Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava mis! Herkes geziyor ne güsel
Benim kociş çalışıyor bugün![]()
selam kislar bisi sorucam bebeginizin hickirigini hissettinizmi benimkini cok sik hickirik tutuyor
selam kislar bisi sorucam bebeginizin hickirigini hissettinizmi benimkini cok sik hickirik tutuyor
hem nasıl hıçkırıyor,bazen 10dk falan sürüyor..kıyamam bebeğimeee![]()
bende bunu 1 hafta oncesinde paylasacaktim..
evet benim bebegimi surekli hickirik tutuyor cok normal
alsamda kucagima hickirigi icin birseyler yapa bilsem diyorum ama
onunda bir zamani var![]()
bende korkuyordum anormallik var diye demek normalmis birda benim bebegim asagiya donmus tam deil ama sol kasigima dogru doktor bisey demedi ama normalmi acaba
hıckırıyormu nasıl yanı ben hıc öle bı sey hıssetmedım nasıl bı seykı tarıf etmesenıze merak ettım yahu
günaydın kızlar.....
herkes iyidir inş....
dün biraz alışveriş yaptık oğlumla incik cincikleri aldık ama eksikler bitmiyor yaaa.....
birde dün hacişakirin lavanta kokulu sabun tozunu aldım ama çamaşır makinesinde yıkanır diye birşey yazmıyor üzerine elde ve merdanelide yıkanır diye yazıyor onca şeyi elimde mi yıkıcam ben ya makineye koysam birşey olur mu acaba......
walla bu hıckırık olayı nası bıs bende anlamadım hiç öle bişi hissetmedim. nasıl hıssederız kı :44:hem_?
Nevincim oların matıklerı war dıye bılıyorum ben
herkese günaydınnn,iyi haftalar olsun.
kuzumla c.tesi günü hasret giderdik. yavrum dizlerini yüzüne doğru çekmiş iki büklümdü,beli ağrımaz mı dedim, dr. en rahat halleri dedi. burnu,dudağı,yanakları pek güzelleşmiş.yuvarlak yüzlü,hokka burunlu olacak dedimaşallah 933 gr , 34 cm olmuş
herşey yolunda çok şükür. 2 hafta sonra kan uyuşmazlığı için anti D iğnesi olucam. bende toplamda yaklaşık 8.5 kilo almışım
![]()
gemcim, ayakkabılarını güle güle giy canım. ben özel sektörde ihracat bölümünde çalşıyorum canım![]()