Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta ben cd istedim 4 boyutlu usg değil bu cd veremeyeceğim o yüzden dedi doktor. ne bilim işte herbişeyine bakıyorlar parmaklarını bile sayıyor. damak tammı yarımmı ona bile bakıyor böbrek sorununuda orda öğrendikya rapor yazıyo onu doktoruna götürüyorsun sonra
arkadaşlar bişey soracam benim bugün elevit vitamin hapım bitti ayın 15 inde kontrol var o güne kadar almasam bişey olurmu yoksa eczaneden alayımmı
(sağlık ocağınada yazdırılabiliyormu acaba) :26:
ay vala bn verdiği günden beri içmiyorum:26: 1 ay oldu
bnmde salı günü kontrolüm waarbenimde salı günü kontrolüm var üçlü testte yapılacak sadece kan alıyorlar öyle değilmi
ewet cnm yaaajaponyada neler olmuş
bi nefeslik canımız var... her anımız kıymetli...
çok üzüldüm...
odeprem Türkiyede olsa taş taş üstünde kalmazdı![]()
bnmde salı günü kontrolüm waar
ewet sadece kan alıyolar cnmm
göbüscüm hayırlı hbrlerini bkliyos cnmm
benimde salı günü kontrolüm var üçlü testte yapılacak sadece kan alıyorlar öyle değilmi
günaydın annelerrrr!!!
herkese hayırlı cumalar!!! kontrolu olanlar işallah iyi haberlerle gelirler...
bnmde salı günü kontrolüm waar
ewet sadece kan alıyolar cnmm
göbüscüm hayırlı hbrlerini bkliyos cnmm
ılk cocukları kız 6 yasında o...ıkısınıde yasamış deneyımlı bır anne..cok ıyı oluo gercekten..
ben kucuk bebek kucagıma almamıstım hıc korkudan..bugn alısıyım dıye kaldır yatır gazını cıkartsozluye kalkmıs gıbı hıssettım kendımı..
ama dıdımkı sonunda ben bu ısı becerebılcem sanırım
shov tv cok komık bısı ıslemıyosan
gnl,iyi günlerde giy
1 ay aradan sonra benimde yarın doktor kontrolüm var, 3lü test için doktorum detaylı ölçüm yapıcak.Herşey ylolunda gider inşallah.Özledim kızımı
P.tesi de kan veririrm sanırım.
3 iş günü dediler çarşamba yada perşembe gelecek haber veririm gelince beğenip beğenmediğimi yazarım fotosunu koyarım bende internette takılırken buldum bayada ünlü bir siteymiş benim haberim yokmuşgünaydın kızlar hayırlı cumalaar bir haftanın daha sonuna gldii:)
gönül ne gzl bi siteymiş yaa ne zmn gelir acaba bzede hbr weririsin
japonyada neler olmuş
bi nefeslik canımız var... her anımız kıymetli...
çok üzüldüm...
odeprem Türkiyede olsa taş taş üstünde kalmazdı![]()