2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanınopuyorumnanaktan
siz odayıdamı aldınız bende yılbaşında fln alırım anca odayı.gerçi bekleyebilirsem doğumda alim diom ama heveste ediomopuyorumnanaktan

ikiz anneleri cok güçlü olyorlar sorumluluk daha fazla oldugu için..hem yükleride tek bebege göre fazla..ama bi okadarda güzel hem kız hem erkek ....simdiden baslamıssındr alısverişe..

Hacışakirinde vardı ama iyi durulanmaz belki diye bunu aldım. İnşallah yapmaz alerji fln. Kıyamam ona ben yaaa

ikiz anneleri cok güçlü olyorlar sorumluluk daha fazla oldugu için..hem yükleride tek bebege göre fazla..ama bi okadarda güzel hem kız hem erkek ....simdiden baslamıssındr alısverişe..

canım benim inan birşey almadım daha kaydirigubbakcemile5 evet biraz hareketlerim şimdden kısıtlandı ama dediği gibi tadından yenmiyo bi kız bi erkek daha ne isterim ki bilmiyorum opuyorumnanaktan alışveriş işine gelince kasım da başlarım sanırım Samsun Mothercare ilk durağım kaydirigubbakcemile5

ayy annesi bozma onun güssel keyiflerinii bazen hissedemeyince bende bşiraz dürtsemmi acaba falan oluyorum ama sonra ya bırak bebişin agzına burnuna gelir diorum içimden yapmıorum..cok hassaslar..zamanla tekmeleri dısarıdan remen hissedilio havaya kaldırıyo göbüşü

Slmm arkadaşlar iiyi bir hafta olsun inşallah herkes için .
Doktordan hayırlı haberlerle dönenlerin gözü aydın

Hastalarada geçmiş olsunn dikkat edin kendinize..

SEYYAL TANER senide allah kavuştursun cnm..

Zeynep çim cicişlerin hayırlısı olsun hayatım bende gidip gidip oğluşumun cicilerine bakıyorum çok güsel bi duygu fakat oğluşumuzun ilk cicileri omo baby ile yıkama dalin in şampuanı var çamaşır için onu al kipa da yok o migrosta bulabilirsin omo baby daha sonraki aylarda kullanılacak bi deterjan aklında olsun cnm..

Bizimde salı günü kontrolümüz var çok heyecanlıyım bende 2 hafta da bir görüyorum kuzumu çok özlüyorum..

sen nerdesin canım samsundamı??

güle güle kullanınopuyorumnanaktan
siz odayıdamı aldınız bende yılbaşında fln alırım anca odayı.gerçi bekleyebilirsem doğumda alim diom ama heveste ediomopuyorumnanaktan

Yok daha odasını almadık. Önce odayı boyatmam lazım sanırım önümüzdeki hafta boyacı gelecek odaya sonra bakıcaz o iş biraz zor çünkü kolay kolay karar veremiyorum. Beyaz istiyorum ama çok yere model bakmam gerekecek o yüzden geç kalmak istemiyorum ağırlaşınca gezmem zor olur diye. Çünkü o da gelse bile yerleşmesi düzeni fln kimseyede bırakmam o işleri o yüzden biran önce yapmak istiyorum ben.

Tamam öyleyse dalinin sıvı deterjanı sanırım dediğin şey ondan alayım 1 tanede. Sen iyisin 2 haftada bir görüyosun ben ayda 1 görüyorum bende çok özledim

ewet canım katılıorum bende alırsam dalin almayı düşünüyorum omo baby ilk zamanlar düşünmüorum

merhabalar anne adayları;
Ve hepnize iyi haftalar
Kimse bana cvp vermiyor anlamadım ama neyse geçmişi okuma gibi fazla zamanım olmadı....
Ama
Sinemay;Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tüm ayrıntılı ultrasona giden annelerde ne güzel mutlu olmuşlar meleklerini görerek....

Ben de 7 Kasımda inşallah gidicem hayırlısı ile
Pıt pıt hareketli meleğim arkadaşım elini koyduğunda bile hissetti bugün ve 20 haftalık olmasına ragmen ......
Eşime denk gelmedi bir türlü....:CüvCüv:

Sizler nasıl hissedebiliyormusunuz?

oooo valla bende şimdi evi süpürdüm tozları aldım makinaya çamaşır attım wc yi banyoyu yıkadım bitek benim yerler halıflex olduğu için yer silmiyorum haftada bi kez böle temizliyom bide perşembe günü tekrar süpürüp yoz alıyorum okadar :1shok:

Tamam öyleyse dalinin sıvı deterjanı sanırım dediğin şey ondan alayım 1 tanede. Sen iyisin 2 haftada bir görüyosun ben ayda 1 görüyorum bende çok özledim
Doktor teysemis bisi 2 hafta bir çağırıyor cnm evet çok özletmiyor bir de her gittiğimizde renkli ultrasonda ayrın tılı gösteriyor bize oğluşumuzu çok güzel bir duygu ..

hissediyorum valla kımıl kımıllar ama dışardan henüz hissedemedim tabii erken sanırım daha kaydirigubbakcemile5

yazıcam yazıcam unutuyorum yazıyım hemen seyyalcim canım Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçsin inşallahhh
ismini hatırlayamadım bi arkadaş daha vardı onunda eşi askerdi Allah onuda tez zamanda kavuştursun inşallahh
zeynepcim bebişin güle güle kullansın canım cicilerini üzerinde paralansın

bizde cinsiyetini öğrendiğimizde bi tulum bi çorap aldık ilk biz almak istedik
teyzesi sağolsun araba koltuğu, 3 tane tulum, havlu takımı,battaniye,hastane çıkışı ,şampuan biberon ne bulduysa almış canım kardeşim bizim bişey almamıza gerek kalmayacak zaten talibi çok eşimin ailesi bizimkiler şimdiden başladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…