bende 5 ayımda yaptırdım 1 ay sonra yenıden cagırdılar ondan 7 ay sonrada yenıden olacakmışım sanırım 3 doz. ama bende de cok agrı yaptı üstüne yatamadım 4-5 gün cektım yani..benımm doktorum da yaptırsanda olur yaptırmadansa olur demişti..ben yaptırdım.. tercih meselesi.. umarım hayırlı olur hepimize..
Maaşallah herkes vurulmuş aşısını.Bizim salak sağlık ocağı ısrarla söylemem rağmen beni 1 hafta geriden takip ediyor aşımıda 22.haftada vuracaklar.Oturdum defalarca hesaplattım kadın yinede 1 hafta geriden yazdı haftamı.Üstelik komik olan muhtemel doğum tarihini buna rağmen tam çıkardı :mymeka:
evet aynen öyle oldu muhtemel doğum tarihini tam çıkardı kaydirigubbakcemile3 ikinci aşıya dediki biz seni ararız dediler ügün geçtiği halde aramadılar ben kendim gittim yaptırdım
Bende doktora sordum.sağlık ocağından gelmişler ewde yoktum. aşı wurunmam gerekiomuş die.Doktorum onu sağlık ocakları takip edio istersen yaptırabiliosun demiş ama neşter olayları kesip dikme olduğu için önlem olarak yapılması da ii olurmuş