- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.061
Kızlar slm. Dün oğluşuma bi sürü ciciş aldık. Biberon,şampuan,küvet,buhar mak.tırnak makası,saç fırçası vs. çoğu şeyini aldık. Arada girip bakıyorum odasına çok güzeller yaaa. Bu arada Kipa'da anne bebek ürünlerinde kampanya var. Ben fiyatların çoğunu biliyodum oldukça indirimli ayrıca 12 taksit imkanı var bilginiz olsuunn. Öptüm sizi
ikiz anneleri cok güçlü olyorlar sorumluluk daha fazla oldugu için..hem yükleride tek bebege göre fazla..ama bi okadarda güzel hem kız hem erkek ....simdiden baslamıssındr alısverişe..ilk haftalarda oğlum daha tombikti kızımın yanında bir bebeğim daha vardı onu durdurunca kız şişkolaşmaya başladı görsen oğlana ne tekmeler atıyo arada da ikisi bir olup kalbini durdurduğumuz bebekle oynuyolar hatta doktor onun hareket ettiğini düşünmüştü bu nedenle ama haklısın genelde kızlar daha cadaloz ve iri oluyorlarmış
canımcım omo baby kullana varmı cewrende biraz agır oldugunu duydum..bence simdiden fazla alma bi taneyi dene en azından cildinde alerji yapıomu diye bakalım önce..dalinin iyi oldugunu duydum ama bebek işte hepsinin ten yapısı ayrı ..
ikiz anneleri cok güçlü olyorlar sorumluluk daha fazla oldugu için..hem yükleride tek bebege göre fazla..ama bi okadarda güzel hem kız hem erkek ....simdiden baslamıssındr alısverişe..
ayy annesi bozma onun güssel keyiflerinii bazen hissedemeyince bende bşiraz dürtsemmi acaba falan oluyorum ama sonra ya bırak bebişin agzına burnuna gelir diorum içimden yapmıorum..cok hassaslar..zamanla tekmeleri dısarıdan remen hissedilio havaya kaldırıyo göbüşüben bozdum onun rahatını az önce karnımda hissettiğim yerleri bastırdım.kızdımı ne kaydirigubbakcemile32-3tekme attı dışardan bile hissedildi.şimdi yine köşesine çekildi.çok inat olcak galiba bebekimopuyorumnanaktan
sen nerdesin canım samsundamı??canım benim inan birşey almadım daha kaydirigubbakcemile5 evet biraz hareketlerim şimdden kısıtlandı ama dediği gibi tadından yenmiyo bi kız bi erkek daha ne isterim ki bilmiyorum opuyorumnanaktan alışveriş işine gelince kasım da başlarım sanırım Samsun Mothercare ilk durağım kaydirigubbakcemile5
güle güle kullanınopuyorumnanaktan
siz odayıdamı aldınız bende yılbaşında fln alırım anca odayı.gerçi bekleyebilirsem doğumda alim diom ama heveste ediomopuyorumnanaktan
Zeynep çim cicişlerin hayırlısı olsun hayatım bende gidip gidip oğluşumun cicilerine bakıyorum çok güsel bi duygu fakat oğluşumuzun ilk cicileri omo baby ile yıkama dalin in şampuanı var çamaşır için onu al kipa da yok o migrosta bulabilirsin omo baby daha sonraki aylarda kullanılacak bi deterjan aklında olsun cnm..
Bizimde salı günü kontrolümüz var çok heyecanlıyım bende 2 hafta da bir görüyorum kuzumu çok özlüyorum..
ewet canım katılıorum bende alırsam dalin almayı düşünüyorum omo baby ilk zamanlar düşünmüorumSlmm arkadaşlar iiyi bir hafta olsun inşallah herkes için .
Doktordan hayırlı haberlerle dönenlerin gözü aydın
Hastalarada geçmiş olsunn dikkat edin kendinize..
SEYYAL TANER senide allah kavuştursun cnm..
Zeynep çim cicişlerin hayırlısı olsun hayatım bende gidip gidip oğluşumun cicilerine bakıyorum çok güsel bi duygu fakat oğluşumuzun ilk cicileri omo baby ile yıkama dalin in şampuanı var çamaşır için onu al kipa da yok o migrosta bulabilirsin omo baby daha sonraki aylarda kullanılacak bi deterjan aklında olsun cnm..
Bizimde salı günü kontrolümüz var çok heyecanlıyım bende 2 hafta da bir görüyorum kuzumu çok özlüyorum..
sen nerdesin canım samsundamı??
Doktor teysemis bisi 2 hafta bir çağırıyor cnm evet çok özletmiyor bir de her gittiğimizde renkli ultrasonda ayrın tılı gösteriyor bize oğluşumuzu çok güzel bir duygu ..Tamam öyleyse dalinin sıvı deterjanı sanırım dediğin şey ondan alayım 1 tanede. Sen iyisin 2 haftada bir görüyosun ben ayda 1 görüyorum bende çok özledim
hissediyorum valla kımıl kımıllar ama dışardan henüz hissedemedim tabii erken sanırım daha kaydirigubbakcemile5merhabalar anne adayları;
Ve hepnize iyi haftalar
Kimse bana cvp vermiyor anlamadım ama neyse geçmişi okuma gibi fazla zamanım olmadı....
Ama
Sinemay;Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tüm ayrıntılı ultrasona giden annelerde ne güzel mutlu olmuşlar meleklerini görerek....
Ben de 7 Kasımda inşallah gidicem hayırlısı ile
Pıt pıt hareketli meleğim arkadaşım elini koyduğunda bile hissetti bugün ve 20 haftalık olmasına ragmen ......
Eşime denk gelmedi bir türlü....:CüvCüv:
Sizler nasıl hissedebiliyormusunuz?
Evet cnm dalin al omo ilk zamanlar kullanılmıyormuş her şey kuzularımızın sağlığı için..ewet canım katılıorum bende alırsam dalin almayı düşünüyorum omo baby ilk zamanlar düşünmüorum
Doktor teysemis bisi 2 hafta bir çağırıyor cnm evet çok özletmiyor bir de her gittiğimizde renkli ultrasonda ayrın tılı gösteriyor bize oğluşumuzu çok güzel bir duygu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?