Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet cnm kızlarım bna hayatımın süprizini yaptılar:) allah bi şekilde yardım eder bakar büyütürüm nolcakkii:))hosbulduk canımm
masallah ıkızmı senın nasıl yapacaksın Allah sabır versın
bende kra kara dusunuyorum nasıl olacak dıye
oglumda cok buyuk sayılmaz
sagllıklıca kucagına alırsın ınsallah ıkısınıde
ben cıkıyorum kızlar oglum uyandı karnını doyurup ust kattakı komsu cagırdı az yanına gıdıcem
muhabbet guzeldı aranızda olmak benı cok mutlu ettı
yıne gelıcem fırsat buldukca
mınıklere ve kendınıze ıyı bakınnn
ıyı aksamlar
kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....
kızlar ayaklı tulum alanlarınız var mı aranızda ve ne kadara aldınız civilimde 12-16 arasında varda piyasayıda bilmediğimden soruyorum pahalımı bu fiyatlar....
çok sağol canım güzel yorumlar almak içimi frahlattı, inşalalh ciddi bişey değildirTabii ki, kilosu da çok normal, beslenemeseydi zayıf olurdu, hiç canını sıkacak bir durum yok yani..
canım bence baska bı doktorada gıt ılkınde cok seyler yasadım baska doktoragıttım ve bebegımde sorunu goren o doktordu cok sukur herseyı atlattım ama daha buyuk seyler cıkabılırdı belkı sende de bısey yok yanı hepsı farklı seyler soyleyebılşıyor
plesanta benım bıldıgım sonradan yukarıya cıkıyor
bazı bebeklerde de bobrek buyuklugu ve mesane buyuklugu oluyor zamanla duzelıyor duzelmezse mudahale edıyorlar zaten
ıcını ferah tut ve mutlaka baska doktora gıt
hosbulduk canımm
![]()
amerıkadan burayı net goremıomusun cıgtaneeeeeeemmmmmmm![]()
masallah kuzuyaslm bayanlar kadınlar günününüz kutlu olsun biz bugün doktora gittik detalı ultrasona girdik herşey güzeldi oğluşum 14 cm. 330 gr olmuş (yerim onun pipisini ben)
ufak tatsız şeylerde duyduk ama doktorumuz önemli olmadığından bahsetti böbrekleri normala göre biraz büyükmüş biri 3.5 mm diğer 4.5 ama onlar sonradan düzelir olmadı doğumdan sonra düzelir hiç düzelmedi büyümezse zaten bişey olmaz erkek bebeklerde çok görülür dedi kafama takmamamı söyledi bide tersmiş ama doğuma çok var düzelir dedi benim doktorum çok iyimsermş bu arada yazarken onu farkettim zaten düzelmezse sezercik olcaz yandık :18::18:
bide ben oğlumu şikayet ettim hareket etmiyo diye hissetmiyorum diye 30. haftasına gelmiş hissetmeyen hastam var usg de gayet hareketli senin hissetmen yada hissetmemen benim için önemli değil bu aylarda dedi orda uyus oldum ay çok yazdım bu kadar sizden ne haber
slm bayanlar kadınlar günününüz kutlu olsun biz bugün doktora gittik detalı ultrasona girdik herşey güzeldi oğluşum 14 cm. 330 gr olmuş (yerim onun pipisini ben)
ufak tatsız şeylerde duyduk ama doktorumuz önemli olmadığından bahsetti böbrekleri normala göre biraz büyükmüş biri 3.5 mm diğer 4.5 ama onlar sonradan düzelir olmadı doğumdan sonra düzelir hiç düzelmedi büyümezse zaten bişey olmaz erkek bebeklerde çok görülür dedi kafama takmamamı söyledi bide tersmiş ama doğuma çok var düzelir dedi benim doktorum çok iyimsermş bu arada yazarken onu farkettim zaten düzelmezse sezercik olcaz yandık :18::18:
bide ben oğlumu şikayet ettim hareket etmiyo diye hissetmiyorum diye 30. haftasına gelmiş hissetmeyen hastam var usg de gayet hareketli senin hissetmen yada hissetmemen benim için önemli değil bu aylarda dedi orda uyus oldum ay çok yazdım bu kadar sizden ne haber
18 martta gidiyorum