O sebeple çoçuum da isimsiz kaldı :86::86:
huahahahhaha

yandık desene aynı ismi koyalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sebeple çoçuum da isimsiz kaldı :86::86:
netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...
mügeden çok daha iyi ayça... babamı favori isimlerinden biridir. aylı isimler. o yüzden teyzemin kızının ismini ayça koymuştu ama 8 yaşında bizim ayçamız o zaman o isim çok güzeldi ama şimdi bence farklı isimler daha cazip. mügeden sonra terfi ettin bence, sen süper bi isim bulcan bu azimle.
inşallahhhh :86:
ilk ismi kesin zeynep gibi görünüyo yanına bişi arıyorum ben :86:
BERRA nasıl :82:
netten bakıyorum da normal doğum pozisyonuna geldiğini ve doğumun normal olacağını gösterir diyor.... demekki dönmüyorlar...
mügeden çok daha iyi ayça... babamı favori isimlerinden biridir. aylı isimler. o yüzden teyzemin kızının ismini ayça koymuştu ama 8 yaşında bizim ayçamız o zaman o isim çok güzeldi ama şimdi bence farklı isimler daha cazip. mügeden sonra terfi ettin bence, sen süper bi isim bulcan bu azimle.
öyledir ozaman normal pozisyondaysa normal doğum olur
anlamı neymiş ki berranın... berayı sevip benimsemiş biri olaraktan berrayı da sevebilirim ama anlamı önemli tabi.
Eki Görüntüle 194399
buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleribaşka renk çalışmıolarmış
etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
Bereketli olan / Doğru Sözlü demekmiş![]()
güzelmiş... sevdim ben...zeynep berra da hoş geldi kulağıma... eşine söyle bakalım adamcağız ne dicek.
inşallahhhh :86:
ilk ismi kesin zeynep gibi görünüyo yanına bişi arıyorum ben :86:
BERRA nasıl :82:
beyni yorulmasın isim düşünerek die kendini helak mı ediyorsun?şimdilik ona yüklenmiyorum yoğun da beyimiz![]()
Güzel diill![]()
Eki Görüntüle 194399
buda isimsiz bebemin ilk organik cicişleribaşka renk çalışmıolarmış
etiketleride talamıyo cırt die çıkabiliyo :82:
beyni yorulmasın isim düşünerek die kendini helak mı ediyorsun?baba ile anne sevdikten sonra ismi bence tam oturuyor... ikisinin de içine sinmesi çok önemli. dedeler neneler faso fiso!
enemmm pur sen ne koyacaksın bu kıza merak ettim ben şimdi?![]()
Bilmiorum :44:
En sonunda doğacak, abidik gubidik bi isim alelacele koyacaz galiba![]()
beyni yorulmasın isim düşünerek die kendini helak mı ediyorsun?baba ile anne sevdikten sonra ismi bence tam oturuyor... ikisinin de içine sinmesi çok önemli. dedeler neneler faso fiso!
enemmm pur sen ne koyacaksın bu kıza merak ettim ben şimdi?![]()
Güle güle giysin cimcime
Pek de havalıyız cırt die çıkıo, pırt die bilmem ne oluyo
Daha adımız yok![]()
genel de şey yaparlar ya kağıtlara yazıp son anda kura çekerler... hiç sevmem ben o işi... anne baba ortakça bulacak ortakça koyacak işte. son anda olunca herkes bir isim söyleyip etkiliyor insanı. çalışsana pur, isim bulma çalışmalarını genişlet yoğunlaştır 1 hafta 10 günde seni güzel bir isimle görelim burda yaww.
bence de![]()
bize de örnek olsun ya :86::86:
bu arada ismi belli olan oğlankarımız varda ismi belli olan kız bebek yok sitede :86::86:
yani bn getiremedim :82: