2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki ilk gittim yüzünü gösterdi cinsiyetini göstermedi, ikinci gittiğimde de cinsiyetini gösterdi yüzünü töbe göstermedi. zamane bebeleri fırlama olacak herbirinin huyu syrı ayrı way halimize zemuszemus
aay cok alemsiniz kızzlarrkaydirigubbakcemile3 benimkide masallah utanmazz yaymış kendini biz emineninkinin yanına gönderelim bu edepsizler,ikaydirigubbakcemile3

Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..

Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..

merhaba hoş geldin...henüz kendimize araştırma yapmadım ama ablamın hamileliğinden edindiğim en önemli deneyim arabanın mutlaka hafif olması...baston tipi arabalar bu anlamda iyi kaliteli ama hafif olsun yoksa tek başına çıkamıyor insan dışarı ablam başka bir araba almak zorunda kaldı tekrardan...beşik konusundaysa son derece kararsızım....

Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..

Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..

Canım ben geçen bizim burda optımumdaki bebek mağazalarına baktım.Tekin bebe diye bir yere Park yatakların fiyatını sordum.Yatağıyla beraber kampanyalı 169 ytl den başlıyor 250 ye kadar çıkıyor.Mobilyalarda 250 den başlıyordu.Bebek kıyafetlerine falanda baktım chıcco çok pahalı.Kızıma 5 liraya aldığım yelek aynı marka hemde 7,50 ytl idi.Minik çoraplar hemde aynısı dışarda 3 tanesi 2 lira.Chıccoda tanesi 2 lira.Pek yanaşasım yok açıkcası oraya.

Aynen.Camlara bende dokunmuyorum sen sil diyorum sağolsun siliyor ama kış geliyor şimdi sildirmeme gerek varmı bilmiyorum.
canımcıımm demekki senin kocacın ütüyü sewmio adam baksana camıda siliyomuş yemek bulasık falan .kız adamıların günahını alıoss buralardan..kaydirigubbakcemile3. benim esimde öyle bazen keyfi gelirse yapacak ..

snowwhıte yolladıgın natıonal rarları ındırıyorum tesekkurler..

Bız haftasonu araba ve besık oda takımı fakan gezdık sımdılık baby to go nun "avantgarde" ını not ettık. Bız acık havada gezmeyı seven bır aıleyız bu yuzden korumalı bır araba ıstıyoruz zaten satıcılarda ılk 1 yıl traveller denen yatabılen tentelerı kapanabılen suspansıyonlu ama kaplanınca yer kaplayan traveller sıstemelrı , 1 yasından sonra yurumeye baslayınca da baston tıp denen yatmayan ama cok hafıf olan travellere gore pek ozellıgı olmayan arabaları onerıyorlar. cunku cocuk 2 yasında gelınce oda ara ara yurumek ısteyecek daha da otesı yurumelı bu duurmda ne kadar hafıf densede travellerın her modelı katlanınca agır oluyor bu sebeple baston tıp denen basıt hafif puset alınması gerektıgını soyluyor. avantgard ın tek olumsuz yanı tek yonlu kullanımı mumkun cıft yonlu kullanımı yok. Ama daha gezıcez emınımkı daha ıyı bır araba buluruz....Bu ara hangı satıcı pıerre cardın gosterse acmakta kapatmak cok zorlandılar ama baby to go tek elle tak dıye acılıp kapanabılıyor etkılendım hanı...

Oda takımı ıcınde babyhope dan bır model begendık uyku setı ıcınde 999 lıra fıyat verdıler besık sıfonyer dolap .. oyuncak sandıgıda hedıyesı olacakmıs...
deneyımelrımız paylaslaım arkadaslar bu bebek olayıdna muthıs bır sanayı var .. bılınclenmek ıcın deneyımlerımızı paylasalım olur mu

İşin kötüsü bende ütüden nefret ediyorum.Mesela annem geldi yardıma bana diyelim.İş yaptırmaz anneme bana kızar.Kalk o zaman sen yap derim.Tamam yaparım dedim ya ben niye acele ediyorsun der.Acele ediyorsun dediğide aradan ya 2 hafta geçmiştir ya 1 ay.Tüh sene olmasını beklemem gerekiyor ya evin temizlenmesi için kaydirigubbakcemile3 Ne sabırsızmışım demi kaydirigubbakcemile3

AAA kızlar benim bızdığı ne cabuk unuttunuz, onun ki kadar namuslusu yok lütfennnn, kac kere ultrasona girdim yok bana mısın demiyor acmıyor bacaklarını hala daha gostermedi, delircemmmmm zemuszemuskaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrr a.s.

poff geçmişi okuyamadım, işlerim var..
bu ne ya kıtlıktan mı çıktınız, ne çok konuşmuşsunuz öyle :dilcikar:

seyyalcim eşinle ve kızınla güzel vakitler geçirmişsin, çok sevindim :1hug:

bu arada o bel ağrılarından demek sizde de var
bi süre ayakta kalayım, bi iş yapayım, çok fena ağrıyor :gitme:

ayrıca milupa dan hediye paketim de geldi cumt. hihoyyyt

Biz gösterelimmi senin bızdığa bacak nasıl açılır diye ? kaydirigubbakcemile3 Çikolata tatlı falan yiyormusun canım ultrasona girmeden önce?Kıpır kıpır oluyorlar tatlı yiyince...

Adam seçiyor demekki milupa Bize göndermedi uyuzlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…