- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.141
ahhaahahahaaaaa öldüm gülmekten çatlakmısın kızım sen yazık çocuğa kimbilir ne düşünüyo :roflol:
aay cok alemsiniz kızzlarrkaydirigubbakcemile3 benimkide masallah utanmazz yaymış kendini biz emineninkinin yanına gönderelim bu edepsizler,ikaydirigubbakcemile3bizimki ilk gittim yüzünü gösterdi cinsiyetini göstermedi, ikinci gittiğimde de cinsiyetini gösterdi yüzünü töbe göstermedi. zamane bebeleri fırlama olacak herbirinin huyu syrı ayrı way halimize zemuszemus
Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..
Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..
Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..
Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..
canımcıımm demekki senin kocacın ütüyü sewmio adam baksana camıda siliyomuş yemek bulasık falan .kız adamıların günahını alıoss buralardan..kaydirigubbakcemile3. benim esimde öyle bazen keyfi gelirse yapacak ..Aynen.Camlara bende dokunmuyorum sen sil diyorum sağolsun siliyor ama kış geliyor şimdi sildirmeme gerek varmı bilmiyorum.
Ay alemsin çocuğun aklı gitmiştir kaydirigubbakcemile3
meg ziyaretci mesacı yazdım saa ordan bak
canım internetten üye oldun dimi..bende oldum ama hiç öyle hediye falan gelmio
pembecim naber ya görünmüosun nası gisio..grip olmussun heralde cok gecmiş olsun..bende ilaçsız ıhlamur zencefilllerlle atlattım gribi..YAZ34
canım çok sağol.
meg ziyaretci mesacı yazdım saa ordan bak
aay cok alemsiniz kızzlarrkaydirigubbakcemile3 benimkide masallah utanmazz yaymış kendini biz emineninkinin yanına gönderelim bu edepsizler,ikaydirigubbakcemile3
aay cok alemsiniz kızzlarrkaydirigubbakcemile3 benimkide masallah utanmazz yaymış kendini biz emineninkinin yanına gönderelim bu edepsizler,ikaydirigubbakcemile3
merhaba hoş geldin...henüz kendimize araştırma yapmadım ama ablamın hamileliğinden edindiğim en önemli deneyim arabanın mutlaka hafif olması...baston tipi arabalar bu anlamda iyi kaliteli ama hafif olsun yoksa tek başına çıkamıyor insan dışarı ablam başka bir araba almak zorunda kaldı tekrardan...beşik konusundaysa son derece kararsızım....
canımcıımm demekki senin kocacın ütüyü sewmio adam baksana camıda siliyomuş yemek bulasık falan .kız adamıların günahını alıoss buralardan..kaydirigubbakcemile3. benim esimde öyle bazen keyfi gelirse yapacak ..
Evet, bence de... O çığlık durumu özetledi bana..
AAA kızlar benim bızdığı ne cabuk unuttunuz, onun ki kadar namuslusu yok lütfennnn, kac kere ultrasona girdim yok bana mısın demiyor acmıyor bacaklarını hala daha gostermedi, delircemmmmm zemuszemuskaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarrr a.s.
poff geçmişi okuyamadım, işlerim var..
bu ne ya kıtlıktan mı çıktınız, ne çok konuşmuşsunuz öyle :dilcikar:
seyyalcim eşinle ve kızınla güzel vakitler geçirmişsin, çok sevindim :1hug:
bu arada o bel ağrılarından demek sizde de var
bi süre ayakta kalayım, bi iş yapayım, çok fena ağrıyor :gitme:
ayrıca milupa dan hediye paketim de geldi cumt. hihoyyyt
Ewt canım... internetten oldum üye burda okumuştum. hemen üye oldum. 6 aya kadar geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?