- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.561
ececik aynı anda yazmışız
bugünlerdede bir deneme krizidir gidiyor ben hiç girmiyorum şu günlerde
çok zor oluyor anlaşılan bence hiiç takma sen çalışmana bak mutlaka emeğinin karşılığını alırsın ben inanıyorum
kızlar nasılsınız? yatmadan bakayım dedim.
ececim döndün sonunda, sende deneme mağdurusun demekkaydirigubbakcemile3ne denemeydi ya herkesi mahvetti, ben de sınavdan çıkınca boşuna çalıştığımı düşündüm, bugün biraz toparlanmaya başladım.
bugün:
matematik: 65
tarih:211
anayasa: 40 soru çözdüm ve çözmeye devam edicem.
günaydııııın!..... arkadaşım gizli gizli değil açık açık kitabı ezberliyordelikafadulden ama haklısın çok tekrar daha iyi bugün bir plan yaptım 10 nisan denemesine kadar genel kültürden günlük 500 soru çözücemeyvahedigeldismile bu arada patiska fatoşbrn hilal başak ecesu ececik berry kronik unutkan ve sayamadığım tüm arkadaşlara hayırlı günler:enbuyukkk:zemuszemusbaşakcım bende dizi izledim, offff dayanamadım gene izledimkaydirigubbakcemile3yarın abim geliyo, haftaya kuzenim geliyo...dizi izlemeyi bırakıp ders çalışmam gerek. azıcık kendime geldim gibi.
kronik unutkanlık maşallah ne güzel soru çözüyorsun. haftaya genel kültürden test alayım diyorum. hangi kaynağı önerirsin? ben de ihtiyaç, uzman kariyer var. yargı ya da yedi iklim nasıl sence?
mavlicim bence o arkadaşın gizli gizli ezber yapıyordurkaydirigubbakcemile3benimde ezberim rezalet, hatta felaket. inanırmısın anayasadan temel hak ve özgürlükleri 1 ay içerisinde bugün 4 okuyuşum. biraz oturdu sonunda. napalım bol bol tekrar ederek unutmamaya çalışıcaz. şunu farkettim: çabuk ezber yapanlar daha çabuk unutuyorlar. bizim gibi ezberi kıt olanlar aynı konuyu 50 kez tekrar ettiği için daha kalıcı oluyor.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?