- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.521
başakçım deneme sınavı için moralini bozma canım genel olarak zormuş zaten
sen çok güzel çalışıyorsun kpss de bunun karşılığını eminim alacaksın
evet başakcım ecesu ya katılıyorum, eminim karşılığını alacaksın. :1hug:inan ben soruların nasıl yapıldığına bile bakmadım çünkü netlerimi görünce moralim inanılmaz bozuldu. açıkçası matematikten bakmayı düşünümüyorum ama genel kültürden yapamadıklarımı not alayım diyorum. özellikle 2010 Avrupa kültür başkentleri çıkabilir. Fatih Kanunnamesinin içeriği falan...bunları çözüm kitapçığından okuyup not almak istiyorum:1rolleyes:
ecesu sen naptın, çalışabildin mi bugün:1hug:
Merhabalar:) pikolata sen istersen eski günler eski olmaktan çıkar bende bugün namazdan sonra hiç uyumadım coğrafya çalıştım şimdi biraz işleri toplamak için mola verdim sonrası tarih olur sanırım
Bahsettiğiniz sınav ihtiyaç 5 sanırım tempoyu artırmamın nedenidir kendisi depresyona girmemi sağladı sağolsun kafamçokkarıştı
Dershane hocalarının söylediğine göre kendimize gelmemiz için yapılmış bir sınavmış yinede matematik soruları kolaydı diyolar 20 net çıktı yok artık diyorum bende hayatımın en kötü sınavıydıklava:
slm yeni gördüm arkadaşım iyiyim sağol canım sabah namazından sonra çalışmayı bende uyguluyorum etrafta gürültü yokken iyi oluyor bugün zamanın denemesini çözdüm ilk denemem 1.5 aydır ders çalışıyorum ve sonuç 75 net çok kötü değil ama benim için iyi değil, artık her hafta dershanenin deneme sınavlarına giricem bakalım netlerim artıcakmı?kızlar şuan Nihat Taş hocadan video izliycemzemuszemusgeldiğimden beri de 64 matematik çözdümbayanssulusmile
mavlicim nasılsın?
pinkycim çok saolopuyorumnanaktanvalla hazırlık yaptığım yokkaydirigubbakcemile323 nisanda geliyorlar daha ne giyeceğimi düşünmedim bile. biraz galesizimdir, her şeyi son hafta yaparımsırnaşık şeyçeyiz konusunda annemin maşallahı var, torunlarıma bile yetecek kadar çeyizim var.
ben de türkçede aynı fikirdeyim.en azından 1 test çözsek ne güzel olur. tamam bugünden itibaren başlıyoruz. türkçden hergün 20 soru çözücem, en az tabi:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?