2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar bende kahvaltı yaptım temizlik yapıp başlıycam inşlh yukardaki uyuz kadına sinir oldum ağlıycam yani hergün bir arka bir ön balkonda halı silkiyo sopayla bişeyde diyemiyorum tüm apartmanın sahibi sanki uyuz hergün halı yıkanıp silkilirmi yaa 40 yaşındaki oğlu içip içip halıya yapıyomuş çişini delirmeme az kaldı ne cam temiz kalıyıor ne balkon offfffffffffff

patiskacm berycm mavlicim pikolatacım ececcıgım ecesucum kronık unutkancm fatosbrncm hilalcım gülsucum nasılsnz fıstıklaropuyorumnanaktan ınsallh unuttugum kımse yoktur:kedi:

merhaba kızlar
başakcım sen nasılsın canım dün görmedim mesajını
bende erken kalkamıyorum ama kalkıncada sersem gibi oluyorum doğru dürüst çalışamıyorum o yüzden hiç erken kalkmak için zorlamıyorum kendimi
patiska ecesu maşallah ne kadar erken kalkmışsınız bir ben beceremiyorum iyi çalışmalar fıstıklar
mavli hayırlı günler canım iyi çalışmalar
ececik konuşsan canım komşunla insan çıldırır yahu delikafaduldenhergün hergün tepende halımı silkelenir insanlar ne kadar düşüncesiz bazen hayretler içerisinde kalıyorum
şimdi başlayacam çalışmaya matdan kalan sorularımı bitireyim önce sonra ne çalışcağıma karar verecem

bu arada gülsuu canımcım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gece alışmışım göslerim seni arıyoooor
çalışıyormusun bakiiim arada girip bildirsırnaşık şey

Herkese merhaba kaydirigubbakcemile2
8 de başladım bugün coğrafya tekrarı yaptım sakinleşmemi sağlıyor da:)
Çarşamba dişçim yerinde olmadığından bugüne randevu vermişti gerginliğim üstümde yine bitsede kurtulsam diye bekliyorum eyvahedigeldismile
Netten türkiye geneli deneme indiriyorum önümüzdeki hafta yazıcım bakımdan gelcek basmaya başlarım mayıs başı gibi denemelere başlamayı düşünüyorum o yüzden biriktirmeye başladım bakalım
Problemlere başlayan arkadaşlar çözülemeyen soruları yazsınlar bence problemlerin ifadesi kolay olur diye düşünüyorum hem üzerinde uğraşıp çözersek daha çabuk ilerleriz
Şimdilik işlerime döneyim akşam halim nasıl olur bilmiyorum ama görüşmek üzere
Herkese ışıl ışıl bi gün diliyorum iyi çalışmalar arkadaşlar olumunekankayizsmile

iyiyim başakçım sen nasılsın?
bugün inkılapları bitirdim ama soru çözemeyeceğim
arkadaşa gidiyorum akşam gelince soru çözerim
tarihten dış politika kalıyor sadece onu da bitirmeye çalışırım
sonrada coğrafyaya başlayacağım
matematikten soru çözücem
ygysye kadar coğrafyayı bitirmem gerekiyor
matematikten de biraz hızlanmam lazım çok yavaşım

mat sorularım bitti
vatandaşlık idare hukuku çalışmaya başlıyorum
kronik unutkan geçmiş olsun dişçi bendede her zaman bir gerginlik yaratır ama sadece dişçiye gidene kadar gittikten sonra pek bişey olmuyor kolay gelsin

canım yavas yavas topluyorm kendımı cok gec kalknca da vakıt gecıyor hemen

dun ben de hafta içi gruplarının matematık dersıne grdm işçı problemlerını anlattı hoca smdıde soru çözuyorm biçogunu çözebıldm cok mutlu oldum ama yapmadıklarım var bız kendı dersımızde daha sayı probelmlrıne gcmedık

ne calscaksn tatlım

başak çok haklısın canım geç kalkınca nasıl akşam oldu anlamıyorum o yüzden gece çalışmalara ağırlık veriyorum açığı öyle kapatmaya çalışıyorum keşke erken kalkabilsem gece uyuyamıyorum erkenden o yüzden sanırım
işçi problemleride en sevmediğim konu ben daha çalışmadım sevindim çözebildiğine
idare hukuku çalışıyorum hala ne kadar gıcık bir konu fenalık geldi bide uzuz çalış çalış bitiremedim

patiskacm berycm mavlicim pikolatacım ececcıgım ecesucum kronık unutkancm fatosbrncm hilalcım gülsucum nasılsnz fıstıklaropuyorumnanaktan ınsallh unuttugum kımse yoktur:kedi:

aşkolsun hani ben!!!
bu hafta pek giremedim hemen unutuldum mu başakcım (
geri geldim:)))

Kızlar merhabaaaaa, fatos,basak,gülsu,piko,berry,patiska,bengisu,mavli, tüm diğer kızlaradaa herkese selam.
Çok özledimm ya ben siziii özlüyorummmmm..
Coğrafya videosu dinliyorum canlarım şimdi, ekonomik coğrafya, bu ihtiyactaki adamda çok komik anlatmış yaaffsırnaşık şey

öpüyorumhepiniziiiiii.

okuduğum kadarıyla çalışmalar iyi gidiyor
yeni arkadaş gördüm KRONıK UNUTKAN hoşgeldin seni tebrik ediyORUM süper çalışıyosun,çok soru çözüyorsun aman nazar değmesin darısı bana :)))

Başakcım ben bugün süper hissediyorum canım , sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
Fatos canım erken uyanmayınca gün bana yetmiyor. 9 gibi uyanmaya çalışıyodum 3-4 gündür ama o zaman bile gün bitiveriyordu.
bugün 7de eşim giderken uyandım, vatandaşlıktan türk anayasa tarihi ve anayasalar ünitesini çalıştım, 3 tane de test çözdüm. sonra mutfağı ve oturma odasını temizledim, sonra da posta gazetesinin bi süre önce verdiği denemeyi çözdüm. ayyy çok hamaratım bugün aferin bana kaydirigubbakcemile2
Mavli, Pikolata, Fatos,Pinky, Kronik unutkan, Gülsu, Ececik,Bery, Ecesu (ismini atladığım varsa özür diliyorum) umarım siz de iyisinizdir ciciler :1hug: öpüyorum hepinizi, iyi çalışmalar

Son düzenleme:
başakcım iyiyim tatlım sen nasılsın,fatoşum sorma inan sinirden ölcem sürekli kavga gürültü apartmandan kimse çıkıp bişey diyemiyor bıçakla saldırmış oğlu bende o yüzden sesimi çıkarmıyorum biraz belalılar kayınvalidem gelecek yakın zamanda o söyler benim yerime inan ki hiç boş kalmıyor hergün halı mutlaka yıkanıyoralsanaalsanasmilebende dün sabah 4 te yattım tarih tekrarı yaptım,temizliğim yeni bitti şimdi başlıycam çalışmayahihoyyyt

kızlar işçi problemlerınden sorularım var yaparmsınz zahmet olmazsa

8işçinin 12gunde bıtırcegı bir işin 4günden daha az zamanda bitmesı için en az kac kısı daha gerekır cevap 17

diger sorum:
bir işi kadır tek basına 12 gunde, nuri tek basına 16 gundee bıtrıyorlar.işe birlkte basaldktan 4 gun sonra kadıe,bundan 4 gun sonrada nuri işi bırkaıyor buna gore işin kacta kacı bitmemştr cevap 1/6

kızlar bişe sorucam, ben kpssye girmeye yeni karar verdim yoğun bi şekilde çalışmaya başladım ama tam bilgim yok bu konuda..2010temmuzda sınava girince ilk tercihler nazamn yapılır ne zaman atanırız fisfisfis

kızlaaaarr nasılsıznız..valla hepinizi çok özledim
az kaldı büyük bir hızla katılacağım aranıza inşallah..yarın yola çıkıyorum.pazar günü kayınvalidemde olurum..salıda annemde..en geç çarşamba full time çalışmaya başlıyorum Allahın izniyle..
denemelere takmayın kafayııı..boşverin yahuu..çok aldtmacalı onlar..sık sık çözün ama süre için iyi olur..hem her yayının kesinlikle yanlış soruları oluyor..bunuda gözardı etmeyin..
bugün bavul hazırladım.kızı sahile indirdim.sonra komşuma Allaha ısmarladık dmeye gideyim dedim bayağı oturdum çay içtik muhabbet ettik.şimdi geldim eve.
ihtiyaç kitaplarımıda aldım..bitecek onlar inşallah..herşeyim hazır..beynimde hazır çalışmaya programladım..dalin başak fatoş
ececik ecesumavlipikolata berry gülsu bengisu patiska seninle tanışamadık ama kronik unutkan pinky gülşah UNUTTUĞUM VARSA AFFOLA HEPıNıZı ÇOK ÖPTÜM BANA ıYı YOLCULUKLAR..ıYı BıR MOTıVASYONLA BULUŞMAK DıLEĞıYLE..
siz çalışmalar devam edin aman ipin ucunu kaçırmayın benim gibi..denemelride takmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…