2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler biz kaçıyoruz şimdilik karnımız acıktı.Yemeğimizi yiyince geleceğiz inş. öpüyoruz hepinizi ..... cokacimcoook

Biz gösterelimmi senin bızdığa bacak nasıl açılır diye ? kaydirigubbakcemile3 Çikolata tatlı falan yiyormusun canım ultrasona girmeden önce?Kıpır kıpır oluyorlar tatlı yiyince...
birde cook su içince hareketleniolar..ya kızlar bu arada nası sütyen kullanıosunuz..ben bu kalıp sütyenlerden rahatsız olmaya basladım rahat olsun istiorum artık sıkıyolar yaa

Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..

Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..

Arkadaşlar bende cumartesi günü alışveriş yaptım biraz, Ankaralılar bilir, istanbul yolunda A CITY alışveriş merkezi var, orada botti bebek mağazasında çok hoş şeyler var, ben süt pompası, süt saklama kapları, bebek deterjanı, bebek bakım seti (şampuan, bebe yağı, duş jeli v.b.) aldım, indirimli aldım hepsini de, üye kartı da verdiler, bundan sonrada %10 indirimli alacam o kartla, orada Kraft ın bebek arabalarına baktım, traveller olanlar çok hoş ve fiyatları uygundu, birde jenny marka var oda iyi, hafif olan bir araba tercih edecem bende, park yataklara baktım, onlarında fiyatları uygundu orada ve diğer mağazalarda, chicco nun pahalı olduğunu düşünüyorum bende, aynı ürünü 2 katına satıyorlar nerdeyse..

Az önce gördümki yine gögsümden süt gelmis...
Afedersiniz Sütyenim hafif islanmis...

Artik bunun endiselenecek bir durum olmadigini biliyorum,
daha öncede yasamistim...

Ama sunu merak ediyorum...

Normalde benim gögüslerim kücük simdi cok sert ve gerginler o ayri...
ama kücük olduklari icin hep emziremezsem endisesi var bende...
Böyle birsey olabilirmi? yoksa simdiden süt gelmesini iyiyemi yormaliyim sizce?

kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkı anlatamam rabbıme bınlerce ŞÜkÜrler olsun kı amnıyosentez sonucum temız Çıktı Şımdıde aĞlıyorum ama bu sefer sevınÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevınÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepınıze Çok teŞekkÜr edıyorum ıyıkı varsınız

Gözün aydın.... Darısı sonuç bekleyenlerin başına... Şimdi istediğin kadar ağla yeter ki sevinçten olsun.

bende bugun sbeepsız agladım hala daha gozlerım doluyor ufak ufak aglıyordum sımdı sebebım var bende mutlu oldum senın ıcın aglıyorum zelıs anne

istanbul'da nerdesin cnm

Adam seçiyor demekki milupa Bize göndermedi uyuzlar.
gönderirler merak eetmeee a.s
birde cook su içince hareketleniolar..ya kızlar bu arada nası sütyen kullanıosunuz..ben bu kalıp sütyenlerden rahatsız olmaya basladım rahat olsun istiorum artık sıkıyolar yaa
aynen beni de artık rahatsız etmeye başladı, ne yapsam diye düşünüyordum bende :uhm:

zelişçim harika bir haber
çok şükür.. gözün aydın arkadaşımm :1hug:

Gözün aydin canim...cok sevindim...
Biz sana demistik...hersey güzel olacak..Güzel Allahim size yardimci olur demistik...

Cok sükür güzel haberlerle geldin...

Zeliş, Gözün aydın...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kızım sen ne çatlak bişisin,valla gülmekten öldüm,ayyyyyy süpper espri,ama minik kızın yüreğine indirmişsin,bak hala gülüyorum,psikopat
:roflol::roflol::roflol:

Zelişcim canım benim, inan beni de ağlattın...
O kadar sevindim ki anlatamam, gözün aydın arkadaşım...
O koca 4 ay dökyüğün gözyaşlarını unutturacak sana artık meleğin.
Bundan sonra hep sevinç gözyaşlarınız olsun, Allah yavrunun hep iyi haberlerini almayı nasip etsin...

Sımenay sen alısverıslfre baslamıssın hayırlı olsun ben subat ayında alısverıse baslamayı duusnuyorum sımdılık sadece kendım bırseyler ormeye calısıyorum..Chıcco denk gelmedı bakmadık ama gercekten uyanık olmak gerekıyor ornegın mothercare de banyo ıcın legen 70 lıra baska ısımsız bır markada 15 lıra bu sızcede enayı secmeye gırmıyor mu?

zelişcimmmmmmm,İŞTE BUDUR,.kaç gündür bende seni merak ediyorum,.süper bi haberle geldinnnnnn.haydi halayaa:teytey: hihoyyyt :teytey: alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…