-----2010 KASIM hamişleri----

netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...

mügeden çok daha iyi ayça... babamı favori isimlerinden biridir. aylı isimler. o yüzden teyzemin kızının ismini ayça koymuştu ama 8 yaşında bizim ayçamız o zaman o isim çok güzeldi ama şimdi bence farklı isimler daha cazip. mügeden sonra terfi ettin bence, sen süper bi isim bulcan bu azimle.

:62: inşallahhhh :86:

ilk ismi kesin zeynep gibi görünüyo yanına bişi arıyorum ben :86:

BERRA nasıl :82:

netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...

mügeden çok daha iyi ayça... babamı favori isimlerinden biridir. aylı isimler. o yüzden teyzemin kızının ismini ayça koymuştu ama 8 yaşında bizim ayçamız o zaman o isim çok güzeldi ama şimdi bence farklı isimler daha cazip. mügeden sonra terfi ettin bence, sen süper bi isim bulcan bu azimle.

öyledir ozaman normal pozisyondaysa normal doğum olur

$DSCF8791.webp

buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleri :66: başka renk çalışmıolarmış :69: etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:

şimdilik ona yüklenmiyorum yoğun da beyimiz :47:
beyni yorulmasın isim düşünerek die kendini helak mı ediyorsun? :9: baba ile anne sevdikten sonra ismi bence tam oturuyor... ikisinin de içine sinmesi çok önemli. dedeler neneler faso fiso!

enemmm pur sen ne koyacaksın bu kıza merak ettim ben şimdi?:51:

beyni yorulmasın isim düşünerek die kendini helak mı ediyorsun? :9: baba ile anne sevdikten sonra ismi bence tam oturuyor... ikisinin de içine sinmesi çok önemli. dedeler neneler faso fiso!

Bilmiorum :44:

En sonunda doğacak, abidik gubidik bi isim alelacele koyacaz galiba :27::27:

Bilmiorum :44:

En sonunda doğacak, abidik gubidik bi isim alelacele koyacaz galiba :27::27:

genel de şey yaparlar ya kağıtlara yazıp son anda kura çekerler... hiç sevmem ben o işi... anne baba ortakça bulacak ortakça koyacak işte. son anda olunca herkes bir isim söyleyip etkiliyor insanı. çalışsana pur, isim bulma çalışmalarını genişlet yoğunlaştır 1 hafta 10 günde seni güzel bir isimle görelim burda yaww.

Güle güle giysin cimcime :21::21:

Pek de havalıyız cırt die çıkıo, pırt die bilmem ne oluyo :51:
Daha adımız yok :60::60:

İsimsiz kahraman olcak :86::86:

Lisedeyken hep derdim ki kızım olursa adını "pamira rima" koycam :9::9::9::9:

o zaman hazırdı şimdi noldu bilmiyom :86:

SELAM KIZLAR, bisi sormak istiyorum size yardimci olursaniz sevinirim.. bu hafta 2 li testten gectim ALLAHA sukur hersey yolunda:)) yanliz bebisim 450 grammis:)) bu hafta icin normalmi bu agirlik? bana biraz tombis gibi geldi:))) ALLAH hepimizin bebislerini korusun:nazar:

genel de şey yaparlar ya kağıtlara yazıp son anda kura çekerler... hiç sevmem ben o işi... anne baba ortakça bulacak ortakça koyacak işte. son anda olunca herkes bir isim söyleyip etkiliyor insanı. çalışsana pur, isim bulma çalışmalarını genişlet yoğunlaştır 1 hafta 10 günde seni güzel bir isimle görelim burda yaww.

bence de :74::74::74:

bize de örnek olsun ya :86::86:

bu arada ismi belli olan oğlankarımız varda ismi belli olan kız bebek yok sitede :86::86:

yani bn getiremedim :82:

oğlum ve bennnnnnn :66::66::66:

$göbikkk.webp

Ayşegülçin benim diğer adım Ayçin ama hiç kullanmam.... ayça da güzel isim fena değil....

Back
X