2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kujucum sende benim gibi rahat durmuyosyn ew işi yapma öyle agır hafif seyleri yap bulasık yıka toz al falan ..allah korusun dikkat et..

det bakiyim akıllı olun oturun evinizde iş de neymiş

biz paylaşımı yaptık eşimle
ben kahvaltı hariç(eşim erken uyanıo kendi hazırlıo banada yumurta haşlıo rafadan) ymk yapıorum ve hazırlıyorum geri kalan hiç bişiye karışmıom arada bi banyoya bulaşıom(ne kdr yapsada banyo sonuçta başka hiç bi yere benzemez kadın eli şart) bide bebekimi büütüom.E daha napim.fkt yinede sırtım belim arıo.koca gün oturmak çok kötü.yatıncada popom acıo.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

aynen benimkide cok hareketli dısarıudan bile hissedilio bazen ya bunlşar cok özel duygularmış arkadaslar coook özell ve hayecan vericiopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım,
Sen de 7 Kasım'da çok güzel haberler alırsın inşallah...

Benim bundan sonraki kontrolüm taaa 21 Kasım'da.
Zor olacak babası suratlı sıpayı o kadar zaman görmemek.

Pıt pıtları çok belirgin olarak hissediyorum artık.
Hatta dün akşam öyle bir tekme attı ki, şaşkınlıktan kahkahalara boğuldum resmen.
Sonra eşim elini koydu karnıma, o kadar şiddetli olmamakla birlikte 2-3 defa daha vurdu, sonra yoruldu herhalde minik erkeğim :)
Çok güzel, çok eşsiz bir duygu, Allah herkese nasip etsin...

oo süper wallahi işbirligi yani..öylede yapmak lazım tebrik ediorum bebişlerimiz için iş yok yorulmak yoook

bi an önce o günlerde gelse 20haftamızı doldurduk.babamız çok kıskanıo oda görmek istio bebekin hareketlerini.inş. bi an önce yaşarız bunuda

kujucum sende benim gibi rahat durmuyosyn ew işi yapma öyle agır hafif seyleri yap bulasık yıka toz al falan ..allah korusun dikkat et..

akşama güzel bi fırça yiycem zaten eşim geliyo bakıyo temizlik yapmışım bi güzel azarlıyo çok yormadan yavaş yavaş yapıyorum zaten bi zaman sonra yapamıycam bide benim oturduğum yerde öle çıkıyım bi geziniyim etrafa bakınıyım yapamıyorum hareket edecek yerim yok bende böle hareket ediyorum otur otur zaten şişkoyum iyice yuvarlak bişey olmak istemiyorumkafamçokkarıştı

şimdi olsa mavi-yeşil karışık boyatırdım ama ramazan bayramında havalar birden soğudu bizde korktuk badana işini hmn bitirelim dedik.bebekimin odasınıda kum beji yaptım.1hafta sonra oğluşum olcağının kesin olduunu örendim.biz daha12haftalık fln ken baktık bebek odalarına.eşim kesinlikle çilek sevimli bebek odasını istio.bakalım artık stiker fln yapcaz biraz renklendircez odayı.İKEAdada çok hoş bebek mobilyaları var.ben hatta yatak odası için ikea beşik almayı düşünüom ama çok büükmü olur bilemedim.ayh çok hevesliim yhaaa.bendemi dalin alsam acabaCADIARZU

SıMENAY çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. benim de yürüyünce ve ev işi yapınca çok belim ağrıyor. dikkat etmemiz lazım ama iş yapmadan da olmuyor.
güzel haberlerle dönenler adına çooook sevindim. inşallah hayırlısıyla bugünleri atlatacağız. öpüldünüz.....

biz de akşama eşimle birlikte yapacaz temizlik hem çalışıyor diye saolsun bana yardımcı oluryor bu arada az önce milupa aptimaldan hediye paketi geldi çok gfüzel bence heemn üye olun derim... :ecrin_bebek:

selamun aleyküm arkadaşlar....geçmişe bakamıyorum inşallah herkes iyidir....tetanoz aşımı oldum yeni geldim eve....acımadı ki!!!!! şimdilik bir şey hissetmiyorum bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak?

Evet insan görünce almadan duramıyor.Çok güzel şeyler var mağazalarda kızımla kendime geçen krem rengi yelek aldım aynı model,aynı renk.Giyeriz inş. takım oluruz kuzumlaaaaaa.......

biz de akşama eşimle birlikte yapacaz temizlik hem çalışıyor diye saolsun bana yardımcı oluryor bu arada az önce milupa aptimaldan hediye paketi geldi çok gfüzel bence heemn üye olun derim... :ecrin_bebek:

ben üye oldum 1ay oldu olmadı.ama hala ndn bişi gelmedi bana offf.ev adresimi yazdım acaba ben işteykenmi geldiler??CDyi çok mrk ediom

Afiyet olsun. Bende sürekli çekmecemdeki abur cuburlardan tırtıklanıyorum :kedi:

Canım, sana da afiyet olsun...

Ankara'da domuz gribi nedeniyle ilk orta dereceli okullar ve kreşler tatil... Dolayısıyla bizim işyerinde kreşe alınmamış bir sürü çocuk var... Asansör de yemekten sonra bir anne ve kızını gördüm... Kız karnıma bakıyordu, annesi bak orada bebek var dedi... Kız bakıyor bakıyor ama göremiyor, sonunda "öğle yemeğinde yedim, o da senin gibi çok tatlıydı" dedim... Kız çığlık atarak annesine sarıldı... Halen gülüyorum yaaa...:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben ne kadar prikopat birşey oldum böyle...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…