• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ozmn eet bu hafta drumuza gıdelım bız

sımdı fotosuna baktım 1 martta 14cm mısız kac oldu acaba:97:

Boyunu ölçmüyorlar artık, bacak kemiğinden otamatik ölçüyor cihaz..
Ayy ben de çok merak ediyordum gitmeden önce büyüdü mü kaç gr oldu falan diye :69::69:
Ben yarın radyologa gitcem gün mü verecek direk alacak mı bilmiyorum, umarım uzun bir aralık vermez :26:

selam gecelerın hamıslerııııııı
ya geldım az evvel sonra kocem bırak dıınce bırakıverdım..uyuttum onu geldım...fecmısı cok okuyamadım kımse olmayınca okurum bakarlım neler olmus..guzel bır hafta sonuydu kotu basladı ama guzel bıttııı..sızlerde ıyısınız umarım

Boyunu ölçmüyorlar artık, bacak kemiğinden otamatik ölçüyor cihaz..
Ayy ben de çok merak ediyordum gitmeden önce büyüdü mü kaç gr oldu falan diye :69::69:
Ben yarın radyologa gitcem gün mü verecek direk alacak mı bilmiyorum, umarım uzun bir aralık vermez :26:

ebeet ...bacak kemıgı 2,4 tu..ortalama 7 katı olur boyu dedı dr..zaten usg cıktısında 14cm yazılmıs ..
kılo solemedı bıze gecen sefer o yusden catlıcam :52:
randevu alıp gıtmıomusun ..umarım alır hemen beklemek cok zor :93:

eykekten sonra bidanede kızın olar inş..:80:

ayyyyyyyy agzın bal yesın :97::97::97:amın ınsallah[/QUOTE]

çikolata yese daha güsel olar :66:

ay tatlı krizim geldi yine:19:

ooyyyyhhhhh yirim ben onun poposunu :emir_bebek::emir_bebek:

masallah :nazar:
benımkı nekadar oldu acaba cok meraktayım :26:
koce daha gec gelecek dıye persembeye aldım randevumuzu salıya alıyım barı dayanamıcam :46:

pazartesiye girmiş bulunmaktayız
yız
yız
yuz ekooo yaptı bi dk... :87:

salı günü benim randevumda da da daa:80:

ya geldım az evvel sonra kocem bırak dıınce bırakıverdım..uyuttum onu geldım...fecmısı cok okuyamadım kımse olmayınca okurum bakarlım neler olmus..guzel bır hafta sonuydu kotu basladı ama guzel bıttııı..sızlerde ıyısınız umarım
hosgeldın kız annesı :21:
nıye kotu basladı noldu :26:

ayyyyyyyy agzın bal yesın :97::97::97:amın ınsallah

yız
yız

salı günü benim randevumda da da daa:80:[/QUOTE]

canın ne cekıosa onu ye :emir_bebek::emir_bebek:

bende salı gıdıyım barıııııııı :23:

ebeet ...bacak kemıgı 2,4 tu..ortalama 7 katı olur boyu dedı dr..zaten usg cıktısında 14cm yazılmıs ..
kılo solemedı bıze gecen sefer o yusden catlıcam :52:
randevu alıp gıtmıomusun ..umarım alır hemen beklemek cok zor :93:

Evet ya beklemek çok fena..
Öslüyorus çocukumuzu :75:

Hoşgeldin canım :3:

hosgeldın kız annesı :21:
nıye kotu basladı noldu :26:

Hoşgeldin canım :3:

hosbulduk sekerlerımmm
gemcım ıste benım kız annesı olmam la alakalı kotu basladı erkege kayıyordum son anda kurtardım ha belkıde kurtaramadım ama bakalım en azından sımdık rahatım:9:
Allah saglıklı versın ama ıste ne bılım kız anası olayım dıorum
Pur deneyımlı anne adayı olarak ayrıca tesekkur ederım sana yıne katkılarından oturu..

IBO yogun bakımdamı adamı sevmıorum ama sesını ayrı yere koyarım cok severım..uzulurum yanı :53:

yız
yız

salı günü benim randevumda da da daa:80:

bende salı gıdıyım barıııııııı :23:[/QUOTE]

git git cnmm

;)) gör bebenii:49:

İBO vurulmuşmu :53::53::53:

aaa allah şifa versin yaws:44:

ÖSLEM hşg. cnm

ben çıkıyorum çok uykumus geldii :24:

kısım uyudu galiba:38: ses seda yukken bende yatıyım:69:

iyi geceler hepinize canlarımm:16:

hosbulduk sekerlerımmm
gemcım ıste benım kız annesı olmam la alakalı kotu basladı erkege kayıyordum son anda kurtardım ha belkıde kurtaramadım ama bakalım en azından sımdık rahatım:9:
Allah saglıklı versın ama ıste ne bılım kız anası olayım dıorum
Pur deneyımlı anne adayı olarak ayrıca tesekkur ederım sana yıne katkılarından oturu..

IBO yogun bakımdamı adamı sevmıorum ama sesını ayrı yere koyarım cok severım..uzulurum yanı :53:
16.haftaya kadar o kurtla yasıcaksın ıcınde,erkek dıyen baska dr mu???

sımdı fox dedı nette pek bısı yok yogun bakımda dıolar ama kafasından vurulmus bılemıorum yanı :26:

daha kucagımıza gelmeden uyutmuyo bu çoçuklar napıcas bılemıyorum :97:

bende salı gıdıyım barıııııııı :23:

git git cnmm

;)) gör bebenii:49:

İBO vurulmuşmu :53::53::53:

aaa allah şifa versin yaws:44:

ÖSLEM hşg. cnm

ben çıkıyorum çok uykumus geldii :24:

kısım uyudu galiba:38: ses seda yukken bende yatıyım:69:

iyi geceler hepinize canlarımm:16:[/QUOTE]

hosbuldukta benı goren kacıor nereye yahu:)

16.haftaya kadar o kurtla yasıcaksın ıcınde,erkek dıyen baska dr mu???

sımdı fox dedı nette pek bısı yok yogun bakımda dıolar ama kafasından vurulmus bılemıorum yanı :26:

evet ole olcak ama son gıttım rahatladım.gemcım benım doktor kız dedı ancak agrım oldu bıras koca endıselendı gıdelım dedıkı doktorum yoktu ogun baska doktora cıktık demesmı erkek.ben o gece uyuyamadım.gece randevu aldım sabah ılk benım:)baska doktor yıne detaylı ultrason 4d ye bılem gırdım.%1 yanılma payı verdı kız dedı erkek cıkarsa var sen dusun benımkıyle kendısını neler yapacagımı:9::9:

daha kucagımıza gelmeden uyutmuyo bu çoçuklar napıcas bılemıyorum :97:

eşim bana dıorkı yorulmayan bedenin uykusu gelmesi cok zor..yani hayatım koca gun yatıosun gece nasıl uyuyacaksın??haklımı ne:3:cocuklara atıorus topu ama bende hak vermeye basladım

evet ole olcak ama son gıttım rahatladım.gemcım benım doktor kız dedı ancak agrım oldu bıras koca endıselendı gıdelım dedıkı doktorum yoktu ogun baska doktora cıktık demesmı erkek.ben o gece uyuyamadım.gece randevu aldım sabah ılk benım:)baska doktor yıne detaylı ultrason 4d ye bılem gırdım.%1 yanılma payı verdı kız dedı erkek cıkarsa var sen dusun benımkıyle kendısını neler yapacagımı:9::9:

amanın:53:
delı edıyo bu drlar durduk yere :47:
agrı nedenmıs :26:

eşim bana dıorkı yorulmayan bedenin uykusu gelmesi cok zor..yani hayatım koca gun yatıosun gece nasıl uyuyacaksın??haklımı ne:3:cocuklara atıorus topu ama bende hak vermeye basladım
enısteye hurmetler :42:
dogru soze ne denır kuzum:9:
bak dun dısardaydım hep yegenımın gonlunu egledım gece nası uyumusum bılmıorum :93:

Back
X