• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar merhaba bende 2010 subat annesı 2010 kasım hamısıyım 16 hafta 1 gunlugumm

cıvılıme bende ılk hamılelıgımde baya bakmıstım cok uygun dıgerlerıne gore
ayaklı tulum almayın derım ben aldım hıc kullanamadım cok hızlı buyuduklerı ıcın bırını hıc gıymedı dıgerınıe 2 kere zor gıydı

bu arada bebeklerınızın cınsıyet kesınlestımı benım bır oglum var ıkıncısınede erkek dedı doktorum ama 13 haftalıkken yanılmıs olabılır mı acaba
yarın yıne randevum var ınsallah hayırlısı olur ama kız olsun ıstıyorum

kızlar merhaba kadınlar gününüz kutlu olsun sağlıklı günler diliyorum. Dr kontrolümüzden geldim bende drumuz 1 ay sonra netleştirmek şartı ile erkeğe benzettim dedi, erkekler iyice çoğalacak sanırım.Birde 3 farklı konudan bahsetti sizlerde nasıldı bu konular ya da aranızda duyan oldumu yardımlarınızı bekl
iyorum.
1. Göbek kordunundaki damarı dinledik böyle kalp çizelgesi gibi o biraz sınıra yakın çıktı , eğer sıfır olsaydı yada eksilerde olsaydı o zaman problem var demektir dedi,o zaman bebek beslenemiyor demekmiş duyunca çok üzüldüm takip edelim dedi.

2. Plasentanın duruşu tam değilmiş sanırım tıp tabiriyle söyledi ama anlamadım tabi kağıda low lying demiş, bu da 4 aylıksın normal olabilir diğer aylarda bu plasenta şurda falan olması lazım dedi, çıkabilir bu dedi, eğer böyle olursa doğum sezeryanla olur dedi

3. Mesane büyük gözüktü gözüme dedi, yani idrar kesesi demek sanırım bu, buna da bakalım tekrar dedi, çişini yapmamış da olabilir tabi o yüzden byük de gözükmş olabilir dedi, Bunlar dikkatimi çekti mutlaka tekrar bakalım dedi.

içim cız etti kızlar inşalalh kötü bişey yoktur sağlıklıdır bebeğim, onun dışında herşey normal dedi, 184 grm mış sizce normal mi ?:58:

kızlar merhaba bende 2010 subat annesı 2010 kasım hamısıyım 16 hafta 1 gunlugumm

ayaklı tulum almayın derım ben aldım hıc kullanamadım cok hızlı buyuduklerı ıcın bırını hıc gıymedı dıgerınıe 2 kere zor gıydı

bu arada bebeklerınızın cınsıyet kesınlestımı benım bır oglum var ıkıncısınede erkek dedı doktorum ama 13 haftalıkken yanılmıs olabılır mı acaba
Hoşgeldin :3:
Bana da dr 12. haftada %60-70 erkek dedi 16. haftada kesin kız dedi :16: O haftalarda yanılabiliyorlar..
Hayırlısı olsun..

Canım selam, burdaki herkesin ciniyeti hemen hemen kesinleşti....

Benimde oğlum olacak, ikincisini kız istiyorum bende çokkkk:69:

Erkeklerde pek yanılmıyorlar ama, değişebilir canım, Allah gönlüne göre versin inşallah....

kızlar merhaba kadınlar gününüz kutlu olsun sağlıklı günler diliyorum. Dr kontrolümüzden geldim bende drumuz 1 ay sonra netleştirmek şartı ile erkeğe benzettim dedi, erkekler iyice çoğalacak sanırım.Birde 3 farklı konudan bahsetti sizlerde nasıldı bu konular ya da aranızda duyan oldumu yardımlarınızı bekl
iyorum.
1. Göbek kordunundaki damarı dinledik böyle kalp çizelgesi gibi o biraz sınıra yakın çıktı , eğer sıfır olsaydı yada eksilerde olsaydı o zaman problem var demektir dedi,o zaman bebek beslenemiyor demekmiş duyunca çok üzüldüm takip edelim dedi.

2. Plasentanın duruşu tam değilmiş sanırım tıp tabiriyle söyledi ama anlamadım tabi kağıda low lying demiş, bu da 4 aylıksın normal olabilir diğer aylarda bu plasenta şurda falan olması lazım dedi, çıkabilir bu dedi, eğer böyle olursa doğum sezeryanla olur dedi

3. Mesane büyük gözüktü gözüme dedi, yani idrar kesesi demek sanırım bu, buna da bakalım tekrar dedi, çişini yapmamış da olabilir tabi o yüzden byük de gözükmş olabilir dedi, Bunlar dikkatimi çekti mutlaka tekrar bakalım dedi.

içim cız etti kızlar inşalalh kötü bişey yoktur sağlıklıdır bebeğim, onun dışında herşey normal dedi, 184 grm mış sizce normal mi ?:58:
1 ve 3 hakkında bir bilgim yok..
Plasenta bu haftalarda zaten orda duruyor genelde 23. 24. haftalarda yukarı çıkıyor, şuan için normal endişenme..

Bana da dr 12. haftada %60-70 erkek dedi 16. haftada kesin kız dedi :16: O haftalarda yanılabiliyorlar..
Hayırlısı olsun..

selam kızlarrr havada kar var aman ne guzel ben ısı gucu bıraktım kar ızlıyorum rahatlıyorum
Purcum aman degısmesın benımkı sakın(

Hayırlısı olsun..

sagol canımm

ılk oglumuda 13 haftalıkken bılmıstı o yuzden pek umudum yokk

neyse hayırlısı olsunn
bu arada yemenıze cok dıkkat edın ılkınde bende cok tatlı yerrdım sekerım yuksek cıktı bırde 59 kıloyla hamıle kaldım 90 kıloyla dogurdum hıc durmadan yıyordum son zamanlar sısmeyede basladım gunluk 1 lıtre sut 2 kılo meyve yerdım dıger yedıklerımı saymıyorum bıle:9:

normal dogum yaptım ama hareketlı olmasam o kılolarla zordu

vermesı kolay oldu bakalım bunda dıkkat edıyorum
onda 2 haftada 6 kılo almıstım doktor sok olmustu korkudan trtıya cıkamıyordum
basınızı sısırdım ama benım yasadıklarımı sız yasamayın zor oluyor son zamanlar onun ıcın yazdım canlarım

selam kızlarrr havada kar var aman ne guzel ben ısı gucu bıraktım kar ızlıyorum rahatlıyorum
Purcum aman degısmesın benımkı sakın(

Tatlım kızlarda pek yanılmıyorlar sanırım. Çünkü tam o haftalarda bazı kızlarda da klitoris daha büyük oluyormuş ve pipiyle çok karışıyormuş, ama zaten öyle bir çıkıntı görmediyse yanılma payı az.. :12:
sagol canımm

neyse hayırlısı olsunn
bu arada yemenıze cok dıkkat edın ılkınde bende cok tatlı yerrdım sekerım yuksek cıktı bırde 59 kıloyla hamıle kaldım 90 kıloyla dogurdum hıc durmadan yıyordum son zamanlar sısmeyede basladım gunluk 1 lıtre sut 2 kılo meyve yerdım dıger yedıklerımı saymıyorum bıle:9:

basınızı sısırdım ama benım yasadıklarımı sız yasamayın zor oluyor son zamanlar onun ıcın yazdım canlarım

Estağfurullah ne demek, deneyimli anneler yaşadıklarını paylaştıkça biz acemiler daha çok mutlu oluyoruz :16:

sagol canımm

neyse hayırlısı olsunn

nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah vallahi.

1 ve 3 hakkında bir bilgim yok..
Plasenta bu haftalarda zaten orda duruyor genelde 23. 24. haftalarda yukarı çıkıyor, şuan için normal endişenme..

sağol canım, çok önemli bişey olsaydı beni bırakmazdı dimi ? 1 ay sonra randevü vermezdi diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum inşallah herşey normaldir.. 2 hafta sonra tekrar gideceğim zaten yoksa içim rahat etmeyecek:58:

Canım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin :46:

sagol canımm

neyse hayırlısı olsunn

Amaninnn maşallah maşallah. :53::49:

nasıl verdin o kadar kiloyu maşallah vallahi.

dogumdan cıkıpta eve gelınce tartıldım 70 kıloya dusmusum anlamadım 20 kılo nasıl gıttı dogumda

sonrada oglum sagolsun verdıryor lohusalıktada herkes senden lohusa oluyor kaynanam olsun annem olsun hepsı lohusa oldular kılo fılan bırakmadılar

bunda dıkkat edıyorum ama o kadar kılo almayacagım yırtık yok karnımda fakat bunda kesın olurr

sağol canım, çok önemli bişey olsaydı beni bırakmazdı dimi ? 1 ay sonra randevü vermezdi diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum inşallah herşey normaldir.. 2 hafta sonra tekrar gideceğim zaten yoksa içim rahat etmeyecek:58:

Tabii ki, kilosu da çok normal, beslenemeseydi zayıf olurdu, hiç canını sıkacak bir durum yok yani..

dogumdan cıkıpta eve gelınce tartıldım 70 kıloya dusmusum anlamadım 20 kılo nasıl gıttı dogumda

sonrada oglum sagolsun verdıryor lohusalıktada herkes senden lohusa oluyor kaynanam olsun annem olsun hepsı lohusa oldular kılo fılan bırakmadılar

bunda dıkkat edıyorum ama o kadar kılo almayacagım yırtık yok karnımda fakat bunda kesın olurr

20 kilo hakkaten nasıl gitmiş ya :53::53:
Bir de o kiloya çatlamamışsın maşallah :nazar:

canım bence baska bı doktorada gıt ılkınde cok seyler yasadım baska doktoragıttım ve bebegımde sorunu goren o doktordu cok sukur herseyı atlattım ama daha buyuk seyler cıkabılırdı belkı sende de bısey yok yanı hepsı farklı seyler soyleyebılşıyor
plesanta benım bıldıgım sonradan yukarıya cıkıyor
bazı bebeklerde de bobrek buyuklugu ve mesane buyuklugu oluyor zamanla duzelıyor duzelmezse mudahale edıyorlar zaten
ıcını ferah tut ve mutlaka baska doktora gıt

Canım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin :46:

hosbulduk canımm
:71:

20 kilo hakkaten nasıl gitmiş ya :53::53:
Bir de o kiloya çatlamamışsın maşallah :nazar:

canım tek karnım yırtık degıl dıger taraflarım harıtaya dondu::27:

derinderen hg aramıza bevbişinde hayırlı olsun

walla kızlar doğumla birlikte kiloların gittiğini bnde duymuştum:)

derinderen hg aramıza bevbişinde hayırlı olsun

walla kızlar doğumla birlikte kiloların gittiğini bnde duymuştum:)

hosbulduk canımm

masallah ıkızmı senın nasıl yapacaksın Allah sabır versın
bende kra kara dusunuyorum nasıl olacak dıye
oglumda cok buyuk sayılmaz

sagllıklıca kucagına alırsın ınsallah ıkısınıde

ben cıkıyorum kızlar oglum uyandı karnını doyurup ust kattakı komsu cagırdı az yanına gıdıcem
muhabbet guzeldı aranızda olmak benı cok mutlu ettı
yıne gelıcem fırsat buldukca
mınıklere ve kendınıze ıyı bakınnn

ıyı aksamlar

Back
X