2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar antalyadayım çok şükür geldim hepiniz saolun iyi yolculuklar dilemişiniz beni mutlu ettiniz yolda tarihten 1 konu çalıştım 85 te soru yaptım dün şimdi abimlere uğradık hemen inte girdim özleyiverdim sizleri..
başağım fatoşum ecesu,ececik, patiska ,pinky, hilal nasılsınız...
akşamları çalışmayı dünüyorm inşallah şimdi çıkıyorum görüşürüz...

oo gülsucum gelmiş
bende daha gitmedinmi diyecektim yolda bilem çalışmış gurur duydum seninlen
pikolata ben bitirdim çok şükür darısı başına
ecesu ne diim banada hep öyle oluyor

oo gülsucum gelmiş
bende daha gitmedinmi diyecektim
yolda bilem çalışmış gurur duydum seninlenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iki kere gönderdim yanlışlıkla
pinky bende seni öpüyorum canım iyi çalışmalar
mavli 75 net iyi bence daha zaman var çıkarman için

pikolata sağol canım bilgilendirmen için
aslında böyle güncel bilgileri öğrendikçe burdan paylaşalım ne dersiniz

milli mücadele muharebeler çalışıyorum
kafam şişti ama hoşuma gitti konu
ne kadar boşmuşum tarihten çalıştıkça daha iyi anlıyorum

milli mücadele ve muharebeleri bitirdim 81 soru çözdüm
oğlum gelecek birazdan çalışmalar geceye kaldı

kızlaaar nasılsınız..
şöyle bir göz gezdirdim de denemelerden şikayetçisiniz galiba..
boşverin kızlar yaaa..sallayın..dersane denemeleriyle gerçeğin alkası yok..
hem siz gayet güzel çalışıyorsunuz..eminim çok güzel sonuçlar alacaksınız..
bende yavaş yavaş hazırlanıyorum işte unutmayayım diye bavulu açtım aklıma geldikçe koyuyorum..
ihtiyaç kitaplarımda geldi..kendime söz verdim..uzkatan eğitim videoları ve o set bitecek annemdeyken..şimdi girmiyorum buraya çünkü yüzüm yok utanıyorum..o zaman yazarım harfi harfine..

pikolata pinky fatoşbrn sağolun canlarım içime su serptiniz olumunekankayizsmile inşallah çok daha iyi olur en az 85 almam lazım 10 nisanda türkiye geneli sınav var ozamana kadar iyice çalışıp iyi puan alayımda moralim düzelsin bari( inşallah!)hepinize iyi çalışmalar zihniniz açık hafızanız kuvetli olsun...........:teytey:

kızlar bir şey değil, güncel bilgileri buradan paylaşırım, denemelerde çıkan güncel soruları buradan aktarırı sizeboshayallersmile

gülsucum antalyaya hoşgeldinopuyorumnanaktanne güzel yolda çalışmışsın, ben de yolculuk esnasında çalışmayı seviyorum, aklımda daha çok kalıyor.

fotoscum ben de bitirdim tarihten konumu ama ezberlenicek yerlerim var, onları tekrar edip oturtmam gerek.

patiskacım ya tam dayaklığım ben:tomato:türkçeden soru çözmedim, hemen kaytarmaya başladım:kedi:tamam söz bugün çözmeden yatmak yok, birbirimize hatırlatalım. kolay diye küçümsüyorum, maşallah her denemede en az 5 yanlış geliyorkaydirigubbakcemile3

ecesu olsun yarına güzel bir plan yapıp çalışırsınolumunekankayizsmile bugünlük tatil olsun.

başakcım dönmedin mi hala? nerede kaldınkaydirigubbakcemile

mavlicim deneme hangi yayının?
bizim dershane her pazartesi deneme yapıyor. bizimde 10 Nisanda Türkiye geneli var sanırım.Hangi yayının bilmiyorum. Açı, yada ıhtiyaç olsa gerek.

bugün 211 tarih sorusu çözdüm, çok hoşuma gitti. konu bitince soru çözmesi çok zevkli oluyor. şu konular bitse çerez gibi soru çözsekkaydirigubbakcemile2
65 matematik çözdüm. şimdi ara verdim biraz, sonra anayasa çalışıcam sanırım:sinifsinif:

hilalcim kolay gelsin ,başına geçince devamı geliyor. zorla kendini, inan hırs kendiliğinden gelicek. bana yavaş yavaş hırs geliyor sanki, sabah bir görsen ders başı yapmak istemedim, öğleye kadar mayıştımeyvahedigeldismileşimdi açıldım gibi yavaş yavaş.
sana güveniyorum, hatırlasana bir ara ne kadar süper çalışıyordun, çok hırslıydın. o günleri yakaladın mı tamamdır:hooray:

tam olarak bilmiyorum ama fem yada güvender olacak sanırım ben dershaneye gitmiyorum denemelere giricem perşembeleri zamanın verdiği denemeyi yapıyorlar ayda 1birde türkiye geneli galiba burdaki diğer dershanede yargı denemesi yapıyormuş onunda türkiye geneline giricem. ben tarihi seviyorum ama unutuyorum en çok yanlış tarihten çıktı cep kitabını 5 defa okuyacağım ezber yapamıyorum bir arkadaş var bütün tarihi ezberliyor ben hayatta ezberleyememkafamçokkarıştı

kızlar ben geldım baya gecıktım bugun kıtap yüzü acmadım matematık dersıne gttım sonrada arkdsla dısrdaydım smdıde dizi izlıcem

dızı bıtınce calsıamya baslarım yarından ıtıbaren kendıme gelcem söz verıyorm canlarım pikocum senı dürtmeme gerek kalmadı maslalh sen basslmasıısn sekerım

bu arada 2 gündür gevseklıgım sınavdan dolayı bılıyorsunz ama söz yarın toparlanıyorum

oğlanı uyuttum şimdi tarihten iç politikaya başlıyorum
pikolata ben temizlikten bahsetmiştim canım kaydirigubbakcemile3
oo tarihi bitirmeme daha varsempatiksalakcinni

kızlar merhabalar ayy yattım yatagıma uzattım ayaklarımı bı güzel dizi izledım daha yenı bıttı uykum da geldı vee bugun 1 tane bıle bırsey calsmadım barı bugun hocanın işledgı işçi havuz problemlerıne bakayım defterden farklı sekılde anlttı da onu anlamaya calsayım yada ezberlıyım

sz naptınız fıstıklar

Selamlarr sanırım ben gecelerin insanıyım:sm_cool:
Ara verdimde öyle bi bakınayım dedim bakındıktan sonra da yatarım büyük ihtimal sıkıldım çünkü:çok üzgünüm:
pikolata bence onun yerini herkes yapıyo :roflol:
basak bizede değişik bi yoldan anlattı aslında karışık değil kolay ama yinede ben eski usul çözmeyi seviyorum içinden çıkamazsam iki yöntemi harmanlıyorum oluyo sırnaşık şey
Bugünn matematik 100 soru çözdüm problem türkçe 200 coğrafyadan nüfus yerleşmede dahil baştan bir tekrar aldım 200 soru çözdüm pek verimli bi gün olmadı sanki ama haftaya telafi ederiz bakalım yarın ve haftasonu yoğun geçicek ne derece fırsat bulabilirim bilmiyorum
Haftasonu yargının denemesi varmış fisfisfis
fatosbrn bu saatte türkçe ya da matematik iyi gider ferahlatır sanki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…