-----2010 KASIM hamişleri----

benim lenslerim 6 gece gözde kalabilenlerden zaten pur ama benim annem lenslerime oldu bitti alışamad. hep gözünü kör edeceksin deyip durur. ben doğuma lenslerimle gircem desem hastanede o halime acımadan pataklar beni. lensle kesinlikle giremem de gözlük işini düşünüyorum işte.

Yok artık doğuma giderken de pataklamaz herhalde :86:
Gözlük olayı olmazsa tak mutlaka, anlatırsın rahatsızlığını bu defalık idare eder..
Hem kızı doğuma giderken son düşüneceği şey olur herhalde lensler :52::52:

Yok artık doğuma giderken de pataklamaz herhalde :86:
Gözlük olayı olmazsa tak mutlaka, anlatırsın rahatsızlığını bu defalık idare eder..
Hem kızı doğuma giderken son düşüneceği şey olur herhalde lensler :52::52:

valla konuştuk bugün dedim ben lenslerimle girerim. gözüne yapışsın kalsın dedi. bende yapışmaz 6 gece gözüm kapalı kalacak halim yok dedim. ayağa kalkınca çıkartırım dedim. orda örgü mü örceksin kitap mı okuyacaksın ne var takmasan dio... bebeği göremem diyom gördüğün kadar sonra odana gelince veririz gözlüğünü görürsün dio. ana-kız geçimsizliği işte:1::1: belki o anda doğuma acilen giderim gözümde de lens olur çıkartmaya vakit bulamayız annem de artık bakar bakar durur:66::87:

valla konuştuk bugün dedim ben lenslerimle girerim. gözüne yapışsın kalsın dedi. bende yapışmaz 6 gece gözüm kapalı kalacak halim yok dedim. ayağa kalkınca çıkartırım dedim. orda örgü mü örceksin kitap mı okuyacaksın ne var takmasan dio... bebeği göremem diyom gördüğün kadar sonra odana gelince veririz gözlüğünü görürsün dio. ana-kız geçimsizliği işte:1::1: belki o anda doğuma acilen giderim gözümde de lens olur çıkartmaya vakit bulamayız annem de artık bakar bakar durur:66::87:

:60::60::60::60::60:

merhaba kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun, dualarınız kabul olsun.

dün dr a gittik doğum izni için.5 günüm geçmiş bile meğer ben geriden takip ediyomuşum.
aklınızda bulunsun doğum iznini son adet tarihine göre veriyolarmış dün dr da söledi 32+5 sin dedi.
kan değerlerim çok düşükmüş kan serumu verdiler venofer isimli bi serum, bisürü kan ilacı verdi hergün bi tüp içicekmişim. doğuma kadar düzelir umarım.
bunların dışında bebeğim iyiymiş 1900gr. 30cm i geçmiş, suyum normal, duruşu normal.size de haber vermek istedim.

kontrolden geldik kızlar biz de şimdi
1660 gr olmuş bebeğim
yaklaşık 1 kilo almış
doktor amcamız herşey normal dedi
ayın 15inde çalışabilir raporu alıcam
doğum hakkında konuştuk biraz
ben epidural normal doğum olsa nasıl olur dedim
bana önermiyorum demedi ama ben anladım sıcak bakmıyo
bi sürü riski var diye anlattı
ama tercih senin dedi
sen istersen ben yaparım dedi
yalnız şunu unutma
sen normal doğum yapıcaksan zaten normal olur
ama zorlayacaksa seni vakuma ihtiyaç duyacağımı düşünürsem sezeryan yaparım dedi
bu arada kafasıda yerleşmiş zuzumun

annişkolar bis de dr dan geldik..
oğlum yan yatış pozisyonunda ve 1475 gram:52:
ben bu ay diyet yapmama rağmen 2 kilo almışım:56:
dr. teyzemis diyet yapmasan nolurdun kimbilir didi:1::1:
ben de yahu diyete uyuyorum ama aldıysam napim didim..:9:
artk günde 2 kan ilacı içicem hemoglobin 10a düşmüş:19:
bide magnesyum ve calsiyum alcam ekstra olarak..
biz de haberler bu kadar..
görüsürüzzzzzzzz:16::16:

kızlar sizlere ve bebişleriniza koccaman maşallah.:nazar:
gr'lardan mm'llerden bahsederken bebişlerin kiloları artarak gidiyor maşallah :nazar:

kısmetse benim de kontrolüm c.tesi,bakalım prensesim ne kadar oldu :21:

doğum iznine kadar artık c.tesi günleri çalışmıycammmm, 9-12 arasıydı ama 3 saat bile çekilmiyordu. oh oh :46::62:

slm kızlar herkese iyi kandiller
bugün itibariyle doğum iznimi almış bulunmaktayım ama hiç iyi değilim desteklerinize ve şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var. bugün doktor teyzemiz hiç iyi şeyler söylemedi. kilosu gelişmesi iyi bebeğimin 1900 gr da olmuş fakat göğüs kafesi darmış. bizi perinatoloji uzmanına yönlendirdi zar zor yarın sabah için çapa tıptan randevu aldık. benim ağlamalarım yalvarmalarım sayesinde doktorumda çapayı önerdi. bundan sonra herşey olabilir. göğüs kafesi darlığı iç organların gelişmesi nefes darlığına kadar bir sürü sorun doğurabilirmiş. bebeğimi erken bile alabilirler küvezde kalabilir onu kaybetme ihtimalim bile var çok canım yanıyo tekmeleri bıçak gibi saplanıyo artık ne olur dua edin düzelebilecek bişey olsun

bugün itibariyle doğum iznimi almış bulunmaktayım ama hiç iyi değilim desteklerinize ve şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var. bugün doktor teyzemiz hiç iyi şeyler söylemedi. kilosu gelişmesi iyi bebeğimin 1900 gr da olmuş fakat göğüs kafesi darmış. bizi perinatoloji uzmanına yönlendirdi zar zor yarın sabah için çapa tıptan randevu aldık. benim ağlamalarım yalvarmalarım sayesinde doktorumda çapayı önerdi. bundan sonra herşey olabilir. göğüs kafesi darlığı iç organların gelişmesi nefes darlığına kadar bir sürü sorun doğurabilirmiş. bebeğimi erken bile alabilirler küvezde kalabilir onu kaybetme ihtimalim bile var çok canım yanıyo tekmeleri bıçak gibi saplanıyo artık ne olur dua edin düzelebilecek bişey olsun

Canım yaa, benim bile canımı bu kadar yaktıysa okuyunca, seni düşünemiyorum..
Umarım sonuç korkutucu olmaz, şu mubarek gün adına allah yardımcın olsun gönülcüm.
Peki bebeği alsalar tedavisi mümkün değil mi, çünkü haftan gayet iyi, bu haftalarda doğsalar bile az süre ile küvözde kalıyorlar..
Artık tıp çok ileride ne tedaviler uygulanıyor, mümkün olmayan bişey değildir diye düşünüyorum, umarım onlara gerek kalmaz..

Canım yaa, benim bile canımı bu kadar yaktıysa okuyunca, seni düşünemiyorum..
Umarım sonuç korkutucu olmaz, şu mubarek gün adına allah yardımcın olsun gönülcüm.
Peki bebeği alsalar tedavisi mümkün değil mi, çünkü haftan gayet iyi, bu haftalarda doğsalar bile az süre ile küvözde kalıyorlar..
Artık tıp çok ileride ne tedaviler uygulanıyor, mümkün olmayan bişey değildir diye düşünüyorum, umarım onlara gerek kalmaz..

yarın herşey netleşecek bakalım eğer çok problem yaratırsa tabikide alıp küveze koyulacak eğer kafesi gelişmezse doğumdan sonra nefes alma problemleri olabilir ve yine düzelene kadar küvezde kalabilirmiş bilmiyorum neler olacak bende yarını bekliyorum bakalım uzman ne diyecek sizlere haber veririm

yarın herşey netleşecek bakalım eğer çok problem yaratırsa tabikide alıp küveze koyulacak eğer kafesi gelişmezse doğumdan sonra nefes alma problemleri olabilir ve yine düzelene kadar küvezde kalabilirmiş bilmiyorum neler olacak bende yarını bekliyorum bakalım uzman ne diyecek sizlere haber veririm

İnş güzel sonuçlar alırsın canım.
Dualarım seninle..
Mutlaka haber vermeye çalış, merakla senden haber bekliyor olcaz emin ol..

allahım sağlık versin bu mübarek günde tüm dualarım ve iyi dileklerim seninle.allah dermansız dert vermesin umarım güzel haberlerle dönersin yarın.cok bi bilgim yok ama bu haftaya kadar iç organları zaten gelişmiş oluyo die tahmin ediyorum.kaybetme ihtimali falan die kötü şeyleri aklına bile getirme lütfen.

Bebişlerini gören hanımlar ne mutlu size :16::16::16:

Gülseren paylaşımlar muhteşem, bi an kendi doğumumu hayal ettim :16:

Gnl84 canım mutlaka bir oluru vardır, hiç olmadı dışarda bakım uygulanır bebeğe, dualarımdasın...bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Emir Feyyaz'a dua ettik oğlumla... allah yardımcınız olsun canım :16:

Kandiliniz mübarek olsun hanımlar ve onların küçük melekleri :71::71::71:

böyle bir haber almayı beklemiyordum herşeylerimiz bu kadar güzel giderken off içim acıdı rabbim bu mübarek gece hürmetine inş inş inş hiçbir şey olmadan sağlıcakla doğmasını nasip etsin......şaşkınlıktan cümlelerimi toparlayamıyorum....ağlama canım bebeğini üzme sen ona moral ol destek ol ki oda sana müjdeli haber versin yarın habersiz bırakma bizi olur mu aklımız kalbimiz ve dualarımız sen ve meleğinle olacaktır......

İyi şeyler düşünki iyi şeyler olsun. Bugünün yüzü suyu hürmetine inş. hiç birşey çıkmayacak. Dua edeceğiz hepimiz gönlünü ferah tutmaya çalış

Gönülcüm,Rabbim dermansız dert vermesin. Mübarek gün hürmetine dualarımız seninle. Allah nerde darda kalmış kulu varsa feraha ulaştırsın.İnşallah herşey yolunda gider.Meleğini sağlıkla zamanında kucaklamak nasip olur. Yüreğini ferah tut.

sağolun kızlar ben şimdi çıkıyorum yarın inş. iyi haberlerle gelirim ne olur dua edin bize doktor yanılmış olsun problem olmasın bebişimde sağlıcakla gelsin dünyaya

gnl geçmiş olsun inşallah biş sorun cıkmaz sağ salim kavuşursun yavruna vakti gelınce kendını yıpratma şimdiden mevlaya tevekkul et mubarek gunler hurmetıne tum dualarım senınle

bu kan sorunu herkeste var yaa.....diğer herşey yolunda imiş ne güzel maşallah....:nazar::nazar:

canım doktorlar normalde epidurale pek sıcak bakmıyor dediğin gibi riskleri olduğu için hakkımızda hayırlısı olsun.........kafayıda gömmüş çıkmaya hazır ohh maşallah....:nazar::nazar:

kiloları hep kendine mi alıyorsun bu çocukun hali ne böyle sanki biraz zayıf geldi bana doktorun ne dedi bu konuda.......artık son zamanlar istesekte istemesekte kilo alcaz ne yapalım........
yok gayet iyi dedi.. haftayla uyumlu kilo almaya razıyım yeter ki sağlıklı olsun
doktor günü müymüş bugün böyle maşallah kızlar, her şey böyle normal gitsin inş. sonuna kadar. artık kan değerlerimiz hepimizin düşüyor bebekler büyüdükçe demir depomuz eksik kalıyor demekki.
aynen öyle hele de son aylar dikkat edin
Benim kıpırdatınca geçti, sabit dururken sızladı bikaç kez :44::44:

Bi daa söylemicem böle şeyleri :30:

4 hafta uzun bir ara ama :44::44:

Ay ne güzell :69::69: Kocaman olmuş bebişin :81::81::nazar::nazar:

Maşallah bebişine :nazar::nazar::81::81:
Hayırlısıyla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler :69::69:

Ohh yarasın Berkeye kilolar, bıngıl bıngıl et olsun :21::21:
Maşallah kuzuna :nazar::nazar::81::81:
sağol pur teyseeee
kızlar sizlere ve bebişleriniza koccaman maşallah.:nazar:
gr'lardan mm'llerden bahsederken bebişlerin kiloları artarak gidiyor maşallah :nazar:

kısmetse benim de kontrolüm c.tesi,bakalım prensesim ne kadar oldu :21:
teşekkürler canımsenden de iyi haberleri bekliyosss

gönülcüm geçmiş olsun..
Allah dert verip derman aratmasın yeter ki dermansız dert olmasın..
bu mübarek gecenin hatırına Rabbim hayırlar göstersin inşallah..
moralini bozma.. kesin bişey yok henüz hem bu haftalarda doğanlar yaşıyo üzme kendini..
Allah ardımcınız olsun yavrunu sağlıkla kucakladığın günleri göstersin dualarım seninle..

ilknaz,mavıbahar,togi
masllah hepınız bebeıslerınıze ıyı bakmıssınız sonunda kadar hep guzel haberler verın bıze :16:
ılknaz kanın kac cıktıkı serum fılan verıldı benımkı 11,9 masallah dıdı dr :26:
arkdaşlar sizinle bir endişemi paylaşmak istiyorum. ben 5 numara miyopum. astigmatım da var ama o mühim değil. normal şartlar altında lens kullanıyorum. evde falan da gözlüklerimle dolaşıyorum. ben doğum yaptığım anda bebeği uzakta tutarlarsa ben onu nasıl göreceğim? keşke doğumhaneye gözlüklü girilebilse. girilebilir mi ki? hiç gözlükleriyle doğuran duymadım ama.
ılahı yaa nerden geldı aklına :9:
bende lens kullanıorum hıc dusunmemıstım bunu..lensle gıremezsın benım bıldıgım olmadı gozlugu yanıına aldırırsın dogurunca verırsınız dersın :37:
canımmmm hıc beklemıyordum boyle bırsey hepımız sorunsuz gıdıyoruz ne mutlu derken...bugune kadar anlasılmayan bıseymıymıs bu ..butun organlarına fılan bakıldı bugune kadar sımdı nerden cıktı anlamadım ve cok şaşkınım..
Kendını uzme nolursun hepımız dualarımıza emınımkı bırbırımızıde katıyoruz hıc suphen olmasınkı hepımızın dualarındasınız..Emır de sapasağlam gelıcek emınım ama drla gorusene kadar ıcın ıcını yıcek bılıyorum :50:
Allahım hepımızın bebeklerı ıcın guzel saglıklı gunler yazmıs olsun ınsallah..mutlaka haber ver ...

Back
X