- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.201
Ayda bir muayene ücreti cnm aralarda test olursa eğer o zaman hem test hem muayene ücreti tekrar ödeniyor.Hatırladıım sormuştum daha önce :) Peki 2 haftada bir ücret ödüyomusun yoksa ayda bir ödeyip diğeri kontrol gibimi oluyor?
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
tatlım sarıgazi sultanbeylü tarafında olan mı
cok uzak gercekten her yere, ama annenler falan yakındaysa sorun olmuyordur, umraniyeye git dolasmaya sıkılmassın belkı :kedi:
Senın ıcın park yatak uygun gıbı halası bakacaksa ona verebılırsın ama uzmanlar uyku alıskanlıgının olusması ıcın gecelerı kendı yatagında yatmasını gunudzlerı ana kucagında gecelerı yattıgı odanın dısında bır odada uyumasını onerıyorlar bu durumda park yatak almana gerek yok ana kucagını zaten halaya bırakırsınnn....
Bızde once park yatak dusunmustuk ama ne sevımsız seyler onlar dıye ben vazgectım zaten uyku setı ıle beraber 350 gıbı bır rakamı cıkarmak gerekıyor..... 3 yasına kadar yatttıktan sonra gene ranza almalı "oda" desen gerekıyor cocuk ozbakım becerısı kazanacagı zamanda oyuncaklarını kaldıracagı bır oyuncak kutusu yada coraplarını alıp yerlestırecegı bır cekmecesı olmazsa nasıl egıtcem ben kucuk beyı derken oda takımı alacaz sanıırm hesap buna döndu gıbı...
kızlar Şuan o kadar mutlu o kadar duygu doluyumkİ anlatamam rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun kİ amnİyosentez sonucum temİz Çıktı Şİmdİde aĞlıyorum ama bu sefer sevİnÇten aĞlıyorum 4 aydır hep acı gÖzyaŞları dÖkÜyodum bu sefer sevİnÇ gÖzyaŞları dÖkÜyorum bu yolda hep yanımda oldunuz hepİnİze Çok teŞekkÜr edİyorum İyİkİ varsınız
anakucağı derken??şu sallanan elektiriklileri diosan onlara okdr para veremem.şu ana dizi olarak geçenlerden alayım diom.ama büüncede onda yatamaz.
hem 3ay odasına ayıramam die düşünüom .çok küçük olacak ayh çok karışıım vallakaydirigubbakcemile3
semacım,bebikinin cicişlerine bayıldım,.number oneeee:lepi: delikafadulden delikafadulden
arkadaşlar bu araba nasıl sizce.okadar baktım en sonunda buna karar kıldım gibi bişey.
zelişcim çok sevindim canım gözümüz aydın yarın bende gideceğim doktora inşallah herşey ii çıkar test sonuçlarımızda afp yüksek çıkmıştı umarım ultrasonda hiç bir şey çıkmaz:Saruboceq:
http://www.minikbaby.com/resim_gost...aby.com/images/products/00/00/22/22_buyuk.jpg
arkadaşlar bu araba nasıl sizce.okadar baktım en sonunda buna karar kıldım gibi bişey.
kızlar odalar hakkında konuşulmuş bence hiç şu küçük bşiklerden falan almayın,bir yere kaldırmanız gerekiyor 6 aydan sonra ,yazık günah verdiğiniz paraya,,,en fazla 6 ay kullanırsınız....bence yeriniz musaitse alın şu büyüyen karyolalardan kurdurun yatak odanıza,ayırmak istediğiniz zamanda bebeğe hazırladığınız odaya geçiriverirsiniz....benim oğlan geldi 5,büçük yaşına onun ki büyüyen karyolaydı şimdi normal yatağa çevirdik onu hala kullanıyor...2_3 sene daha rahat kullanır,eskimedi bile....
kızlar biz yöntemi şöyle bulduk bilemiyorum kime uyar kime uymaz ama biizm ortayolumuz bu oldu ben odama bi tane süslü güsel bi karyola alacağı çok şeker modeller var böyle cibinlikli geniş felan sonra birde zaten ebbek arabsı alacağım arkadaşım bebeğini bir yaşına kadar onda taşıdı valla kıs villada oturuyor hem ebbek odası hem de beşiği vardı uyuyunca çıakrıyordu üst kata ama genelde bebk araasında çok rhat ediyordu alperim diyordu bizde o yöntem ideneyeceğiz odada geniş güsel prenses yatağında yatsın gün içinde de yanımzıda arabasına yatrırız mutfak salon oda heryerde yanıma çekerim araayı sonr abaktım ayrılacak boyuta geldi ayırırım odasını bi güsle sitediğim şekilde döşerim öyle zaruri kalmam 4 ayda ayır 6 ayda ayır gibi arabayı dışardada kullanırım rahat olur gibi geliyor bana
http://www.minikbaby.com/resim_gost...aby.com/images/products/00/00/22/22_buyuk.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?