2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meg sen nerde oturuyosun?
bak benim doktorum özel gidebilirsen ona git ben başından beri 4 boyutluda görüyorum bebikimi.

Canım eryamanda oturuyorum.Etlik Lokman Hekime elif hanıma gidiyordum bana 1 saat uzaklıkta ama gidiyordum.Yoğunluğu beni rahatsız etmeye başlayınca bir yakınımın tavsiyesiyle ahmet bostancının özeline gitmeye karar verdim.7 kasımda randevum var nasipse 4 boyutluda ilk defa göreceğiz.Sen kime gidiyorsun?

gözünaydın canımm bu sene erkek senesi deniyoduu kızlarıımıız dökülüyo teker teker masallahhh pembişler bekleyin biziopuyorumnanaktan

sağolasın canım. hiç sorma çoğu kişininki erkek olunca bende artık erkek demesini bekliyordum doktorun ama kısmet bu işler. çok şükür çok isterdim kızımın olmasını Rabbim nasip etti. allah olmayan herkese nasip etsin inşAllah....

benimki cüneyt genç çukurambarın girişinde hemen.baya bi anlatmıştım ben burda özele gidebiliyorsan kesinlikle kaçırılmayacak biri...
bi kere çok kafa...burdan kızlarada çok söyledim gelmek istediler aa özl olunca malesef hepsi gelemedi...
diğer topiclerdende okadar çok hastası varki inanamazsın...

İnan ebrucum söylemekten dilimde tüy bitiyor.Ben biraz huyluyum günlerce onu beklemektense yeter deyip ben alıyorum elime süpürgeyi.Yaptığı işide beğenmiyorum zaten.Bir iki kere öyle temizledi baktım yerlere beğenmedim arkasından birde ben açtım süpürgeyi.Ben böyle oldukça benim adam sere serpe yayılır valla.Ama Allahtan yemek ve bulaşık konusunda yormaz beni.Kendi yemeğini kendi hazırlar toplar bulaşık makinesine dizer.Onuda yapmasa çıldırırım herhalde.

Evet cüneyt beyin adını çok duydum.Ücret olarak ne ödüyorsun?Doğumuna hangi hastanede girecek cüneyt bey?Normalmi sezeryanmi yapacak?

niye bizeee göndermiosunnuzzz yaaaa diye mail atmak lazım sansa bak

valla ben geçen gün milupanın siteye girdim kafayı bozdum mail atcaktım ama iş pc si açmadı heryeri üye girişi bölümünü göremedim.evdede unutuom bi ara ürün istiom die mail atcam.böle mail atıolarmış bi topikte gördüm.o paketi istiorum yhaa napim heveslendim

Canım biraz benim huyluluğumdan birazda kıyamadığımdan oluyor aslında.Çünkü o bana hiç kıyamıyor en ufak bir şeyde koştur koştur geliyor yanıma.Sen yorulma ben bırakayım seni gideceğin yere diyor.Çoğu zaman işi bırakıp geliyor inan.Onun bana gösterdiği değere inceliğe karşılık ister istemez yüklenemiyorum fazla.Yorgun argın işten çıkıp benim sevdiğim şeyleri alıp bana getirmeye çalışır.O böyle yapınca hadi kalk yap diye fazla ısrar etmiyorum.Napıyım Allah güç kuvvet sağlık verdiği sürece yapıyorum.Birde sevmiyorda olabilir ev işini.Çünkü kadın tutalım deyince itiraz etmiyor kabul ediyor.Bende diyorumki gelince nereyi temizleyecek kadın?Boşa gidecek paramız bırak kalsın deyip kendim yapıyorum.

sağolasın canım hepimize hayırlı olur inş evlatlarımız.. cadıların sayısı artıyor galiba nazlılarya sonradan gösteriyolar kendilerini:)

Canım benimki nazlı değil pek öyleyse :) sereserpe yayıyor edepsiz kızım kaydirigubbakcemile3

Seninkiyle arkadaş olsunlarda bizim kıza öğretsin saklamayı kaydirigubbakcemile3

benimki kbl etse ben bugün kadını bulacam.çünkü hiç sevmiom.ama benim eşimde sen gibi.onun yaptıını bende yaparım dio başka bişi demio.ztn onada sölüom analarımız bizi ters doğurmuşkaydirigubbakcemile3aslında benim annemde kimsenin yaptıını beenmez.ben kime benzedimki böleCADIARZU

Canım benimki nazlı değil pek öyleyse :) sereserpe yayıyor edepsiz kızım kaydirigubbakcemile3

Seninkiyle arkadaş olsunlarda bizim kıza öğretsin saklamayı kaydirigubbakcemile3

bizimki ilk gittim yüzünü gösterdi cinsiyetini göstermedi, ikinci gittiğimde de cinsiyetini gösterdi yüzünü töbe göstermedi. zamane bebeleri fırlama olacak herbirinin huyu syrı ayrı way halimize zemuszemus

Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..

Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..

valla bende senin gibiyim canım aynı eşim de anlattığın gibi bide ben bırak başka kadını ailemden biri bile olsa yaptıramam annemler kardeşlerim yengem hep söylüyo kayınvalidem bile ama yok ben illa kendim yapıcam niye bilmiyorum camlar için gelirse artık mecburiyetten oda bu halde cama da çıkarsam artık olmaz yani lmaz:

Aynen.Camlara bende dokunmuyorum sen sil diyorum sağolsun siliyor ama kış geliyor şimdi sildirmeme gerek varmı bilmiyorum.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bırak yapsın o zaman canım tadını çıkar sen :)

bizimki ilk gittim yüzünü gösterdi cinsiyetini göstermedi, ikinci gittiğimde de cinsiyetini gösterdi yüzünü töbe göstermedi. zamane bebeleri fırlama olacak herbirinin huyu syrı ayrı way halimize zemuszemus

Çokda nazlı değilmiş öyleyse annesi.Bir gün bir yerini öbür gün başka yerini gösteriyor size.Aylarca cinsiyet öğrenemeyenler var.Çocuk bir dönüyor arkasını göremiyorlar orasını kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…