2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın..darısı sonuçlarını bekleen tüm annelerin başına:Saruboceq:

tatlım sarıgazi sultanbeylü tarafında olan mı

ewt şercim orası lojman da oturuyoruz annemlerle iki durak var aramızda çekmeköy de oturuyorlar orda olsa burdan iyi çarşısı pazarı var burda küçücük bi çarşı hiçbişey de yok:dilcikar: arada kardeşim geliyo onula geziyoruz kadıköy üsküdar ümraniye yapıyoruz eşimlede karşıya gidiyoruz ama gün içinde çıkıp gezemiyorummm

cok uzak gercekten her yere, ama annenler falan yakındaysa sorun olmuyordur, umraniyeye git dolasmaya sıkılmassın belkı :kedi:

arada gidiyoruz canım ama gün içinde çıkamıyorum ancak lojmanın içinde bi tur atıp geliyoruz eşimle yürüyüş olsun diye bazen yorgun oluyo oda kıyamıyorum öle işte ne yapalım neyse bayramda izmire gidiyoruz 1 hafta gezerim artık

anakucağı derken??şu sallanan elektiriklileri diosan onlara okdr para veremem.şu ana dizi olarak geçenlerden alayım diom.ama büüncede onda yatamaz.
hem 3ay odasına ayıramam die düşünüom .çok küçük olacak ayh çok karışıım vallakaydirigubbakcemile3

ZELİŞ
tatlım çok sevindim valla.gözünaydın.allah tüm sonuç bekleyen arkadaşalarımıza yardım etsin.gördünmü bitti geçti.allahım başka dert vermesin.sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi.

kzıalr geçmişi okumaya çalıştım ama bugün o dar yoğundum ki fazla ielrleyemedi mwsizde maşşalah durmamılsınız :)

Zelişcim gözün aydın

dilacımla uğraşmayın gerçi o herkesle baş eder ama o böylede çok güsel ve kocası onu çok seviyo ):):):) bir değil beş kilo mandalinayıda indiri o miğdeye :):):):

zeliş çok sevindim hihoyyythihoyyytallaha çok şükür artık ağlamak yok canım tadını çıkar hamileliğinin.rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin.:Saruboceq:

elektrıklı neyım senden duydum oylesıde mı varmıs.... valla ben elektrıklı bırseye bebegımı yatırmam .....ana kucagı ıcın cesıtlı sekıller var hamak gıbı olanlar araba koltugu seklınde olanlar yada textıl olup fermuarlı olanlar.. ...4. aydan sonra ayırın odayı dıyorlar..valla bende karısıgım ıste arastrıp ogrenıp subata kadar netlesmek gerekıyo

zelişcim çok sevindim canım gözümüz aydın yarın bende gideceğim doktora inşallah herşey ii çıkar test sonuçlarımızda afp yüksek çıkmıştı umarım ultrasonda hiç bir şey çıkmaz:Saruboceq:

kızlar odalar hakkında konuşulmuş bence hiç şu küçük bşiklerden falan almayın,bir yere kaldırmanız gerekiyor 6 aydan sonra ,yazık günah verdiğiniz paraya,,,en fazla 6 ay kullanırsınız....bence yeriniz musaitse alın şu büyüyen karyolalardan kurdurun yatak odanıza,ayırmak istediğiniz zamanda bebeğe hazırladığınız odaya geçiriverirsiniz....benim oğlan geldi 5,büçük yaşına onun ki büyüyen karyolaydı şimdi normal yatağa çevirdik onu hala kullanıyor...2_3 sene daha rahat kullanır,eskimedi bile....

kızlar biz yöntemi şöyle bulduk bilemiyorum kime uyar kime uymaz ama biizm ortayolumuz bu oldu ben odama bi tane süslü güsel bi karyola alacağı çok şeker modeller var böyle cibinlikli geniş felan sonra birde zaten ebbek arabsı alacağım arkadaşım bebeğini bir yaşına kadar onda taşıdı valla kıs villada oturuyor hem ebbek odası hem de beşiği vardı uyuyunca çıakrıyordu üst kata ama genelde bebk araasında çok rhat ediyordu alperim diyordu bizde o yöntem ideneyeceğiz odada geniş güsel prenses yatağında yatsın gün içinde de yanımzıda arabasına yatrırız mutfak salon oda heryerde yanıma çekerim araayı sonr abaktım ayrılacak boyuta geldi ayırırım odasını bi güsle sitediğim şekilde döşerim öyle zaruri kalmam 4 ayda ayır 6 ayda ayır gibi arabayı dışardada kullanırım rahat olur gibi geliyor bana

Canım inşallah bir halay da senin için çekicez :)
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun.

evet selviye ebdne senle ayn ıdüşünüyorum çok kullanışlı olur vede çok şık modelelr var prenses yatağı gibi oluyorlar hemde geniş hatta yanalra açılıp komidin olanı bile var istesem onun devamını bile yaptırırm mobilyacıya :):):) peki ilk zmanalr ne yaptın ana kucağı felan mı yoksa sende arkdaşım bigi araba mı kullandın ?

evet babek arabası bu konuda çok kullanışlı oluyor,,,bende ilkinde öyle yapmıştım :)))) birde ebek arabaları tam olarak yatırılabiliyor ister uyusun içinde isster oturur vaziyete getir otursun..mama sandelyesi olarakta kullanmıştım ben bebek arabasını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…