- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.181
Merhabalar ne zamandır baglanmıyordum. goruyorum kı kocalarınızı çekiştiriyorsunuz. Kolay gelsın..
Bebek arabası ve besıgı gezıp fıkır edınen var mı arkadaslar..
ben yardım lafını bile kabul etmiorum.sonuçta ortak kullandığımız alan ikimizinde sorumlulukları var.bırak yapmasın sende yapma.benim eşimde yeni evlendiğimizde söleniodu.3.aydı galiba ''annem bana kıyıpta iş yaptırmıodu sen ne kadar vicdansızsın''dedi.bende hmn cvp verdim''kusra bakma ama benim annemde bana kıyamıodu ama gel gör şimdi halimi''dedim.kociş bidaha cvp vermedi bazen sölenio ama olsun duymuom alıştık birbirimize.ztn diorum zor geliosa söle açıkcası banada zor gelio yatılı bi kadın bulalım ben maaşımı dokunmadan ona vermeye razıyım bıktım ev işinden diomkaydirigubbakcemile3 eve gelcek kadın kadar yapamıcakmıız gerek yok dio hmn.korkut gözünü ztn sinir oluolar.ayda bi gelen kadına bile verilen paraya acıo benim kociş:roflol:
Biz gösterelimmi senin bızdığa bacak nasıl açılır diye ? kaydirigubbakcemile3 Çikolata tatlı falan yiyormusun canım ultrasona girmeden önce?Kıpır kıpır oluyorlar tatlı yiyince...
lan gıcıkmısın olum...
şişko diiiliiiim benn hamileyyyyiiiiiimmmmmm...
ooh sefam olsun bir kilo mandalina yedim...
biim internet sitesine bi gir adını yazma buraya eleman alıcaklar..30 unu geçmişsindir sen gerçi kazulet.
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
ben bebk arabasını şimdi düşünmüorum hele bi doğsun ihtiyaca göre düşüncem bişiler.ztn kış bebeği olacak il günden gezmelere çıkamııcaz.
ama beşik çok istiodum.yatak odası için hani ilk 3ay fln yatsın die.fakat istediim beşiklerin fiatı ortalama 500 tl ek olarak ztn oda alacam oyüzden vazgeçtim.bilmiomki odama ne alırım.park yatakları sevmiom ben ama 3aylı fln olunca aneneye verebiliriz gidince rahat olur bide benim bebekimi halamız bakacak aynı sitede oturuos park yatağı onada verebilirim.ayh ne bilim aklım karışıo bu konuda hep.ama park istemiom aslındaCADIARZU
istanbul'da nerdesin cnm
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
zemuszemuskızlar mothercarede cok guzel besıkler var fıyatları 150 - 200 arası degısıyor, hemde portatıf, katlanabılıyor, ben onlardan alacagım...
sancaktepe eskiden sarıgazi deniyordu...
birde cook su içince hareketleniolar..ya kızlar bu arada nası sütyen kullanıosunuz..ben bu kalıp sütyenlerden rahatsız olmaya basladım rahat olsun istiorum artık sıkıyolar yaa
sancaktepe eskiden sarıgazi deniyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?