bana herşey yakışır da kadın öyle güzel ayakkabılar deniyor ki topukluları giyip dışarı atılasım geldi.![]()
Bende bayıldım o ayakkabılara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana herşey yakışır da kadın öyle güzel ayakkabılar deniyor ki topukluları giyip dışarı atılasım geldi.![]()
Bende bayıldım o ayakkabılara![]()
ayy ewet elbserde harikaaaa![]()
valla esra erol hamileyim falan demiyor kadının her gün ayağında platform topuklar! ben rahat giyemezdim önce bile şimdi hayatta giyemem. ama modeller de renkler de birbirinden güzeldi ya ayakkabı tutkunuyumdur bir de ben rüyamda görürüm bugün o ayakkabıları.
Yürüdükleri stüdyo zemini bana çok kaygan geliyor..valla esra erol hamileyim falan demiyor kadının her gün ayağında platform topuklar! ben rahat giyemezdim önce bile şimdi hayatta giyemem. ama modeller de renkler de birbirinden güzeldi ya ayakkabı tutkunuyumdur bir de ben rüyamda görürüm bugün o ayakkabıları.
Yürüdükleri stüdyo zemini bana çok kaygan geliyor..
Büyük cesaret valla, ben de rahat edemezdim..
kavak yellerinin takipçisi olarak ve İzmir'li olarak buca da çekilen bi sahne hatırlamıyorum. genel olarak güzel yalı,alsancak,koank civarı çekildi sahneler onun dışında seferihisar ve urla![]()
ben mezuniyetimde almıştım ilk kez p platform topuğu oda stadda oldu yerler çim, topuklar çime girdi geri çıktıöldüm resmen... sonra o ayakkabıyı bir daha hiç giyemeyeceğimi düşünmüştüm ama öyle kaygan degibi görünen düz zeminlerde daha rahat giyiliyor. sonra hep aldım platform bir de ben platform giyince eşimle aynı boyda oluyorum çok hoşuma gidiyor
![]()
ben mezuniyetimde almıştım ilk kez p platform topuğu oda stadda oldu yerler çim, topuklar çime girdi geri çıktıöldüm resmen... sonra o ayakkabıyı bir daha hiç giyemeyeceğimi düşünmüştüm ama öyle kaygan degibi görünen düz zeminlerde daha rahat giyiliyor. sonra hep aldım platform bir de ben platform giyince eşimle aynı boyda oluyorum çok hoşuma gidiyor
![]()
Ben ilk bir arkadaşımın düğününde giymiştim platform zemin çok kaygandı sanki, korkmuştum düşcem diye
Hatta o düğünde başka bir platform giyen kadın düştüydü![]()
Bit kadar boy olmasının tek avantajı bu galiba canımne güzel giyebiliyorsunuz bende çok severim ama boy uzun olunca birde topukluyu giydim mi yaratık gibi bakıyorlar bana......![]()
ben dğünümde bile giydim be o kadar da tepindim oynadım 10 dk bile oturmadım hiç bişi olmadı! kadıncağıza yazık olmuş valladuruşları çok güzel o tabanın yüksekliği falan hoşuma gidiyor benim valla. kısa boylu olsam günlük yaşamda da giyermişim herhalde
bir de kısa etek falan giyildiğin kendimde değil ama başkalarında farkediyorum bacakları çok düzgün gösteriyor.
ne oldu ayakkabına pur?
benı bu havalar mahverdıomus anladım bugun derdım tasam kalmadı ısıl ısıl gunes sıkırdıyo resmen :119::119::119::119:
cumanız hayırlı olsun kızlar
su annelık akademısınden gelen kıtabı bıtırdım..kahvaltının ustune dogum fotolarını gorunce felegım sastı :120:
aklınızda olsun tok karna okuncak bı kıtap![]()
bende isteyim bakayım şu kitaptan ücretsizdi hemde galiba