- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.081
kujucum sende benim gibi rahat durmuyosyn ew işi yapma öyle agır hafif seyleri yap bulasık yıka toz al falan ..allah korusun dikkat et..oooo valla bende şimdi evi süpürdüm tozları aldım makinaya çamaşır attım wc yi banyoyu yıkadım bitek benim yerler halıflex olduğu için yer silmiyorum haftada bi kez böle temizliyom bide perşembe günü tekrar süpürüp yoz alıyorum okadar :1shok:
det bakiyim akıllı olun oturun evinizde iş de neymiş
Dilek Aslan cnm benim doktorum İrenbe ye gidiyorum ben..Senin doktorun kimdi?
aynen benimkide cok hareketli dısarıudan bile hissedilio bazen ya bunlşar cok özel duygularmış arkadaslar coook özell ve hayecan vericiopuyorumnanaktanmerhabalar anne adayları;
Ve hepnize iyi haftalar
Kimse bana cvp vermiyor anlamadım ama neyse geçmişi okuma gibi fazla zamanım olmadı....
Ama
Sinemay;Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tüm ayrıntılı ultrasona giden annelerde ne güzel mutlu olmuşlar meleklerini görerek....
Ben de 7 Kasımda inşallah gidicem hayırlısı ile
Pıt pıt hareketli meleğim arkadaşım elini koyduğunda bile hissetti bugün ve 20 haftalık olmasına ragmen ......
Eşime denk gelmedi bir türlü....:CüvCüv:
Sizler nasıl hissedebiliyormusunuz?
merhabalar anne adayları;
Ve hepnize iyi haftalar
Kimse bana cvp vermiyor anlamadım ama neyse geçmişi okuma gibi fazla zamanım olmadı....
Ama
Sinemay;Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tüm ayrıntılı ultrasona giden annelerde ne güzel mutlu olmuşlar meleklerini görerek....
Ben de 7 Kasımda inşallah gidicem hayırlısı ile
Pıt pıt hareketli meleğim arkadaşım elini koyduğunda bile hissetti bugün ve 20 haftalık olmasına ragmen ......
Eşime denk gelmedi bir türlü....:CüvCüv:
Sizler nasıl hissedebiliyormusunuz?
oo süper wallahi işbirligi yani..öylede yapmak lazım tebrik ediorum bebişlerimiz için iş yok yorulmak yoookbiz paylaşımı yaptık eşimle
ben kahvaltı hariç(eşim erken uyanıo kendi hazırlıo banada yumurta haşlıo rafadan) ymk yapıorum ve hazırlıyorum geri kalan hiç bişiye karışmıom arada bi banyoya bulaşıom(ne kdr yapsada banyo sonuçta başka hiç bi yere benzemez kadın eli şart) bide bebekimi büütüom.E daha napim.fkt yinede sırtım belim arıo.koca gün oturmak çok kötü.yatıncada popom acıo.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayy annesi bozma onun güssel keyiflerinii bazen hissedemeyince bende bşiraz dürtsemmi acaba falan oluyorum ama sonra ya bırak bebişin agzına burnuna gelir diorum içimden yapmıorum..cok hassaslar..zamanla tekmeleri dısarıdan remen hissedilio havaya kaldırıyo göbüşü
kujucum sende benim gibi rahat durmuyosyn ew işi yapma öyle agır hafif seyleri yap bulasık yıka toz al falan ..allah korusun dikkat et..
Yok daha odasını almadık. Önce odayı boyatmam lazım sanırım önümüzdeki hafta boyacı gelecek odaya sonra bakıcaz o iş biraz zor çünkü kolay kolay karar veremiyorum. Beyaz istiyorum ama çok yere model bakmam gerekecek o yüzden geç kalmak istemiyorum ağırlaşınca gezmem zor olur diye. Çünkü o da gelse bile yerleşmesi düzeni fln kimseyede bırakmam o işleri o yüzden biran önce yapmak istiyorum ben.
Dilek Aslan cnm benim doktorum İrenbe ye gidiyorum ben..
Yemeğimi yedim ve geldimmm:smiley-cool:
geçmiş olsun canım aynı dert bende var yaa çok ağrım ouyor özellikle sağ tarfamımda 2 haftadır sağ tarafıma dahi yatamıyorum. benim kontrolde ayın 6 da bekleyeyim gitmyeyim diyorum ama ağrılar beni deli ediyorrmafoldumben
bence tamamen doktor hataları..0 ilk zamanlar erkek denilenler ben dahil simdi aaa kızmıs benim bebiş diye dökülüolar..ne güzel cewrende hamile arkadaslarının olması..üçe bir hee...ama kız cocukları kıyafet acıcından cok sanslı ne bileyim cicili bicili tokalar bandanalar fırfırlı dantelli cicişler..yerim onları hepsni
biz de akşama eşimle birlikte yapacaz temizlik hem çalışıyor diye saolsun bana yardımcı oluryor bu arada az önce milupa aptimaldan hediye paketi geldi çok gfüzel bence heemn üye olun derim... :ecrin_bebek:
Afiyet olsun. Bende sürekli çekmecemdeki abur cuburlardan tırtıklanıyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?