kı sen ...yedıın kuş kadar seydır emınım

oooolmassın kı sen ...yedıın kuş kadar seydır emınım

tabı canım ıkı dılım kepeklı tost ekmegının arasına saydıklarımı koydum ıkı yudumda mıdeye ındırdım
daha yermıydım evet ama yemedım..maksat guruldayan karnım sussun beynım kansın..
sıhırlı kelımeyı soylemıorusssssssşşşşşşşşş:50::50::50:

[ı]kadınlar gunumuz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn [/ı]
:87::87::87::87::87:

tabı canım ıkı dılım kepeklı tost ekmegının arasına saydıklarımı koydum ıkı yudumda mıdeye ındırdım
daha yermıydım evet ama yemedım..maksat guruldayan karnım sussun beynım kansın..
sıhırlı kelımeyı soylemıorusssssssşşşşşşşşş:50::50::50:

bısıcık olmas ondan oooo ben soleyemıcem yedıgım seyı ..tamamen kalorıııııııııııı

ban yatıorum hatun kısıler kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın..mutlu ruyalar sımdıden:79::79::79:

Back
X