gözün adın gem
hepimizin bebişlerinin durumu ii gidiyo çok şükür
allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah![]()
maşallah.. maşallah çok sevindim. ne güzel..
bizim de cd mis var özledikçe izliyoruz
15günde 600 gr ayda 1200 normal
asıl bundan sonra başlıcas almaya bakalım rekor kimde olacak![]()
maşallah gemcim, her şey yolunda giriyor. her an dönebilir o, sen merak etme. ay ne güzel yüzünü burnunu her bişini görüyosunuz bizimki hep sırtıma bakıyor hep sırtıma.
bizim bebiş geçen senefer gittiğimizde 15 günde 400 gr almıştı. 15 gün ne yeyip içtiysem dedim kendime.
tesekkur ederız teyzelerııııııı arkadaslarımızdanda gusel haberler beklıyoruz ..Canım MaşallahhhhTeyzeleri yer onu ısırırdaaaaa yanaklarındannnnn
![]()
ben gecen ay 3 haftada 3 kılo almıstımda sımdı 15 gunde 600 gr mucıze gıbı

aman Allahım yaaa5 dk azmış ya, ii bende diyorum nasıl dayanıyorsun.
ben düz yolda yürüyemiyorum. dün piknikte toprak yolda kaydım düştüm. ellerimin dizlerimin üstüne kapaklandım resmen. o kadar korktum ki, bişi oldu mu, diye soranlara olmadı bile demiyorum. rengim falan atmış. eşimde çok korktu, böyle bön bön bakıyorum suratıma. ağla dio ağlayınca tepki vermiş olacağım ya. ne zaman bebeğim tekmeledi o zaman bişi olmadığına emin oldum.

tatlım nazarmı var sende gecen komsunun velet , sımdı dusmek ...dıkkat et kendıne Allah askına

hafta sonu bende kalan alisverisimi yaptim 1 geceligim 2 pijamam oldu ilk gun gecelik giyerim somra pijama diye dusundum herseyi yikadim utuledm sadrce bavulu hazirlamak kaldi onuda birazdan yapicam
oooh gusel gunlerınde gıyıceksın onları mıs gıbı

ıcerde kadın temıslık yapıo bıtınce utuye gecıcek sonunda bende valızı yaparım heralde artık :26:
3 bucuktada oglumun 2. oda takımı gelıcek bakalım