- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.101
selamun aleyküm arkadaşlar....geçmişe bakamıyorum inşallah herkes iyidir....tetanoz aşımı oldum yeni geldim eve....acımadı ki!!!!! şimdilik bir şey hissetmiyorum bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak?
merhabalar anne adayları;
Ve hepnize iyi haftalar
Kimse bana cvp vermiyor anlamadım ama neyse geçmişi okuma gibi fazla zamanım olmadı....
Ama
Sinemay;Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tüm ayrıntılı ultrasona giden annelerde ne güzel mutlu olmuşlar meleklerini görerek....
Ben de 7 Kasımda inşallah gidicem hayırlısı ile
Pıt pıt hareketli meleğim arkadaşım elini koyduğunda bile hissetti bugün ve 20 haftalık olmasına ragmen ......
Eşime denk gelmedi bir türlü....:CüvCüv:
Sizler nasıl hissedebiliyormusunuz?
ben çok korkuom:kedi::gitme:
canım internetten üye oldun dimi..bende oldum ama hiç öyle hediye falan gelmiobiz de akşama eşimle birlikte yapacaz temizlik hem çalışıyor diye saolsun bana yardımcı oluryor bu arada az önce milupa aptimaldan hediye paketi geldi çok gfüzel bence heemn üye olun derim... :ecrin_bebek:
Canım, sana da afiyet olsun...
Ankara'da domuz gribi nedeniyle ilk orta dereceli okullar ve kreşler tatil... Dolayısıyla bizim işyerinde kreşe alınmamış bir sürü çocuk var... Asansör de yemekten sonra bir anne ve kızını gördüm... Kız karnıma bakıyordu, annesi bak orada bebek var dedi... Kız bakıyor bakıyor ama göremiyor, sonunda "öğle yemeğinde yedim, o da senin gibi çok tatlıydı" dedim... Kız çığlık atarak annesine sarıldı... Halen gülüyorum yaaa...:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben ne kadar prikopat birşey oldum böyle...a.s.
asinazcım süpersin walla ben camasırlarıda kendim atıorum bazen kendim asıyorum banyoyu yıkıorum o zaman ben manyakmıyım yaa yapmıorum daha ressst:umursamaz:bayagı bi yoruyomusum kendimi sonrada belim niye agrıyo..işte..ewi bile süpürüorum bazen yuh yani ban
canım internetten üye oldun dimi..bende oldum ama hiç öyle hediye falan gelmio
aay bende öyle bulsamda alsam coook seker olursunuz yaopuyorumnanaktan..dur bende bi arastırayım biraz bakalım aynı model anne kız ciciler bulabilecekmiyimEvet insan görünce almadan duramıyor.Çok güzel şeyler var mağazalarda kızımla kendime geçen krem rengi yelek aldım aynı model,aynı renk.Giyeriz inş. takım oluruz kuzumlaaaaaa.......
Ankara'da domuz gribi nedeniyle ilk orta dereceli okullar ve kreşler tatil... Dolayısıyla bizim işyerinde kreşe alınmamış bir sürü çocuk var... Asansör de yemekten sonra bir anne ve kızını gördüm... Kız karnıma bakıyordu, annesi bak orada bebek var dedi... Kız bakıyor bakıyor ama göremiyor, sonunda "öğle yemeğinde yedim, o da senin gibi çok tatlıydı" dedim... Kız çığlık atarak annesine sarıldı... Halen gülüyorum yaaa...:roflol::roflol::roflol::roflol:
SİMENAY çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. benim de yürüyünce ve ev işi yapınca çok belim ağrıyor. dikkat etmemiz lazım ama iş yapmadan da olmuyor.
güzel haberlerle dönenler adına çooook sevindim. inşallah hayırlısıyla bugünleri atlatacağız. öpüldünüz.....
yerimsenibenkızlar bana da geldı gecen cuma aptamilden hediye paketi, bi kac esantiyon cıkıyor ıcınden bir kitapcık ve cd, cok faydalı, bence de hemen uye olun...
ben üye oldum 1ay oldu olmadı.ama hala ndn bişi gelmedi bana offf.ev adresimi yazdım acaba ben işteykenmi geldiler??CDyi çok mrk ediom
haklısın canım ya benimkide ben söylemeden pek yapmaz yani yaparda illa ben söylicem öyle yapacak..bazen de yorgun oluyo diye söylemiorumbile..son aylarımız zaten cok fazla bi işe dokunamicxazz..sen simdiden ipleri werme kocişin eline yoksa bebişin bakımındada zorlanacan..birasda onu kardes yap süpürge makinesiylekaydirigubbakcemile3Canım bu dediklerinizin hepsini ben yapıyorum.Bir kaç kere eşimden ütüleri yapması talebinde bulundum ama sağolsun 1 ay bekledi o çamaşırlar ütülenmek için en sonunda canım annemle beraber yaptık.Ütüyü kaç sefer burnuna kadar soktum ayağına kadar getirdim ama yapmadı.Bozuldum doğrusu artık ütüyüde kendim yapıyorum.Böyle devam ederse atacağım giydiği gömlekleri çöpe aklı başına gelecek.Elektrik süpürgesiyle zaten kardeş gibiyiz elimden düşmez.Bir tek bulaşıkları makineye dizer.Çocuk olunca evde birbirimizi yiyeceğiz anlaşılan.Valla kendisi bilir alırım parayı getirirm temizlikçi birini para kaybettikçe aklı başına gelir oturur yapar işleri kaydirigubbakcemile3
niye bizeee göndermiosunnuzzz yaaaa diye mail atmak lazım sansa bakmail mi atsak napsak ndn hediye yollamadılar die ndn gelmedi hala yhaa 20.haftada geliomuş normalde
Canım bu dediklerinizin hepsini ben yapıyorum.Bir kaç kere eşimden ütüleri yapması talebinde bulundum ama sağolsun 1 ay bekledi o çamaşırlar ütülenmek için en sonunda canım annemle beraber yaptık.Ütüyü kaç sefer burnuna kadar soktum ayağına kadar getirdim ama yapmadı.Bozuldum doğrusu artık ütüyüde kendim yapıyorum.Böyle devam ederse atacağım giydiği gömlekleri çöpe aklı başına gelecek.Elektrik süpürgesiyle zaten kardeş gibiyiz elimden düşmez.Bir tek bulaşıkları makineye dizer.Çocuk olunca evde birbirimizi yiyeceğiz anlaşılan.Valla kendisi bilir alırım parayı getirirm temizlikçi birini para kaybettikçe aklı başına gelir oturur yapar işleri kaydirigubbakcemile3
aay bende öyle bulsamda alsam coook seker olursunuz yaopuyorumnanaktan..dur bende bi arastırayım biraz bakalım aynı model anne kız ciciler bulabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?