Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben acıkmıyom yaaaa, zor zoruna yemek yiyom(((
erken catladın yau :26:slm hanımlarrr nasılsınz?bu sabah ayna karşısında karnımdaki yırtıkları görüncegözlerim yuvadan fırladı,meğersem karnım gerçekten büyümüş ve derim yırtılmış yani iananmıyorum,ama biyandanda sevindim bebişimin büyüdüğüne işaret..bu arada kızlar şu anda hangi ilaçları kullanıyosunuz vitamin kullanıyormusunuz halen..
benim decavitim vardı o bugün bitti,yarın demir ilacına gynoferona başlicam,magnezyumum var,bebek aspirinim var,bu kadar..
erken catladın yau :26:
bende elevıt devam sonuna kadar bıde pogestan kullanıorum sanırım o dA 8.aya kadar kullanıcam..kramplarınmı var magnezyum kullanıosun
geçen hafta tartıldığımda 6 kg almıştım cnm az deil normalde zayıf biriyim göbeğim yoktu ee büyüyüncede doğal olarak çatladı,drum bana vitamine gerek yok daha dedi gerçi gynoferonun içinde varmış vitamin,magnezyumu evet cnm kasıklarımda var baştan beri kasılmam oluyo,progestan neden kullanıyosun cnm düşük riskinmi var,bende 8.aya kadar bebek aspirini kullanıcam kanı sulandırıyo.
ayyy kızlar sıkıntıdan uyumuşum wallaaaa:97:
bız cocuumlla sımdı yemek yedık...bakalım nezaman acıkıcas yıne :44:
ayyyyyhhhhhh!!!!
ben bulaşıkları yıkayana kadar kojam bi koltukta annem bi koltukla uyuyakalmış
şekerleme yapıyoooolarrr
eee muhtesem yüzyıl tekrar
ne izlicem napcam???
hepsiburada ya bakim bebem için ne bulabilirim![]()
aaaaaaaaa sen bızım gece seanslarımıza katılmalısın....
pur,oslem,ben sabıt kadro katılan arkadaslarda oluo saat 12 suları bırımız acıktım dıorus herkesler dagılıyor mutfaga yemeden gelmek yok..hatta bız buna tepsı dıyoruz![]()
yok kıss valla ben acıkmıyom yaaamideme bişeyler oldu...
yok kıss valla ben acıkmıyom yaaamideme bişeyler oldu...
ama nası buyucek bebıkın bı portakal suyuyla olmaskı :26:
Ufak göbeğin sırları işte![]()
ya yiyorum yemiyorum değil ki... ama zor zoruna.... eşim sayesinde...
yani acıkma hissim resmen yok oldu![]()
Ben de tam tersi son 1 aydır ömrümde hissetmediğim açlık hissini yaşıyorum
İki saatte bir midem kazınıyor, mesela şimdi tepsimi hazırladım, 11-11,30 gibi öslem de gelmiş olur, bir fasıl daha yaparız, sonra 1 - 1,5 gibi özennch gelir bir fasıl da onla
Ohh sabahlar olmasın:125: