-----2010 KASIM hamişleri----

Hava mis! Herkes geziyor ne güsel :16:
Benim kociş çalışıyor bugün :25:

biz çıktık geldik, ayaklarımın altı yanıyor. alev aldım! biz yazın ne yapacağız bilmyiorum. akşama kadar uyuyup sabaha kadar otursak dicem uyumak o kadar kolay mı olcak bilemiyorum?:50:

selam kislar bisi sorucam bebeginizin hickirigini hissettinizmi benimkini cok sik hickirik tutuyor

bende bunu 1 hafta oncesinde paylasacaktim..
evet benim bebegimi surekli hickirik tutuyor cok normal:16:
alsamda kucagima hickirigi icin birseyler yapa bilsem diyorum ama:69:
onunda bir zamani var :34:

hepinizin ve benim anneler günü kutlu olsun anne adayları..:71::71:
3gündür giremedim nete.
GEM cim bursaya geldim cuma cumartesi ordaydım.
herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz çok şükür.
893 gr ve 32cm olmuş miniğim.
karnımda kanguru pozisyonundaydı :21:
iznimde bitti çalışıyorum artık
çok sık giremiyorum nete.
sağlıklı günler hepinize..

hem nasıl hıçkırıyor,bazen 10dk falan sürüyor..kıyamam bebeğimeee:69:

bende bunu 1 hafta oncesinde paylasacaktim..
evet benim bebegimi surekli hickirik tutuyor cok normal:16:
alsamda kucagima hickirigi icin birseyler yapa bilsem diyorum ama:69:
onunda bir zamani var :34:

bende korkuyordum anormallik var diye demek normalmis birda benim bebegim asagiya donmus tam deil ama sol kasigima dogru doktor bisey demedi ama normalmi acaba

Anam nerde bu millett

Gülçinnnnnnnnnnnnnnn
Nevinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
göbüşşşşşşşşşşşşşş
purrrrrrrrrrr
morgüllerrrrrrrrrrrrrrr
tolgi_eylüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ilknurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Daha sayayımmııııııı
aaaaaaaaaaaaaa
uyanınnnn beeeeeeeeeeeeeeee:46::46:
:9::9:

Günaydın herkesee... İyi haftalar...

Geçmiş anneler gününüzü kutluyorum kıslarrrr... Seneye inşallah güzel bebişlerimiz ile kutmayı nasip eder rabbim......

günaydın kızlar.....
herkes iyidir inş....

dün biraz alışveriş yaptık oğlumla incik cincikleri aldık ama eksikler bitmiyor yaaa.....
birde dün hacişakirin lavanta kokulu sabun tozunu aldım ama çamaşır makinesinde yıkanır diye birşey yazmıyor üzerine elde ve merdanelide yıkanır diye yazıyor onca şeyi elimde mi yıkıcam ben ya makineye koysam birşey olur mu acaba......

bende korkuyordum anormallik var diye demek normalmis birda benim bebegim asagiya donmus tam deil ama sol kasigima dogru doktor bisey demedi ama normalmi acaba

hıckırıyormu nasıl yanı ben hıc öle bı sey hıssetmedım nasıl bı seykı tarıf etmesenıze merak ettım yahu

günaydın kızlar.....
herkes iyidir inş....

dün biraz alışveriş yaptık oğlumla incik cincikleri aldık ama eksikler bitmiyor yaaa.....
birde dün hacişakirin lavanta kokulu sabun tozunu aldım ama çamaşır makinesinde yıkanır diye birşey yazmıyor üzerine elde ve merdanelide yıkanır diye yazıyor onca şeyi elimde mi yıkıcam ben ya makineye koysam birşey olur mu acaba......

Nevincim oların matıklerı war dıye bılıyorum ben

herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.:3:

kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedi :21::69::nazar: maşallah 933 gr , 34 cm olmuş :nazar::nazar::nazar: herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım :36:

gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım :34:

walla bu hıckırık olayı nası bıs bende anlamadım hiç öle bişi hissetmedim. nasıl hıssederız kı :44:hem_?

hıçkırığın nasıl olduğunu bende merak ediyordum,araştırdım artık farkediyorum bende hıçkırdığını. genel olarak göbek çevresinde seyrime,yada nabız gibi bir hareketlilik olduğu zaman hıçkırması oluyormuş.:emir_bebek:

Nevincim oların matıklerı war dıye bılıyorum ben

yoktu markette başka yaaa onu koysam makineye nolur bozulur mu makine....:52:

herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.:3:

kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedi :21::69::nazar: maşallah 933 gr , 34 cm olmuş :nazar::nazar::nazar: herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım :36:

gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım :34:

ayyy maşallah maşallahhhh ne güzel yüzünü göstermiş....
hep böyle iyi gider inş.....:52:

Back
X