- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.161
birde cook su içince hareketleniolar..ya kızlar bu arada nası sütyen kullanıosunuz..ben bu kalıp sütyenlerden rahatsız olmaya basladım rahat olsun istiorum artık sıkıyolar yaaBiz gösterelimmi senin bızdığa bacak nasıl açılır diye ? kaydirigubbakcemile3 Çikolata tatlı falan yiyormusun canım ultrasona girmeden önce?Kıpır kıpır oluyorlar tatlı yiyince...
hadi yeyin mamalarınızı mucck bende kacıcam simdiGüzel anneler biz kaçıyoruz şimdilik karnımız acıktı.Yemeğimizi yiyince geleceğiz inş. öpüyoruz hepinizi ..... cokacimcoook
Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..
Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..
Naber kız tombul?
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
akşama güzel bi fırça yiycem zaten eşim geliyo bakıyo temizlik yapmışım bi güzel azarlıyo çok yormadan yavaş yavaş yapıyorum zaten bi zaman sonra yapamıycam bide benim oturduğum yerde öle çıkıyım bi geziniyim etrafa bakınıyım yapamıyorum hareket edecek yerim yok bende böle hareket ediyorum otur otur zaten şişkoyum iyice yuvarlak bişey olmak istemiyorumkafamçokkarıştı
gönderirler merak eetmeee a.sAdam seçiyor demekki milupaBize göndermedi uyuzlar.
aynen beni de artık rahatsız etmeye başladı, ne yapsam diye düşünüyordum bende :uhm:birde cook su içince hareketleniolar..ya kızlar bu arada nası sütyen kullanıosunuz..ben bu kalıp sütyenlerden rahatsız olmaya basladım rahat olsun istiorum artık sıkıyolar yaa
Yemeğimi yedim ve geldimmm:smiley-cool:
selamun aleyküm arkadaşlar....geçmişe bakamıyorum inşallah herkes iyidir....tetanoz aşımı oldum yeni geldim eve....acımadı ki!!!!! şimdilik bir şey hissetmiyorum bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak?
Canım, sana da afiyet olsun...
Ankara'da domuz gribi nedeniyle ilk orta dereceli okullar ve kreşler tatil... Dolayısıyla bizim işyerinde kreşe alınmamış bir sürü çocuk var... Asansör de yemekten sonra bir anne ve kızını gördüm... Kız karnıma bakıyordu, annesi bak orada bebek var dedi... Kız bakıyor bakıyor ama göremiyor, sonunda "öğle yemeğinde yedim, o da senin gibi çok tatlıydı" dedim... Kız çığlık atarak annesine sarıldı... Halen gülüyorum yaaa...:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben ne kadar prikopat birşey oldum böyle...a.s.
Arkadaşlar bende cumartesi günü alışveriş yaptım biraz, Ankaralılar bilir, istanbul yolunda A CITY alışveriş merkezi var, orada botti bebek mağazasında çok hoş şeyler var, ben süt pompası, süt saklama kapları, bebek deterjanı, bebek bakım seti (şampuan, bebe yağı, duş jeli v.b.) aldım, indirimli aldım hepsini de, üye kartı da verdiler, bundan sonrada %10 indirimli alacam o kartla, orada Kraft ın bebek arabalarına baktım, traveller olanlar çok hoş ve fiyatları uygundu, birde jenny marka var oda iyi, hafif olan bir araba tercih edecem bende, park yataklara baktım, onlarında fiyatları uygundu orada ve diğer mağazalarda, chicco nun pahalı olduğunu düşünüyorum bende, aynı ürünü 2 katına satıyorlar nerdeyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?