2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım merhaba, gecmis olsun dilegin icin tesekkurler. ben 31 Ekimde girecem ayrıntılıya, az kaldı bende çok heyecanlıyım bebeğimi görecem diye, ben 2-3 gündür çok net hissediyorum artık pıt pıtları, su anda bile hafif hafif vuruyor, akşama kadar iş yerinde masa başında oturunca rahatsız oluyor sanırım, ayağa kalkıp gezinince hic hareket etmiyor cünkü, çok güzel bir duygu hissetmek, buradakilerin içinde bir ben hissedemiycem heralde diyordum ama 22. haftaya gelince iyice belli ediyor bebikler kendilerini :)) Benimde eşim henüz hiç hissedemedi..

biz de akşama eşimle birlikte yapacaz temizlik hem çalışıyor diye saolsun bana yardımcı oluryor bu arada az önce milupa aptimaldan hediye paketi geldi çok gfüzel bence heemn üye olun derim... :ecrin_bebek:
canım internetten üye oldun dimi..bende oldum ama hiç öyle hediye falan gelmio

kaydirigubbakcemile3:roflol:
yha ben hiç doymuomakannehir

Canım bu dediklerinizin hepsini ben yapıyorum.Bir kaç kere eşimden ütüleri yapması talebinde bulundum ama sağolsun 1 ay bekledi o çamaşırlar ütülenmek için en sonunda canım annemle beraber yaptık.Ütüyü kaç sefer burnuna kadar soktum ayağına kadar getirdim ama yapmadı.Bozuldum doğrusu artık ütüyüde kendim yapıyorum.Böyle devam ederse atacağım giydiği gömlekleri çöpe aklı başına gelecek.Elektrik süpürgesiyle zaten kardeş gibiyiz elimden düşmez.Bir tek bulaşıkları makineye dizer.Çocuk olunca evde birbirimizi yiyeceğiz anlaşılan.Valla kendisi bilir alırım parayı getirirm temizlikçi birini para kaybettikçe aklı başına gelir oturur yapar işleri kaydirigubbakcemile3

Evet insan görünce almadan duramıyor.Çok güzel şeyler var mağazalarda kızımla kendime geçen krem rengi yelek aldım aynı model,aynı renk.Giyeriz inş. takım oluruz kuzumlaaaaaa.......
aay bende öyle bulsamda alsam coook seker olursunuz yaopuyorumnanaktan..dur bende bi arastırayım biraz bakalım aynı model anne kız ciciler bulabilecekmiyim

ahhaahahahaaaaa öldüm gülmekten çatlakmısın kızım sen yazık çocuğa kimbilir ne düşünüyo :roflol:

Canımcım teşekkürler, dikkat ediyorum artık, dersimi aldım anlayacağın..

Kızlar ben geçen hafta oldum tetanoz aşısını, hiç ağrımadı, ayrıca sağlık ocağında çok ilgilendiler benimle, çok hoşuma gitti doğrusu.

Bu arada önceki hafta bende üye olmuştum Milupa ya, hafta sonu bana da hediye göndermişler, minik bir paket halinde, çok sevindirik oldum, gönderdikleri kitap hoşuma gitti, ama henüz cd yi izleme fırsatım olmadı.

meg sen nerde oturuyosun?
bak benim doktorum özel gidebilirsen ona git ben başından beri 4 boyutluda görüyorum bebikimi.

yerimsenibenkızlar bana da geldı gecen cuma aptamilden hediye paketi, bi kac esantiyon cıkıyor ıcınden bir kitapcık ve cd, cok faydalı, bence de hemen uye olun...

haklısın canım ya benimkide ben söylemeden pek yapmaz yani yaparda illa ben söylicem öyle yapacak..bazen de yorgun oluyo diye söylemiorumbile..son aylarımız zaten cok fazla bi işe dokunamicxazz..sen simdiden ipleri werme kocişin eline yoksa bebişin bakımındada zorlanacan..birasda onu kardes yap süpürge makinesiylekaydirigubbakcemile3

Ay alemsin çocuğun aklı gitmiştir kaydirigubbakcemile3

ben yardım lafını bile kabul etmiorum.sonuçta ortak kullandığımız alan ikimizinde sorumlulukları var.bırak yapmasın sende yapma.benim eşimde yeni evlendiğimizde söleniodu.3.aydı galiba ''annem bana kıyıpta iş yaptırmıodu sen ne kadar vicdansızsın''dedi.bende hmn cvp verdim''kusra bakma ama benim annemde bana kıyamıodu ama gel gör şimdi halimi''dedim.kociş bidaha cvp vermedi bazen sölenio ama olsun duymuom alıştık birbirimize.ztn diorum zor geliosa söle açıkcası banada zor gelio yatılı bi kadın bulalım ben maaşımı dokunmadan ona vermeye razıyım bıktım ev işinden diomkaydirigubbakcemile3 eve gelcek kadın kadar yapamıcakmıız gerek yok dio hmn.korkut gözünü ztn sinir oluolar.ayda bi gelen kadına bile verilen paraya acıo benim kociş:roflol:

aay bende öyle bulsamda alsam coook seker olursunuz yaopuyorumnanaktan..dur bende bi arastırayım biraz bakalım aynı model anne kız ciciler bulabilecekmiyim

Canım ayrı ayrı yerlerden aldım tesadüf aynı model ve renk denk geldi.Önce kızıma almıştım bizim burdaki alışveriş merkezlerinden sonraki hafta kızılaya çıktığımda aynısından büyükler için bulunca hemen aldım.Hemde çok ucuz.Kendiminkinide kızımınkinide 5 er liraya aldım :)

ya arkadaşlar biliyorum hoş bir şey değil ama aşağıdaki adreste national geographic in anne karnında yaşama yolculuk adlı belgeselini buldum..indirdim, izledim...önceden üniversitede okurken izlemiş çok beğenmiştim tekrzr izledim daha da anlamlı oldu bu kez...belki siz de izlersiniz dedim.... bir şey aşermiyorum ama hamilelikten olsa gerek dayanamadım indirdim......

http://www.divxim.net/belgesel-docu...a-yolculuk-ikizler-ucuzler-dorduzler-mp4.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…