2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..

Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..

ben bebk arabasını şimdi düşünmüorum hele bi doğsun ihtiyaca göre düşüncem bişiler.ztn kış bebeği olacak il günden gezmelere çıkamııcaz.
ama beşik çok istiodum.yatak odası için hani ilk 3ay fln yatsın die.fakat istediim beşiklerin fiatı ortalama 500 tl ek olarak ztn oda alacam oyüzden vazgeçtim.bilmiomki odama ne alırım.park yatakları sevmiom ben ama 3aylı fln olunca aneneye verebiliriz gidince rahat olur bide benim bebekimi halamız bakacak aynı sitede oturuos park yatağı onada verebilirim.ayh ne bilim aklım karışıo bu konuda hep.ama park istemiom aslındaCADIARZU

Zeliş geç valla halayın başına, bugün çekmicez de ne zaman çekicez bu halayı :teytey: :teytey::dance::teytey:

cnm süpersin lafı tam yerine koymuşsun,oturup kalmıştır

Biz gösterelimmi senin bızdığa bacak nasıl açılır diye ? kaydirigubbakcemile3 Çikolata tatlı falan yiyormusun canım ultrasona girmeden önce?Kıpır kıpır oluyorlar tatlı yiyince...

Denedim megcim onu da denedim, tık yok, eller kıpır kıpır bacaklar kapalı acmıyor delikafadulden
doktor karnıma dokunuo yer degıstırsın dıye bacaklar yıne kapalı cok komedıyız bızzz kafamçokkarıştı

Kız, bak sen, gerçekten hamile misin?

Ben de ne büyük raslantı naniknaniknaniknaniknaniknanik

1 kilo yemen beni çok şaşırttı... İyi misin? Niye azaldı iştahın? naniknaniknaniknaniknaniknanik

Eleman alımınızı duydum... Benim isim var.... Ve efet 30 u gectim... Benim bankam var, hani mavi merdivenli olan... Ustunde H yazıyor ya hani... naniknaniknaniknaniknaniknanik

Kız kardeşim işsiz ya... Ama melesef 2008 ve 2009 kpss ye girmedi... 2007 kpss ye girmişti... Sonra da yesil bonus bankasına kurbanlık adak koyunu olarak ise baslamıstı... Sonrası malum biliyorsun kestiler kardesimi... Simdi ondan is arıyor... İşletme mezunu bizim kız... 26 yaşında... kpss falan yapacak herhalde bu yıl...

ahh zelişim gözün aydınn canım benim Allah'a şükürler olsun çok sevindim
sağlıkla kucağına aldığında da böle sevinç göz yaşı dökersin inşallah opuyorumnanaktan

Senın ıcın park yatak uygun gıbı halası bakacaksa ona verebılırsın ama uzmanlar uyku alıskanlıgının olusması ıcın gecelerı kendı yatagında yatmasını gunudzlerı ana kucagında gecelerı yattıgı odanın dısında bır odada uyumasını onerıyorlar bu durumda park yatak almana gerek yok ana kucagını zaten halaya bırakırsınnn....

Bızde once park yatak dusunmustuk ama ne sevımsız seyler onlar dıye ben vazgectım zaten uyku setı ıle beraber 350 gıbı bır rakamı cıkarmak gerekıyor..... 3 yasına kadar yatttıktan sonra gene ranza almalı "oda" desen gerekıyor cocuk ozbakım becerısı kazanacagı zamanda oyuncaklarını kaldıracagı bır oyuncak kutusu yada coraplarını alıp yerlestırecegı bır cekmecesı olmazsa nasıl egıtcem ben kucuk beyı derken oda takımı alacaz sanıırm hesap buna döndu gıbı...

zemuszemuskızlar mothercarede cok guzel besıkler var fıyatları 150 - 200 arası degısıyor, hemde portatıf, katlanabılıyor, ben onlardan alacagım...

kızlar nasılsınız?benim bu gün çok işim vardı giremedim umarım herkes çooook iyidir...benim bu gün bebişimin beşiği geleçek....:)))))))

geçmişi okuyamadım...yaramazlık yok demi????
zeliiiişşşşşşşş güzel haberler getirmişsin bize...Rabbime şükürler olsun çok sevindim...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canımmmmmm gözün aydın,çok şükür,hep güzel haberlerle buluşasın inşallah

ZELİŞ, gözünaydın canımcım, çok sevindim senin adına, sil gözyaşlarını artık, bebeğin sapasağlam bak annesi, hep böyle mutlu olursun inşallah..

zemuszemuskızlar mothercarede cok guzel besıkler var fıyatları 150 - 200 arası degısıyor, hemde portatıf, katlanabılıyor, ben onlardan alacagım...

ıyıde 3 aydan sonra yatırabılecek mısın ben onları gordum gercekten guzel alcaklar ama sevımlıler......bırde uyku setı yatak ortu yorgan vs alacaksın fıyatı 400 e rahat cıkacak

ekonomık mı

birde cook su içince hareketleniolar..ya kızlar bu arada nası sütyen kullanıosunuz..ben bu kalıp sütyenlerden rahatsız olmaya basladım rahat olsun istiorum artık sıkıyolar yaa

ben emzirme sütyeni kullanıom13haftalıktan beri benimkiler birden şişti.normal olanları kullanamadım.çok acıttılar.emzirme sütyenleri çok rahat sanki hiç bişi yok gibi baştan yadırgıyo insan ama sonra alışıosun.ztn göğüslerin rahat olması çok önemlimiş yani damarlar fln sıkıya gelmicekmiş.alıştım doğumdan sonra nasıl sıkıya gelecem bilemiom:kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…